Reparation af MacBook 12 3G
A1534

MacBook 12″ (2015)​ reparation

Har din MacBook 12” akut behov for en reparation? Du er velkommen til at komme forbi vores Green butik, hvor vores certificerede teknikere står klar til at hjælpe dig. Vi begynder reparationen samme dag, som du afleverer produktet til os.
Pris på reparation af MacBook 12″ (2015)​ reparation
Udskiftning af display (Premium)
4.222 kr
Udskiftning af tastatur (Premium)
1.599 kr
Udskiftning af batteri (Premium)
fra 1.444 kr
Udskiftning af bottom case (Premium)
999 kr
Håndteringsgebyr (inkl. gratis fejlfinding)
349 kr

Start din reparation her

Fordele med Green

Eksperter

Vi har repareret Apple enheder i mere end 10år

De bedste dele

Vi giver 2 års garanti på alle dele, fordi vi ved de er bedst.

Prisgaranti

Vi matcher andres reparationspriser

MacBook 12″ (2015)​ reparation

MacBook 12″ (2015)​ reparation

Vær sikret en professionel og effektiv MacBook 12″ 2015 reparation af teknikere hos Green. Vi tilbyder 2 års garanti. 

Den første MacBook 12” kom på markedet i 2015. Computeren kom i en mere kompakt form sammenlignet med de tidligere MacBooks. Det skyldes, at butterfly-keyboardet var designet i et fladere format og med kun én USB-C port.

Skærmen på MacBook 12” har en høj opløsning og farvegengivelse med sit Retina-display. Den LED-baggrundsbelyst skærm med IPS-teknologi giver en opløsning på 2304 x 1440. Processoren og lagringspladsen kan begge rumme 1,2 GHz, hvilket er med til at give en strøm holdighed på op til 9 timers trådløs internetbrug. MacBook 12” fra 2015 er en populær computer, som mange stadig anvender. Med tiden bliver dens funktion forældet, hvilket kan kræve en reparation. Vores certificerede teknikere er rutinerede i at reparere MacBook 12” computere. Hvis der er tvivl om skadens omfang, tilbyder vi at lave en diagnose, for at udføre en præcis og grundig reparation.

Få repareret din MacBook 12” samme dag som du afleverer den til os

Vi bestræber os på, at aflevere din MacBook 12” tilbage til dig samme dag, som du har afleveret den til os. Green udfører reparationer ud fra de bedste standarder og anvender kun premium reservedele. Det sikre en reparation i høj kvalitet, da vi kun bruger de bedste reservedele. Skal skærmen eller batteriet i din MacBook 12” udskiftes, sørger vi for, at du ikke skal vente i længere tid end en time.


Hos Green er vi fortalere for de bæredygtige valg. Når du vælger at få repareret din computer, fremfor at smide den ud og købe en ny, bidrager du samtidig positivt til miljøet. Står du med en defekt MacBook 12” og er i tvivl, om du skal købe en ny? Tag en uforpligtende samtale med en af vores certificerede teknikere. Ofte er der blot tale om en simpel reparation, for at få din computer til at fungere optimalt igen.

Kom forbi vores butik eller bestil tid online

Vores Green butikker holder åbent hver mandag til lørdag. Kom forbi en af vores butikker og medbring dit Apple produkt, så vores teknikere kan hjælpe dig med din Macbook reparation. Hvis du ønsker at springe køen over, kan du bestille en tid online her på siden. Find vores butikker og åbningstider her.

Certificeret reparation af ethvert produkt

Vores teknikere er uddannede og de bedste

Book reparation

DET SIGER ANDRE

Gode reparationer giver glade kunder

" Vi har haft stor glæde af den effektive og professionelle service hos Green. Der har endnu ikke været tilfælde af lang ventetid eller problemer med vores Apple produkter efter reparationen. "

Karsten Tom Larsen

" Jeg fik fikset min iPhone 11 Pro samme dag, som jeg afleverede den. Det var nemt og hurtigt. Min iPhone 11 virker præcis som den skal og ser helt ny ud 🙂 "

Simone Louise Hansen

" Tak for en god service hos Green. Jeg fik udskiftet skærmen og batteriet på min telefon på under en time til rimelige penge. Kommer glædeligt igen, hvis jeg får problemer med mine andre Apple produkter. "

Thomas Risskov Lund

" Vores virksomhed drager meget nytte af den fleksible service, som Green udbyder. Green har udført op til flere akutte reparationer for os, og vi har aldrig oplevet, at dette ikke kunne lade sig gøre ud fra vores deadline. "

Peter K. Johansen

" Jeg takker for en effektiv reparation. Jeg var så uheldig at tabe min iPhone 12, der ikke længere kunne bruges. Samme dag, som jeg afleverede min iPhone, færdiggjorde Green reparationen, så jeg hurtigt kunne bruge min mobil igen 🙂 "

Maiken Nansen
SÅDAN FOREGÅR DET

Apple er lige til - det er vores reparationer også!

Book
en tid

Book tid i en af vores butikker, eller send din enhed med posten.


Besøg vores butikker 1

Vi reparerer din enhed

Vores certificeret teknikere diagnosticerer og reparerer din enhed.

Besøg vores butikker 2

Så god
som ny

Du henter din enhed i butikken eller modtager den retur med posten.


Besøg vores butikker 3