Autoriseret reparation af Airpods 3 - Altid 2 års garanti
A2565 - A2564

AirPods 3 reparation

Skal du have ombyttet dine AirPods 3? Kom forbi en af vores Green butikker centralt placeret i København eller Roskilde og få ombyttet dine AirPods til fabriksnye enheder. Vores Apple autoriserede teknikere står klar til at hjælpe dig.

Start din reparation her

AirPods 3 reparation

Få en hurtig og professionel AirPods 3 reparation udført af Apple autoriserede teknikere hos Green.
AirPods kan med tiden blive dårligere til at holde strøm eller begynde at skratte grundet dårlig forbindelse. Hos Green ombytter vi dine AirPods, så du får et par fabriksnye enheder fra Apple. Vi tilbyder ikke reparation af AirPods, da resultatet ikke vil leve op til den originale tilstand. I stedet har vi indgået et samarbejde med Apple, som er med til at sikre en høj standard, når du vælger at indlevere dit defekte produkt hos os. Green er en Apple Service Provider, hvilket inderbærer, at vi ikke tillader brug af kopi reservedele.

Der medfølger 2 års garanti på alle ombytninger og reparationer, så du er sikret et gennemført og professionelt resultat. Alle vores teknikere er Apple autoriserede, hvilket giver dem kompetencerne til at udføre samtlige reparationer ud fra Apples standarder. 

Tag et bæredygtigt valg og få dine AirPods 3 ombyttet hos Green

Du tager et bæredygtigt valg, når du vælger at få din AirPods 3 reparation udført hos Green. For hver reparation eller ombytning, som går gennem os, planter vi et træ. Undgå at bidrag til brug og smid væk kulturen og få dine AirPods 3 ombyttet frem for at købe et sæt nye. At producere helt nye AirPods fra bunden kræver både flere ressourcer og penge sammenlignet med en ombytning. Apple genbruger dele fra det skadede produkt, så det ikke går til spilde. 

Få personlig hjælp til din reparation ved at besøge en af vores butikker 

Kom forbi vores butik i København eller Roskilde og få personlig hjælp af en af vores certificerede teknikere. Vi holder åbent alle hverdage fra klokken 10-18 og lørdage fra klokken 10-16. Ønsker du, at sikre dig en plads forrest i køen på et tidspunkt, som passer dig bedst, kan du bestille en tid online her på siden. Du er velkommen til at besøge os til en uforpligtende snak om din reparation. Læs mere om vores butikker og åbningstider her.

DET SIGER ANDRE

Gode reparationer giver glade kunder