iPhone SE 2. generation reparation
A2296

iPhone SE 2. generation

Har din iPhone SE 2. generation taget skade og derfor brug for en reparation? Kom forbi din nærmeste Green butik og få en kvalitetssikker reparation på 60 minutter.

Start din reparation her

iPhone SE 2. generation

Oplev en professionel og effektiv iPhone SE 2. generation reparation hos Green udført af Apple autoriserede teknikere.

iPhone SE 2. generation tilbyder en imponerende mobiloplevelse. Retina HD-skærm på 4,7” har et bredt farveområde og en True Tone-teknologi, der er med til at give et display i top kvalitet. Kamera systemet i iPhone SE 2. generation har gennemgået en markant opgradering, som viser sig i billederne og videoernes skarpe kvalitet. De hurtige sensorer i 12 MP vidvinkelkameraet resulterer i detaljerede og autentiske billeder. A13 Bionic-chippen giver iPhone SE 2. generation en forbedret hastighed, som kommer særligt til udtryk ved brug.

Batteriet kan holde strøm i op til 13 timers videoafspilning med sit indbyggede genopladelige litiumionbatteri.

Oplever du, at din iPhone SE 2. generation er blevet dårligere til at holde strøm? Få skiftet batteriet inden for en time hos Green. Vi har Apples originale reservedele på lager, så vi effektivt og ubesværet kan udføre din iPhone SE 2. generation reparation. Vores certificerede teknikere anvender kun Apples originale reservedele for at sikre det bedste resultat.

Er batteriet eller display gået i stykker på din SE 2. generation? 

I tilfælde af at battery eller skærmen skal repareres på din iPhone SE 2. generation, kan du vælge at komme forbi din nærmeste Green butik. Batteriet i iPhone SE 2.generation har indbygget hurtigt opladning, hvilket indebærer, at telefonen er op til 50% opladet efter 30 minutters opladning. Det kræver blot en strømforsyning med 20 W. Hvis du oplever, at dit batteri ikke virker optimalt, kan du få udført en effektiv iPhone SE 2. generation reparation hos Green. Vi er rutinerede i, at udskifte de nødvendige dele i dit Apples produkt, hvilket sikrer en effektiv reparation i høj kvalitet. Er det dit display, som er gået i stykker, tager det ligeledes under en time, at få skiftet den hos Green. Alle opgaver udføres af Apples autoriserede teknikere, hvilket tilvejebringer det professionelle resultat.

Få klaret din telefon på en time

De fleste opgaver udføres inden for en time. Alle opgaver påbegyndes samme dag, som du afleverer produktet til os. Skaden er ikke altid tydelig at gennemskue, hvilket kan kræve en diagnose. Vi tilbyder, at lave en diagnose af din iPhone SE 2. generation for at finde frem til skadens omfang. Langt størstedelen af vores opgaver færdiggøres samme dag, som du har afleveret Apple produktet til os.

Bestil tid online eller besøg en af vores butikker 

Hvis du vil sikre dig en plads forrest i køen, kan du bestille tid online på vores hjemmeside. Du er altid velkommen til at komme forbi en af vores butikker i København eller Roskilde. Har du spørgsmål til din reparation, kan du vælge at ringe ind til os. Vores Apple certificerede teknikere står klar til at hjælpe dig alle hverdage klokken 10-18 og lørdage 10-16. Læs mere om vores åbningstider og butikken nær dig her.

DET SIGER ANDRE

Gode reparationer giver glade kunder