Reparation af iphone SE 3 med originale reservedele
A2141

iPhone SE 3. generation reparation

Skal du have skiftet skærmen på din iPhone SE 3. generation? Få udskiftet din skærm af certificerede teknikere i din nærmeste Green forhandler. Hos Green er det certificerede teknikere, som udskifter de essentielle dele i din telefon.
Pris på reparation af iPhone SE 3. generation reparation
Udskiftning af display (Premium)
649 kr
Udskiftning af batteri (Premium)
599 kr
Udskiftning af bagcover (Premium)
899 kr
Udskiftning af bagkamera (Ikke glas)
899 kr
Alm. panserglas
199 kr
Fullframe panserglas
249 kr

Start din reparation her

Fordele med Green

Eksperter

Vi har repareret Apple enheder i mere end 10år

De bedste dele

Vi giver 2 års garanti på alle dele, fordi vi ved de er bedst.

Prisgaranti

Vi matcher andres reparationspriser

iPhone SE 3. generation reparation

iPhone SE 3. generation Reparation

Med iPhone SE 3. generation nyeste A15 Bionic-chip og 5G får du Apples hidtil højeste ydeevne, der ubesværet kan trække de selv mest krævende apps og programmer. IPhone SE kommer i et robust og holdbart design med sit stærke Ceramic Shield på for- og bagside. Kameraet indeholder automatisk billedjustering, hvilket sikrer billeder og videoer i imponerende kvalitet.
Skulle det ske, at kameraet eller andre dele af mobilen blev beskadiget, kan du få den repareret hos os. Vi tilbyder reparationer udført af certificerede teknikere, der anvender specialiseret værktøj og reservedele.

Er batteriet eller skærmen gået i stykker på din iPhone SE 3. generation?

Hvis din iPhone SE skærm har fået ridser, skår eller slag, udskifter vores teknikere skærmen på under en time, så du hurtigt kan få din mobil tilbage i en ny og forbedret tilstand. Ved et skærmskifte på din iPhone SE er det nødvendigt at have et professionelt kendskab til reparationen.Vi tilbyder reparationer udført af vores certificerede teknikere, der kun anvender premium reservedele. 

Det samme er gældende i tilfælde af et iPhone batteriskift. Med tiden løber batteriet i din telefon hurtigere tør for strøm, hvilket kan afhjælpes med et nyt batteri. Batteriet i iPhone SE 3. generation skal kunne holde strøm i op til 15 timers videoafspilning.
Lever batteriets holdbarhed ikke længere op til dens angivet batterikapacitet? Efter længerevarende brug bliver batteriet med tiden nedslidt, hvilket kræver en udskiftning af batteriet. Vores teknikere er rutinerede i batteriskifte og kan udføre reparationen på under 60 minutter.

Tag et bæredygtigt valg og få repareret din iPhone SE 3. generation

At producere nye mobiler fra bunden kræver mange ressourcer. Reparation er en langt mere bæredygtig tilgang sammenlignet med at smide ud og købe nyt. For hver reparation, som bliver foretaget hos Green, planter vi et træ. Spar penge og vælg en bæredygtig løsning ved at få repareret din iPhone hos Green. Du undgår samtidig at bidrage til brug og smid væk kulturen.

Bestil tid online eller besøg vores butik

Du kan springe køen over og bestille en tid online eller besøge vores butik, hvor vores certificerede teknikere står klar til at hjælpe. Vores Green butik holder åbent mandag til fredag. Hvis du har spørgsmål angående din reparation, er du altid velkommen til at ringe ind til os. Find vores butik på Østerbro og åbningstider her

Certificeret reparation af ethvert produkt

Vores teknikere er uddannede og de bedste

Book reparation

DET SIGER ANDRE

Gode reparationer giver glade kunder

" Vi har haft stor glæde af den effektive og professionelle service hos Green. Der har endnu ikke været tilfælde af lang ventetid eller problemer med vores Apple produkter efter reparationen. "

Karsten Tom Larsen

" Jeg fik fikset min iPhone 11 Pro samme dag, som jeg afleverede den. Det var nemt og hurtigt. Min iPhone 11 virker præcis som den skal og ser helt ny ud 🙂 "

Simone Louise Hansen

" Tak for en god service hos Green. Jeg fik udskiftet skærmen og batteriet på min telefon på under en time til rimelige penge. Kommer glædeligt igen, hvis jeg får problemer med mine andre Apple produkter. "

Thomas Risskov Lund

" Vores virksomhed drager meget nytte af den fleksible service, som Green udbyder. Green har udført op til flere akutte reparationer for os, og vi har aldrig oplevet, at dette ikke kunne lade sig gøre ud fra vores deadline. "

Peter K. Johansen

" Jeg takker for en effektiv reparation. Jeg var så uheldig at tabe min iPhone 12, der ikke længere kunne bruges. Samme dag, som jeg afleverede min iPhone, færdiggjorde Green reparationen, så jeg hurtigt kunne bruge min mobil igen 🙂 "

Maiken Nansen
SÅDAN FOREGÅR DET

Apple er lige til - det er vores reparationer også!

Book
en tid

Book tid i en af vores butikker, eller send din enhed med posten.


Besøg vores butikker 1

Vi reparerer din enhed

Vores certificeret teknikere diagnosticerer og reparerer din enhed.

Besøg vores butikker 2

Så god
som ny

Du henter din enhed i butikken eller modtager den retur med posten.


Besøg vores butikker 3