iPhone 6 reparation
A1586

iPhone 6 reparation

Foretrækker du, at få repareret din iPhone 6 hos certificerede teknikere med speciale inden for reparationer af Apple-produkter? Hos Green kan du vælge at booke en tid eller besøge vores butik på Østerbro, hvor vi udfører reparationen på en time.
Pris på reparation af iPhone 6 reparation
Udskiftning af display (Premium)
399 kr
Udskiftning af batteri (Premium)
449 kr
Alm. panserglas
199 kr
Fullframe panserglas
249 kr
Håndteringsgebyr (inkl. gratis fejlfinding)
99 kr

Start din reparation her

Fordele med Green

Eksperter

Vi har repareret Apple enheder i mere end 10år

De bedste dele

Vi giver 2 års garanti på alle dele, fordi vi ved de er bedst.

Prisgaranti

Vi matcher andres reparationspriser

iPhone 6 reparation

Find Green på Østerbrogade 140 og få udført en effektiv og professionel iPhone 6 reparation af certificerede teknikere.

Processoren og kameraet i iPhone 6 har gennemgået en væsentlig opgradering siden dens forgænger iPhone 5 kom på markedet. Batteriet kan holde strøm op til 14 timer på 3G og A8-processoren gør mobilens ydeevne hurtigere end Apples forrige model, iPhone 5. Skærmens størrelse og pixeltæthed giver iPhone 6 en markant bedre skærmopløsning sammenlignet med tidligere modeller. Mobilens opdateret WiFi-funktioner gør det nemt at være online overalt. IPhone 6 vejer kun 129 gram og fås i farverne sølv, guld eller grå. Ved at anskaffe dig en iPhone 6 er du sikret en holdbar og sikker mobil i prisklassen.

Hos Green er vi rutinerede i at udskifte delene i iPhone 6. Vi anvender kun premium reservedele, når vi udfører din iPhone 6 reparation. Undgå at smide din iPhone ud og få udskiftet de nødvendige dele hos os. Vi tilbyder 100% prisgaranti ved alle reparationer, så du er sikret et gennemført og professionelt resultat.

Er batteriet eller skærmen gået i stykker på din iPhone 6?

Trænger dit batteri, kamera, bagcover, dock connecter eller skærm til en udskiftning? Vi udskifter de beskadigede dele på under en time. Når Apple ændrer i sit design eller tilfører mobilen nye features, kan der opstå andre skader og defekter. Hos Green er vi rutineret i at reparere iPhone 6-modeller, der kræver reparation foretaget af certificerede teknikere. Retina HD-skærmen i iPhone 6 er inspireret af Apple iPad Air med dens buet design. Skærmen gav den bedste farvegengivelse set hidtil og med et dual-domain pixels design blev det muligt, at vende skærmbilledet i vandret og lodret position.

Batteriet i iPhone 6 består af et holdbart og genopladeligt Li-Po batteri med lang levetid. Mobilen kan holde strøm i op til 250 timer på standby-funktionen med sin opladningskapacitet på 1.810 mAh. Hvis skærmen eller batteriet i din iPhone 6 ikke længere lever op til ovenstående standarder, kan vores certificerede teknikere udfører en iPhone 6 reparation på under en time. Besøg vores Green butik allerede i dag, så vi kan sørge for en effektiv og sikker reparation.

Tag et bæredygtig valg og få repareret din iPhone 6

Når du vælger at få repareret din mobil hos Green, bidrager du samtidig til den bæredygtige udvikling. At producere nye mobiler fra bunden kræver både flere ressourcer og penge sammenlignet med en reparation. Hvis du allerede har en iPhone, kan du oplagt vælge, at få den repareret hos os og undgå at smide et funktionelt produkt ud. Bidrag positivt til miljøet og få din iPhone 6 repareret i vores Green butik.

Bestil online eller besøg vores butikker

Vores butik på Østerbro holder åbent hver mandag til fredag. Du er velkommen til at bestille en tid online eller komme forbi vores Green butik, når det passer dig. Butik og åbningstiderne finder du her.

Certificeret reparation af ethvert produkt

Vores teknikere er uddannede og de bedste

Book reparation

DET SIGER ANDRE

Gode reparationer giver glade kunder

" Vi har haft stor glæde af den effektive og professionelle service hos Green. Der har endnu ikke været tilfælde af lang ventetid eller problemer med vores Apple produkter efter reparationen. "

Karsten Tom Larsen

" Jeg fik fikset min iPhone 11 Pro samme dag, som jeg afleverede den. Det var nemt og hurtigt. Min iPhone 11 virker præcis som den skal og ser helt ny ud 🙂 "

Simone Louise Hansen

" Tak for en god service hos Green. Jeg fik udskiftet skærmen og batteriet på min telefon på under en time til rimelige penge. Kommer glædeligt igen, hvis jeg får problemer med mine andre Apple produkter. "

Thomas Risskov Lund

" Vores virksomhed drager meget nytte af den fleksible service, som Green udbyder. Green har udført op til flere akutte reparationer for os, og vi har aldrig oplevet, at dette ikke kunne lade sig gøre ud fra vores deadline. "

Peter K. Johansen

" Jeg takker for en effektiv reparation. Jeg var så uheldig at tabe min iPhone 12, der ikke længere kunne bruges. Samme dag, som jeg afleverede min iPhone, færdiggjorde Green reparationen, så jeg hurtigt kunne bruge min mobil igen 🙂 "

Maiken Nansen
SÅDAN FOREGÅR DET

Apple er lige til - det er vores reparationer også!

Book
en tid

Book tid i en af vores butikker, eller send din enhed med posten.


Besøg vores butikker 1

Vi reparerer din enhed

Vores certificeret teknikere diagnosticerer og reparerer din enhed.

Besøg vores butikker 2

Så god
som ny

Du henter din enhed i butikken eller modtager den retur med posten.


Besøg vores butikker 3