APPLE OG SAMSUNG REPARATIONER MED PREMIUM RESERVEDELE

Certificeret reparation af Apple og Samsung

Reparation af

Apple

Værksted med certificerede teknikere

Du kan roligt bruge Green

Hos Green tilbyder vi professionel reparation af alle typer Apple-produkter, udført af højt kvalificerede teknikere.

Vores dygtige team sikrer, at din mobil, tablet eller computer modtager den højeste standard af service og pleje. Vores teknikere har omfattende erfaring og viden om Apple-produkter, hvilket betyder, at du kan stole på, at din enhed er i de bedste hænder.

Du kan se priserne på vores reparationer her.

DET SIGER ANDRE

Gode reparationer er glade kunder

Tak for en god service hos Green. Jeg fik udskiftet skærmen og batteriet på min telefon på under en time til rimelige penge. Kommer glædeligt igen, hvis jeg får problemer med mine andre Apple produkter.

Maiken Nansen

Tak for en god service hos Green. Jeg fik udskiftet skærmen og batteriet på min telefon på under en time til rimelige penge. Kommer glædeligt igen, hvis jeg får problemer med mine andre Apple produkter.

Maiken Nansen

Tak for en god service hos Green. Jeg fik udskiftet skærmen og batteriet på min telefon på under en time til rimelige penge. Kommer glædeligt igen, hvis jeg får problemer med mine andre Apple produkter.

Maiken Nansen

Tak for en god service hos Green. Jeg fik udskiftet skærmen og batteriet på min telefon på under en time til rimelige penge. Kommer glædeligt igen, hvis jeg får problemer med mine andre Apple produkter.

Maiken Nansen

Tak for en god service hos Green. Jeg fik udskiftet skærmen og batteriet på min telefon på under en time til rimelige penge. Kommer glædeligt igen, hvis jeg får problemer med mine andre Apple produkter.

Maiken Nansen

Ofte stillede spørgsmål om Apple reparation

Du skal som udgangspunkt altid selv betale for selvforskyldte skader.

Selvforskyldte skader omfatter blandt andet:

– Ødelagt skærm efter tab

– Ridser og døde pixels efter tryk eller slag

– Væskeskader

Med andre ord: alle skader som du selv har påført din enhed – enten med vilje eller ved uheld. I disse tilfælde vil du typisk selv skulle hæfte for udgifter til reparation. Vær dog opmærksom på, at din egen elektronikforsikring til tider kan dække reparationen for dig.

Nej, hos Green behøver du ikke at lave en tidsbestilling. Ved at booke din reparation i forvejen undgår du dog køen – og er sikker på, at vi har alle nødvendige reservedele klar på lageret.

Vi har i København Ø – Østerbro. Du finder os her:

Vi tilbyder altid 24-måneders garanti på alle reparationer. Garantien dækker ikke selvforskyldte skader, såsom tab, væskeskade m.v.

Har du spørgsmål?

Ring eller skriv til os, så hjælper vi dig. Du beholder din garanti hos Apple.

RING TIL OS

70 34 56 70

SKRIV TIL OS

SÅDAN FOREGÅR DET

Apple er lige til - det er vores reparationer også!

Book
en tid

Book tid i en af vores butikker, eller send din enhed med posten.

Vi reparerer din enhed

Vores certificeret teknikere diagnosticerer og reparerer din enhed.

Så god
som ny

Du henter din enhed i butikken eller modtager den retur med posten.