Reparation af Apple Watch 8 reparation
A2770 - A2771 - A2773 - A2775 - A2773 - A2775 - A2773 - A2775

Apple Watch 8 reparation

Oplever du problemer med dit Apple Watch 8? Hos Green kan du få lavet en diagnosticering af vores Apple autoriserede teknikere. Vi stiller typisk diagnosen indenfor en time, så du hurtigt kan få besked om omfanget af reparationen eller ombytningen af dit Apple Watch 8.

Start din reparation her

Apple Watch 8 reparation

Apple Watch 8 reparation hos Green

Har du brug for reparation af dit Apple Watch 8?

Hos Green reparerer vi ikke skærmen på Apple Watch 8, men kan hjælpe dig med at ombytte uret, så du får et fabriksnyt ur klar til brug.

Den kompakte størrelse på Apple Watch 8 gør at det ikke er muligt at reparerer eller skifte skærmen på uret. Men alle vores reparationer og ombytninger udføres med et tæt samarbejde på Apple og dermed lever de op til Apple standarter. Vi anvender originale reservedele da vi er Apple Service Provider hos Green. Hos Green tilbyder vi altid 2 års garanti, der sikre dig tryghed når du får foretaget en reparation eller ombytning hos os.

Ombytning til fabriksnyt Apple Watch 8 hos Green

For at vores teknikere kan finde frem til omfanget af skaden på dit Apple Watch 8, udfører en af vore teknikere en diagnose på uret, hvilket som oftest kan gøres indenfor en time. Hvis dit Apple Watch 8 skal ombyttes, ombytter Green dit Apple Watch med få dages ventetid så du hurtigt igen kan få glæde af dit Apple Watch 8. Dit Apple Watch 8 bliver genbrugt i det omfang at Apple genanvender de intakte reservedele og du får et fabriksnyt Apple Watch 8 tilbage.

Grundet genanvendelsen af reservedelene er ombytningen af dit Apple Watch 8 et bæredygtigt valg der samtidig gør at du sparer penge på et nyt Apple Watch.

Hos Green er bæredygtighed en sag der er inkorporeret i Greens ånd. Derfor planter vi også et træ for hver Reparation eller ombytning af Apple Watch 8 der går gennem os, da vi mener at du skal have mulighed for at vælge en bæredygtig løsning, selv når du skal have repareret dit Apple Watch.

Få personlig hjælp til dit Apple Watch 8 hos Green

Kom forbi din nærmeste Green butik og få hjælp til din reparation. Vores Apple autoriserede teknikere står klar til at hjælpe dig. Hvis du vil sikre dig en plads forrest i køen, kan du bestille en tid online her på siden. Vi holder åbent hver mandag til lørdag i vores butikker placeret centralt i København og Roskilde. Læs mere om vores butikker og åbningstider her.

DET SIGER ANDRE

Gode reparationer giver glade kunder