Billede af smadret iphone skærm
fra 999.-

iPhone skærmskift

Ønsker du et iPhone skærmskift med premium reservedele? Hos Green er vi certificerede og kan reparere din iPhone skærm på under 60 minutter. Vores certificerede teknikere kan i København Ø hjælpe dig med et professionelt iPhone skærmskift.
Pris på reparation af iPhone skærmskift
iPhone 14-serie skærmskift
Spørg for pris
iPhone 13-serie skærmskift
fra 2.599 kr
iPhone 12-serie skærmskift
fra 2.599 kr
iPhone 11-serie skærmskift
fra 2.199 kr
iPhone XS-serie skærmskift
fra 3.099 kr
iPhone X-serie skærmskift
fra 3.099 kr
iPhone SE 1/2/3 skærmskift
fra 1.799 kr
iPhone 7/8 Plus skærmskift
fra 1.799 kr
iPhone 7/8 skærmskift
fra 1.799 kr
iPhone 6+/6S+ skærmskift
Spørg for pris
iPhone 6/6S skærmskift
Spørg for pris

Start din reparation her

Fordele med Green

Eksperter

Vi har repareret Apple enheder i mere end 10år

De bedste dele

Vi giver 2 års garanti på alle dele, fordi vi ved de er bedst.

Prisgaranti

Vi matcher andres reparationspriser

iPhone skærmskift

Uanset hvilken udfordring du står med, med din iPhone, så kan vi hos Green hjælpe dig. Vi er et certificeret værksted og kan derfor udskifte skærmen på din iPhone med premium reservedele. Hos Green er du altid dækket i 2 år. Vi har gjort den samlede proces let for dig. Når vi modtager din enhed oprettes der en sag på den, så vi kan påbegynde diagnosticeringen og fejlsøge på alle parametre. Det gør vi for at sikre, at der ikke er andre funktionsnedsættelser end skærm bruddet på din iPhone. Herefter afgives der et prisoverslag, såfremt det ikke er aftalt på forhånd, hvorefter reparationen begynder. Ved endt iPhone skærm reparation udfører vi en afsluttende diagnosticering samt noterer hele sagen i vores system. Under reparationen af iPhone skærmskift mister du almindeligvis ikke indholdet på din telefon men vi anbefaler altid, at du laver en sikkerhedskopi af hele enheden forinden. Reparationen foregår hos Green i vores butik i København Ø og tager typisk 1 time. Du kan enten booke en tid på forhånd, sende enheden til os med posten eller komme direkte ind til os som almindelig walk-in. Hele vores service- og tekniske personale er certificerede, så iPhone skærmskift foretages ud fra de bedste krav og kriterier i branchen.

iPhone skærmskift hos Green. Vi er dit trygge, sikre og miljørigtige valg af Apple reparationer

Vi ønsker at støtte bæredygtighed og sætter derfor fokus på miljøet. Frem for at vælge en ny iPhone bakker vi op om reparationer. Du skåner både miljøet for en masse materialer og energi samt sparer både tid og penge ved en iPhone reparation. Uanset omfanget af skaden på din telefon kan vi hjælpe med iPhone reparation som typisk tager 60 minutter. Vores primære mål hos Green er, at vi ønsker at sætte et positiv aftryk omkring bæredygtighed. Vi sætter derfor fokus på ændringer af forbrugsvaner, således genbrug og reparation kan blive in igen. Vores teknikere har mange års erfaring samt alle nødvendige Apple certifikater så din enhed altid er i trygge hænder hos os. Vi registrerer altid alle reparationer og diagnoser i vores system - for din tryghed og garanti. 

Green giver dig altid nærværende og professionelle reparationer

Ved behov for iPhone skærmskift er Green dit rigtige valg. Vores personaleteam består af undervist servicepersonale samt certificerede teknikere. Uanset din udfordring er vi altid klar på at give dig den bedste vejledning samt hjælp til din iPhone eller Apple produkt. Du kan nemt og enkelt booke en tid direkte på vores hjemmeside - så ved vi på forhånd når du kommer og kan med det samme udskifte din iPhone skærm. Vi har butik i København Ø, hvor det altid er muligt at besøge os fysisk, og alternativ kan du også altid sende enheden til os via post.  

Ved yderligere spørgsmål eller behov for anden assistance kan Green kontaktes via mail [email protected], telefonisk på 70 34 56 70 eller ved personligt fremmøde i vores butik. 

Certificeret reparation af ethvert produkt

Vores teknikere er uddannede og de bedste

Book reparation

DET SIGER ANDRE

Gode reparationer giver glade kunder

" Vi har haft stor glæde af den effektive og professionelle service hos Green. Der har endnu ikke været tilfælde af lang ventetid eller problemer med vores Apple produkter efter reparationen. "

Karsten Tom Larsen

" Jeg fik fikset min iPhone 11 Pro samme dag, som jeg afleverede den. Det var nemt og hurtigt. Min iPhone 11 virker præcis som den skal og ser helt ny ud 🙂 "

Simone Louise Hansen

" Tak for en god service hos Green. Jeg fik udskiftet skærmen og batteriet på min telefon på under en time til rimelige penge. Kommer glædeligt igen, hvis jeg får problemer med mine andre Apple produkter. "

Thomas Risskov Lund

" Vores virksomhed drager meget nytte af den fleksible service, som Green udbyder. Green har udført op til flere akutte reparationer for os, og vi har aldrig oplevet, at dette ikke kunne lade sig gøre ud fra vores deadline. "

Peter K. Johansen

" Jeg takker for en effektiv reparation. Jeg var så uheldig at tabe min iPhone 12, der ikke længere kunne bruges. Samme dag, som jeg afleverede min iPhone, færdiggjorde Green reparationen, så jeg hurtigt kunne bruge min mobil igen 🙂 "

Maiken Nansen
SÅDAN FOREGÅR DET

Apple er lige til - det er vores reparationer også!

Book
en tid

Book tid i en af vores butikker, eller send din enhed med posten.


Besøg vores butikker 1

Vi reparerer din enhed

Vores certificeret teknikere diagnosticerer og reparerer din enhed.

Besøg vores butikker 2

Så god
som ny

Du henter din enhed i butikken eller modtager den retur med posten.


Besøg vores butikker 3