iPhone XS Max reparation
A2101

iPhone XS Max reparation

Har du været uheldig, og er din iPhone XS Max blevet beskadiget? Hos Green kan vi hurtigt diagnosere skaden og reparere eller udskifte komponenter i din mobil inden for en time.
Pris på reparation af iPhone XS Max reparation
Udskiftning af display (Premium)
999 kr
Udskiftning af batteri (Premium)
649 kr
Udskiftning af bagcover (Premium)
899 kr
Udskiftning af bagkamera (Ikke glas)
997 kr
Alm. panserglas
199 kr
Fullframe panserglas
249 kr
Håndteringsgebyr (inkl. gratis fejlfinding)
99 kr

Start din reparation her

Fordele med Green

Eksperter

Vi har repareret Apple enheder i mere end 10år

De bedste dele

Vi giver 2 års garanti på alle dele, fordi vi ved de er bedst.

Prisgaranti

Vi matcher andres reparationspriser

iPhone XS Max reparation

iPhone XS Max reparation

Få din iPhone XS Max reparation udført af certificerede teknikere hos Green. Vi tilbyder 2 års garanti.

iPhone XS Max har et Super Retina Display på 6,5” og en optimeret OLED-skærm, der giver dig en helt ny mobiloplevelse. Du kan vælge at tilkøbe dig mobilen i sort, sølv eller guld. IPhone XS Max og iPhone XS ligner til forveksling hinanden med deres nye stålramme, der giver et behageligt greb om mobilen. Telefonerne har en RAM på 4GB, hvilket giver en imponerende ydeevne. Størrelsen og batterikapaciteten adskiller de to modeller fra hinanden, da iPhone XS Max har et display på 6,5” og en batterikapacitet på hele 3.174 mAh. IPhone XS Max er designet med en tidløs glasbagside med tilhørende trådløs opladning, der gør det nemt og funktionelt at lade din mobil. Hvis glasbagsiden går i stykker, har vi værktøjerne og reservedelene til at sørge for, at din mobil bliver god som ny igen.

Skærm- og batteriskifte af din iPhone XS Max

Hos Green har vi remedierne til at udskifte din skærm, batteriskift, kamera eller ladestik mm. på under en time. Vi tilbyder iPhone XS Max reparation udført af vores certificerede teknikere, der anvender premium reservedele. IPhone XS Max har True Tone-teknologi, der er med til at give et display i top kvalitet. Sensorerne i skærmen justerer automatisk skarpheden af billedet uanset, om du befinder dig ude i solen eller i et mørkt rum. Foruden opgraderingen af skærmen kan batteriet i iPhone XS Max holde strøm i op til 25 timers taletid. Hvis batteriet mod forventning ofte løber tør for strøm, kan du besøge vores Green butik, hvor vi indsætter et nyt batteri i din iPhone XS Max.

Få en reparation på under en time

Det fleste reparationer og udskiftninger udfører vi inden for en time. Er der tale om en mere omfattende diagnose, stræber vi efter, at have din mobil klargjort samme dag, som du har afleveret den til os. En reparation af IPhone XS Max kræver specificeret Apple udstyr, som vores teknikere har særlig erfaring med at anvende.

Få personlig hjælp til din iPhone ved at besøge vores butik

Når du vælger, at få repareret din mobil hos os, tager du et bæredygtigt valg ved at gå i mod brug og smid væk kulturen. Aflever din iPhone XS Max i vores Green butik og få det optimale ud af din mobiloplevelse. Læs mere om vores åbningstider og butik her.

Certificeret reparation af ethvert produkt

Vores teknikere er uddannede og de bedste

Book reparation

DET SIGER ANDRE

Gode reparationer giver glade kunder

" Vi har haft stor glæde af den effektive og professionelle service hos Green. Der har endnu ikke været tilfælde af lang ventetid eller problemer med vores Apple produkter efter reparationen. "

Karsten Tom Larsen

" Jeg fik fikset min iPhone 11 Pro samme dag, som jeg afleverede den. Det var nemt og hurtigt. Min iPhone 11 virker præcis som den skal og ser helt ny ud 🙂 "

Simone Louise Hansen

" Tak for en god service hos Green. Jeg fik udskiftet skærmen og batteriet på min telefon på under en time til rimelige penge. Kommer glædeligt igen, hvis jeg får problemer med mine andre Apple produkter. "

Thomas Risskov Lund

" Vores virksomhed drager meget nytte af den fleksible service, som Green udbyder. Green har udført op til flere akutte reparationer for os, og vi har aldrig oplevet, at dette ikke kunne lade sig gøre ud fra vores deadline. "

Peter K. Johansen

" Jeg takker for en effektiv reparation. Jeg var så uheldig at tabe min iPhone 12, der ikke længere kunne bruges. Samme dag, som jeg afleverede min iPhone, færdiggjorde Green reparationen, så jeg hurtigt kunne bruge min mobil igen 🙂 "

Maiken Nansen
SÅDAN FOREGÅR DET

Apple er lige til - det er vores reparationer også!

Book
en tid

Book tid i en af vores butikker, eller send din enhed med posten.


Besøg vores butikker 1

Vi reparerer din enhed

Vores certificeret teknikere diagnosticerer og reparerer din enhed.

Besøg vores butikker 2

Så god
som ny

Du henter din enhed i butikken eller modtager den retur med posten.


Besøg vores butikker 3