Reparation af iPad Pro 12,9" 2G med originale reservedele
A1670 - A1671

iPad Pro 12.9″ – 2. generation reparation

Løber din iPad Pro 12.9” gentagende gange tør for strøm? Ønsker du, at give din iPad Pro et nyt batteri, kan du afleverer din Apple enhed i den nærmeste Green butik. Vi sørger for reparation til en tilsvarende ny enhed.
Pris på reparation af iPad Pro 12.9″ – 2. generation reparation
Ny skærm
2.999 kr
Udskiftning af batteri
1.444 kr
Alm. panserglas
199 kr
Fullframe panserglas
249 kr
Håndteringsgebyr (inkl. gratis fejlfinding)
0 kr

Start din reparation her

Fordele med Green

Eksperter

Vi har repareret Apple enheder i mere end 10år

De bedste dele

Vi giver 2 års garanti på alle dele, fordi vi ved de er bedst.

Prisgaranti

Vi matcher andres reparationspriser

iPad Pro 12.9″ – 2. generation reparation

Når det kommer til reparation af din iPad Pro 12.9”, prioriterer vi hos Green at genskabe din enhed til dens højeste funktionalitet. Vi forstår, at opretholdelsen af originale standarder som vandtæthed og beskyttelse mod støv kan være en udfordring efter en reparation. Derfor har vi tilpasset vores service til primært at fokusere på reparationer, som sikrer, at din iPad vender tilbage til dig i den bedst mulige stand. Vores ekspertise inden for reparation sikrer, at enhver intervention på din enhed udføres med den største omhu og præcision.

Vi sætter en ære i at udføre reparationer, der forlænger levetiden af din iPad, og som understøtter en mere bæredygtig tilgang til teknologi. Dette indebærer en mindful anvendelse af ressourcer og et forsøg på at minimere affald. Ved at reparere din iPad i stedet for at udskifte den bidrager du til denne vision og hjælper med at reducere det samlede miljøaftryk.

Tag et bæredygtigt valg og få din iPad Pro 12.9” - 2. gen repareret hos Green

Vores teknikere er dygtige og har bred erfaring med en række enheder, hvilket sikrer dig en reparation af høj kvalitet. Når du vælger at bringe din iPad Pro 12.9” til os, stræber vi efter at have den klar og funktionel så hurtigt som muligt, ofte inden for samme dag.

Ved at vælge Green til reparation af din iPad gør du et bæredygtigt valg. Vi er engagerede i at benytte genanvendelige materialer og komponenter, hvor det er muligt, og understøtter en cyklus af genbrug, der bidrager positivt til miljøet. Vi er dedikerede til at sikre, at vores reparationer foregår på den mest miljøvenlige måde, for at minimere spild og fremme genbrug af kvalitetsmaterialer.

Kom forbi en af vores butikker eller bestil tid online

Du er sikret en effektiv og professionel service, når du vælger at få repareret din iPad enhed hos Green. Vores teknikere er certificeret, hvilket gør dem rutinerede i at udføre reparationer i høj kvalitet. Kom forbi en af vores butikker, hvor vi står klar til at hjælpe dig. Ønsker du at komme forrest i køen, kan du bestille en tid online her på siden. Se vores åbningstider og placeringerne af vores butikker her.

Certificeret reparation af ethvert produkt

Vores teknikere er uddannede og de bedste

Book reparation

DET SIGER ANDRE

Gode reparationer giver glade kunder

" Vi har haft stor glæde af den effektive og professionelle service hos Green. Der har endnu ikke været tilfælde af lang ventetid eller problemer med vores Apple produkter efter reparationen. "

Karsten Tom Larsen

" Jeg fik fikset min iPhone 11 Pro samme dag, som jeg afleverede den. Det var nemt og hurtigt. Min iPhone 11 virker præcis som den skal og ser helt ny ud 🙂 "

Simone Louise Hansen

" Tak for en god service hos Green. Jeg fik udskiftet skærmen og batteriet på min telefon på under en time til rimelige penge. Kommer glædeligt igen, hvis jeg får problemer med mine andre Apple produkter. "

Thomas Risskov Lund

" Vores virksomhed drager meget nytte af den fleksible service, som Green udbyder. Green har udført op til flere akutte reparationer for os, og vi har aldrig oplevet, at dette ikke kunne lade sig gøre ud fra vores deadline. "

Peter K. Johansen

" Jeg takker for en effektiv reparation. Jeg var så uheldig at tabe min iPhone 12, der ikke længere kunne bruges. Samme dag, som jeg afleverede min iPhone, færdiggjorde Green reparationen, så jeg hurtigt kunne bruge min mobil igen 🙂 "

Maiken Nansen
SÅDAN FOREGÅR DET

Apple er lige til - det er vores reparationer også!

Book
en tid

Book tid i en af vores butikker, eller send din enhed med posten.


Besøg vores butikker 1

Vi reparerer din enhed

Vores certificeret teknikere diagnosticerer og reparerer din enhed.

Besøg vores butikker 2

Så god
som ny

Du henter din enhed i butikken eller modtager den retur med posten.


Besøg vores butikker 3