Reparation af Apple Watch 3 med originale reservedele
A1858 - A1859

Apple Watch 3 reparation

Leder du efter en Apple Service Provider, som kan reparere dit Apple Watch 3? Green har indgået et tæt samarbejde med Apple, hvilket gør det muligt at få ombyttet dit ødelagte Apple Watch til en fabriksny tilsvarende model.

Start din reparation her

Apple Watch 3 reparation

Hos Green kan du let og ubesværet få ombyttet dit Apple Watch 3 i tilfælde af skade. Vores Apple autoriserede teknikere er rutinerede i at lave en hurtig og præcis diagnose, så vi effektivt kan finde frem til skadens omfang. En diagnose tager typisk under en time.

Det er ikke muligt at reparere Apple Watch, iPads eller AirPods, da resultatet ikke vil leve op til enhedens oprindelig stand. Green følger Apple standarder og ombytter i stedet dit Apple Watch, så du får et fabriksnyt smartwatch, når du afleverer din defekte enhed hos os.

Dag til dag ombytning af dit Apple Watch 3

Vi ombytter dit Apple Watch fra dag til dag, så du hurtigt står tilbage med et nyt tilsvarende Apple Produkt. Alle reparationer er inkluderet 2 års garanti. Din garanti bliver fornyet, når du får ombyttet dit Apple Watch hos Green. Er der tale om en garantisag, får du et fabriksnyt smartwatch uden afregning.
For hver reparation eller ombytning, som går gennem Green, planter vi et træ. Vi er foretalere for det bæredygtigevalg. At producere et nyt Apple Watch fra bunden kræver både flere ressourcer og penge sammenlignet med en reparation eller ombytning. Apple genanvender dele fra din defekte enhed, når du vælger, at få det repareret hos os. Spar penge og vælg en bæredygtig løsning frem for at smide dit brugte Apple Watch ud. 

Kom forbi en af vores butikker eller bestil tid online

Green butikkerne er placeret centralt i København og Roskilde. Du kan let komme til butikkerne med offentligt transport eller bil. Vores Apple autoriserede teknikere står klar til at hjælpe dig med din reparation hver mandag til lørdag. Er skaden en hastesag, kan du springe køen over ved at bestille en tid online her på siden. Du er altid velkommen til at ringe ind til os med spørgsmål angående din reparation eller ombytning. Læs mere om vores butikker og åbningstider her.

DET SIGER ANDRE

Gode reparationer giver glade kunder