Reparation af iPad mini 1 med originale reservedele
A1432 - A1454

iPad Mini 1 reparation

Løber din iPad Mini 1 hurtigere tør for strøm? Oplever du problemer med batteriet i din iPad Mini, kan du let og ubesværet besøge din nærmeste Green forhandler, hvor vores Apple autoriserede teknikere står klar til at hjælpe dig.

Start din reparation her

iPad Mini 1 reparation

Er ydeevnen i din iPad Mini 1 blevet forringet? I tilfælde af en skade i hardwaren ombytter vi din iPad Mini 1 til en fabriksny tilsvarende enhed. Vores certificerede teknikere udfører en diagnose på under en time for at finde frem til skadens omfang. Green er en Apple Service Provider, hvilket indebærer et tæt samarbejde med Apple, som gør det muligt for os at ombytte fra dag til dag. Du er sikret en professionel service i høj kvalitet, når du indleverer dit defekte Apple produkt hos Green. 

Tag et bæredygtigt valg og få din iPad Mini ombyttet

Hos Green kan vi se fordele ved at genbruge frem for at smide ud og købe nyt. Apple genanvender de brugbare dele i din iPad Mini, når du vælger at få den ombyttet gennem Green. Du sparer penge samtidig med, at du undgår at smide et ellers genanvendeligt produkt ud. Vi planter et træ for hvert indleveret produkt, som vi modtager. Vælg den bæredygtige løsning og undgå at bidrag til brug og smid væk kulturen ved at aflevere din iPad mini i din nærmeste Green butik. 

Vi anvender kun originale reservedele, når vi reparerer

Green udfører reparationer ud fra Apples standarder, og anvender derfor kun originale reservedele. Det sikrer reparationen en høj kvalitet, da vi ikke tillader brug af kopi reservedele. Af samme grund reparerer vi ikke iPads, men ombytter i stedet produktet gennem Apple. Dette skyldes, at iPads ikke kan repareres med et resultat i samme høje kvalitet som andre Apple produkter.

Få personlig hjælp til din reparation ved at besøge en af vores butikker

Er din ombytning en hastesag? Undgå køen og bestil en tid online her på siden. Vores certificerede teknikere stræber efter en effektiv og grundig service, så du hurtigt står tilbage med et Apple produkt i fabriksny stand. Vi holder åbent alle hverdage fra klokken 10-18 og lørdage fra klokken 10-16 i vores København K butik – vores Roskilde butik har åbent fra 10-17:30 og 10-15. Find vores butikker og åbningstider her.

DET SIGER ANDRE

Gode reparationer giver glade kunder