Reparation af Apple Watch SE med originale reservedele
A2351 - A2352 - A2355 - A2356

Apple Watch SE reparation

Mangler du en reparation af Apple Watch SE? Undgå unødvendig spild og få dit Apple Watch repareret i din nærmeste Green forhandler i København.
Pris på reparation af Apple Watch SE reparation
Apple Watch SE, Alu/Nike - GPS
Udskiftning af batteri
1.299 kr
Alm. panserglas
199 kr
Fullframe panserglas
249 kr
Apple Watch SE, Alu/Nike - Cell
Udskiftning af batteri
1.299 kr
Alm. panserglas
199 kr
Fullframe panserglas
249 kr

Start din reparation her

Fordele med Green

Eksperter

Vi har repareret Apple enheder i mere end 10år

De bedste dele

Vi giver 2 års garanti på alle dele, fordi vi ved de er bedst.

Prisgaranti

Vi matcher andres reparationspriser

Apple Watch SE reparation

Hos Green tilbyder vi kvalificeret reparationsservice for Apple-produkter, med en særlig fokus på miljøvenlige løsninger. Selvom vi ikke er officielle forhandlere og ikke arbejder direkte under Apple's certificeringsprogram, sikrer vi, at alle reparationer udføres med højeste standarder for kvalitet og pålidelighed. Vi specialiserer os i skærmreparationer for Apple Watch SE's og andre Apple-enheder, hvor vi i stedet for ombytning fokuserer på reparation, for at forlænge produktets levetid.

Vores erfarne teknikere foretager en grundig diagnose af dit Apple Watch SE eller anden Apple-enhed for at afdække skadens omfang, typisk indenfor en time. Vi stræber efter at levere hurtig og effektiv service, så du hurtigt kan blive genforenet med dit produkt. Med hver reparation eller når en enhed ikke kan repareres og skal erstattes, tilbyder vi en 2-års garanti for at give dig fuld tryghed.

Vælg et bæredygtigt alternativ med Green

Hvis du overvejer, om du skal reparere dit Apple Watch SE, kassere det, eller købe et nyt, opfordrer vi dig til at tage den miljøvenlige vej med os. Hos Green tror vi på at modarbejde "brug og smid væk"-kulturen ved at tilbyde reparationer, der forlænger dine enheders levetid. Dette ikke blot sparer penge, men bidrager også til et mindre miljøaftryk. For hver service vi udfører, bidrager vi yderligere til bæredygtighed ved at plante et træ.

Besøg os eller book en tid online

For at gøre din oplevelse så smidig som muligt, kan du booke en tid direkte på vores hjemmeside og springe køen over. Vores butikker er strategisk placeret i centrum af København og Roskilde for nem adgang. Vores dedikerede team af teknikere er altid klar til at svare på dine spørgsmål og tilbyde den hjælp, du behøver. Vi er åbne hverdage fra kl. 10-18 og lørdage fra kl. 10-16. Find mere information om vores placeringer og åbningstider på vores hjemmeside.

Certificeret reparation af ethvert produkt

Vores teknikere er uddannede og de bedste

Book reparation

DET SIGER ANDRE

Gode reparationer giver glade kunder

" Vi har haft stor glæde af den effektive og professionelle service hos Green. Der har endnu ikke været tilfælde af lang ventetid eller problemer med vores Apple produkter efter reparationen. "

Karsten Tom Larsen

" Jeg fik fikset min iPhone 11 Pro samme dag, som jeg afleverede den. Det var nemt og hurtigt. Min iPhone 11 virker præcis som den skal og ser helt ny ud 🙂 "

Simone Louise Hansen

" Tak for en god service hos Green. Jeg fik udskiftet skærmen og batteriet på min telefon på under en time til rimelige penge. Kommer glædeligt igen, hvis jeg får problemer med mine andre Apple produkter. "

Thomas Risskov Lund

" Vores virksomhed drager meget nytte af den fleksible service, som Green udbyder. Green har udført op til flere akutte reparationer for os, og vi har aldrig oplevet, at dette ikke kunne lade sig gøre ud fra vores deadline. "

Peter K. Johansen

" Jeg takker for en effektiv reparation. Jeg var så uheldig at tabe min iPhone 12, der ikke længere kunne bruges. Samme dag, som jeg afleverede min iPhone, færdiggjorde Green reparationen, så jeg hurtigt kunne bruge min mobil igen 🙂 "

Maiken Nansen
SÅDAN FOREGÅR DET

Apple er lige til - det er vores reparationer også!

Book
en tid

Book tid i en af vores butikker, eller send din enhed med posten.


Besøg vores butikker 1

Vi reparerer din enhed

Vores certificeret teknikere diagnosticerer og reparerer din enhed.

Besøg vores butikker 2

Så god
som ny

Du henter din enhed i butikken eller modtager den retur med posten.


Besøg vores butikker 3