HVEM ER VI?

Vi er eksperter i reparation af Apple-produkter

Du får 24 måneders garanti

Der er også en række fordele for dig, når du vælger at få din iPhone eller Apple-reparation hos Green:

Hos Green kan du få en hurtig og professionel reparation af din iPhone, iPad, MacBook, iMac eller andet Apple-produkt. Vi har butik samt værksted i København.
Find os her.

Vores team har i mange år været hos nogle af Danmarks største og førende værksteder inden for computer- og mobilreparation. Det betyder, at hele vores personale samt teknikere er certificeret, til at kunne servicere samt reparere dine Apple produkter.

Vi bestræber os på at være professionelle, hurtige og serviceminded. 

Vores teknikere har taget en specialiseret uddannelse i at reparere smartphones, pc’er og alt andet. Derudover har vi oparbejdet en kæmpemæssig ekspertise, der gør, at vi kan udføre de fleste reparationer på under 60 minutter.

Som oftest kan du komme ind direkte og få din reparation med det samme, da vi har ekspertisen og de nødvendige reservedele på lager. Har du spørgsmål eller undren om din reparation eller enhed, er du også velkommen til at tage kontakt til os.

I Green er vi grønne

Ikke fordi, vi ikke ved, hvad vi laver – men måden vi tænker klima og mindre forbrug ved at forlænge levetiden på Apple-enheder. Derfor støtter vi bl.a. initiativer, som:

Butik med god service

Vi reparerer alt inden. Med mange års erfaring i branchen, klarer vi din reparation uanset skaden.

København Ø

Østerbrogade 140
2100 København Ø

DET SIGER ANDRE

Gode reparationer er glade kunder

" Super god service! Var inde og snakke med personale fra Green.dk angående problemer med min telefon, og de var enormt hjælpsomme og imødekommende. Kan klart anbefales! 😄 "

Poul Mikkelsen

" Super flinkt personale. Fik fortalt mig at min dødsdømte Mac, der var fejldiagnosticeret andetsted sagtens kunne reddes med et nyt batteri / oplader. Kæmpe tak til Mo for at tjekke maskinen igennem hurtigt og effektivt! <3 Jeg kommer igen. "

Thomas Brorholm

" Super god og hurtig service! Apple Support henviste mig til Green ifm. en mulig defekt på mine AirPods Pro. Jeg indleverede dem til tjek lørdag og allerede tirsdag kunne jeg så hente to nye ombyttede AirPods. Green holdte mig opdateret via e-mail og sms flere gange gennem den ellers ret korte proces, hvilket var super fedt. "

AndreasCN

" Excellent service og information..! Da min Macbook Pro M1 pludselig fik problemer med tastaturet, rettede jeg henvendelse til Apple Support, der bad mig om at sende computeren til garantireparation. Jeg tog derefter fat i Green.dk, der allerede samme dag som de fysisk modtog computeren, gav mig besked om, at de ville udskifte tastatur + touchbar under garantien. Hele processen, inclusive forsendelse, tog mindre end en uge, og jeg blev løbende informeret om hvad der skete i sagen. Fem stjernet for super service..! "

B. Jeppesen

" Havde problemer med min IPhone 12 pro skærm og var helt bange for jeg skulle til af betale dyredomme for en reparation trods den kun er 7 måneder gammel .. men det var Heldigvis ikke tilfældet Da jeg gik ind til green, de fik løst problemet gratis over min garanti og tog kun 2 dage med god kommunikation hele vejen igennem 👌🏼 Varm anbefaling herfra ! "

Marcus Lassen

" Jeg har af flere omgange fået min telefon repareret hos Green og da jeg lige har fået en ny iPhone 13 har de hjulpet mig med at lave både en sikkerhedskopi og overføre al data. De er super venlige, professionelle og ved hvad de taler om. Jeg anbefaler altid at vælge Green når man har Apple produkter og skal bruge hjælp. "

Nicolas Gómez Vidal

" Et kæmpe skulderklap værd! Fik en diagnosticering gratis, da de havde en forståelse for min økonomiske situation på givne tidspunkt. Super venlige, super forstående, super service. 10/10 "

Fellino Poulsen

" Jeg har været i Green, københavn i dag. Jeg har fået udsøgt betjening og hjælp. Jeg har sjældent følt mig så godt vejledt og hjulpet som i dag. Jeg vil gerne sige tusind tak, jeres medarbejder gav en usædvanlig god service. Jeg kommer helt sikkert igen 😀 "

Katrine

Virksomhedsaftale hos Green

Få en skræddersyet virksomhedsaftale

Leder du efter et værksted, som kan tilbyde en samlet reparations løsning skræddersyet til din virksomheds behov? Vi oplever en udbredt tilfredshed blandt vores mange erhvervskunder, som har indgået i et samarbejde med os.

