Autoriseret reparation af Airpods Pro - Altid 2 års garanti
A2084 - A2083

AirPods Pro reparation

Er dine AirPods Pro stoppet med at virke optimalt? Med tiden bliver dine AirPods Pro nedslidt, hvilket kan kræve en ombytning. Greens Apple autoriserede teknikere ombytter dit produkt samme dag, som du afleverer enheden i din nærmeste butik.

Start din reparation her

AirPods Pro reparation

Leder du efter et Apple Autoriseret værksted, som kan udfører en AirPods Pro reparation? Kom forbi din nærmeste Green forhandler og få ombyttet dine AirPods Pro fra dag til dag.

De lette støjreducerende AirPods Pro blev hurtigt et populært produkt blandt Apples købere. AirPods Pro tilpasser sig dine øres form og har en knivskarp lydkvalitet. Er én eller begge høretelefoner gået i stykker, kan du få dem ombyttet hos Green. Vi er en Apple Service Provider, hvilket sikrer at reparationerne og ombytningerne udføres i et tæt samarbejde med Apple. Gå ikke på kompromis med din reparation og få din nærmeste Green forhandler til at ombytte eller reparere dit Apple produkt.

Vi tilbyder 2 års garanti, så du trygt og sikkert kan overlade din AirPods Pro reparation til vores autoriserede Apple teknikere. For at finde frem til fejlen laver vores teknikere en diagnose, der udføres på under en time. Apple enheden får efterfølgende foretaget den nødvendige reparation eller bliver ombyttet til en tilsvarende fabriksny enhed. Er der tale om en skade på AirPods Pro, iPads eller Apple Watch ombyttes produktet. Garantien bliver fornyet lige så snart, at vi har behandlet din sag.

Få ombyttet dine AirPods Pro samme dag, som du afleverer dem til os

Vi stræber efter at udføre en hurtig diagnose, så din AirPods Pro reparation kan gennemføres samme dag, som du afleverer Apple produktet hos os. Uanset hvilken model eller skade, der er tale om, kan du trygt aflevere dine AirPods Pro til os. Vi har autoriserede Apple teknikere i vores Green butikker, som effektivt og ubesværet kan finde frem til fejlen og gennemføre den nødvendige ombytning.

Kom forbi en af vores butikker eller bestil tid online

Vores Green butikker holder åbent mandag til fredag. Hvis du ønsker at springe køen over, kan du bestille en tid her på siden. Du er altid velkommen til at komme forbi en af vores butikker, som er placeret centralt i København og Roskilde. Vi holder åbent alle hverdage fra klokken 10-18 og lørdage fra klokken 10-16. Har du spørgsmål til din reparation, kan du vælge at ringe ind til os, hvor vores Apple autoriserede teknikere står klar til at besvare dine spørgsmål. Find vores butikker og åbningstider her.

DET SIGER ANDRE

Gode reparationer giver glade kunder