Med et virksomhedssamarbejde hos Green følger en række fordele. Vi tilbyder totalløsninger, der bliver skræddersyet til din virksomheds behov. Undgå unødvendig tidsforbrug og omkostninger ved få dine reparationer udført et samlet sted, fremfor at skulle balancere mellem flere forskellige partnere. Om i er en mindre eller større virksomhed er irrelevant, da vores erhvervsaftaler er for alle typer af virksomheder. I bestemmer selv, hvordan i ønsker, at medarbejdernes betalinger skal håndteres. På den måde er i sikret individuelle løsninger, som tilpasses jeres virksomheds behov.

Vores certificeret teknikere har op til flere års erfaring med alle typer af reparationer. Med en erhvervsaftale hos Green er du sikret en professionel servicepartner, som sørger for alle de nødvendige IT reparationer, så du slipper for unødvendig tidsspild og frustrationer.

Gratis afhentning og levering

Som erhvervspartner hos Green er du garanteret gratis straks afhentning og levering. Gør det nemmere for dig selv og din virksomhed ved at få afhentet dit produkt af vores teknikere. Vi kører ud til dig, så snart der er behov for en reparation. Produktet leveres retur samme dag, som vi har hentet det hos jer. Foretrækker i, at enheden afleveres ved en anden adresse, kører vi til den valgte lokation. Afhentningen og leveringen tilpasses jeres behov, så i undgår at skulle bruge unødvendig spildtid på transport.

Hos Green har vi repareret flere end 1000+ produkter, hvilket gør at vi ubesværet og effektivt kan udbedre dit produkt uden lang ventetid. Med en erhvervsaftale hos os medfølger en høj prioritet, der garanterer straks afhentning og levering.

Vær garanteret certificeret teknikere

Vores certificeret teknikere er rutinerede i at udføre alle former for reparationer af elektronik produkter. De har flere års erfaring, hvilket gør dem kompetente til at foretage diverse reparationer uanset omfanget. Inden for en time har vores certificerede teknikere lavet en diagnose for at finde frem til skadens omfang. Efter diagnosen, kan vi sikkert og præcist udføre den reparation, som er nødvendig for din enhed.Vi bestræber os på at færdiggøre reparationen samme dag, som vi har afhentet jeres produktet. Er der tale om et skærm-, lader- eller batteriskifte, er enheden klar til brug inden for en time.Du bevarer garantien ved at få repareret dine produkter hos Green.

Med en virksomhedsaftale hos Green skal du ikke bekymre dig om kvaliteten og pålideligheden af servicen på dine enheder – alle reparationer udføres med 100% prisgaranti af uddannede teknikere.

Vælg den klimavenlige løsning

Produktionen af en helt ny Apple produkt er langt mere energikrævende sammenlignet med en reparation. Når du tilvælger en erhvervsaftale med os, tager du samtidig et bæredygtigt valg. Vi er tilhængere af at genanvende ellers brugbare dele frem for at smide dem ud. I sparer penge og undgår unødvendig spild ved at få jeres Apple produkter repareret i en af vores Green butikker.

For hver ombytning eller reparation som bliver foretaget hos Green, planter vi et træ. Gå aktivt imod brug og smid væk kulturen og genbrug i stedet jeres Apple produkter ved at give dem et nyt liv. Vi stræber efter at færdiggøre reparationen samme dag, som vi har afhentet jeres enheder.

Find os her

Vores butikker er centralt beliggende i København. Green’s teknikere står klar til at vejlede dig på bedste vis. Hvis du har spørgsmål vedrørende din reparation, er du velkommen til at ringe til os, hvor vi glædeligt hjælper dig på vej. Vi holder åbent alle hverdage fra klokken 10-18 og lørdage fra klokken 10-16. Vælg den åbningstid som passer dig bedst og find vores butikker her.