Reparation af MacBook Air 13
A1466

MacBook Air 13″ (2013-2017) reparation

Oplever du, at din MacBook Air 13” ofte løber tør for strøm? Efter længere tids brug bliver batteriet i din MacBook slidt ned. Få det mest optimale ud af din computer og få dit batteri udskiftet i en af vores Green butikker.

Start din reparation her

MacBook Air 13″ (2013-2017) reparation

Få din MacBook Air 13″ reparation udført af Apple Autoriserede teknikere hos Green. 

MacBook Air 13” er med sit lette og mobile design et eftertragtet Apple produkt. Modellen har flere ligheder med MacBook Air 11”, som blev lanceret samme år. Den mest markante forskel ses ved skærmstørrelsen, der med sin dybde på 22,7 cm og bredde på 32,5 cm giver en optimeret skærmoplevelse.Størrelsen på batteriet resulterer ligeledes i en bedre batterikapacitet sammenlignet med modellen MacBook Air 11”. MacBook Air 13” kan holde strøm i op til 12 timers trådløs surfing med sit indbygget 54 Wh litiumpolymerbatteri.

Processoren og lagringskapaciteten er lig MacBook Air 11”. Lagringskapaciteten rummer 128 GB flash-lager og kan konfigureres med 512 GB flash-lager, mens processoren indeholder 1,3 GHz dual-core og kan konfigureres med 1,7 GHz dual-core.

MacBook Air-modellerne var revolutionære for sin tid, og er stadig for mange at foretrække med sit tynde og lette design. Har din MacBook Air 13” fået en skade, kan du få den repareret i en af vores Green butikker. Vores Apple teknikere er rutinerede i at reparere MacBook Air computere, så du er sikret en effektiv og professionel service. Er du utilfreds med reparationen, står vi klar til at reparere din MacBook igen uden betaling. Vi tilbyder 100% prisgaranti på alle typer reparationer.

Tag et bæredygtigt valg og få din MacBook Air 13” repareret hos Green

At få repareret sin MacBook fremfor at købe en ny, vil altid være det mest bæredygtige valg. Hos Green anbefaler vi, at du får repareret dit Apple produkt i stedet for at købe et nyt. Ofte er der tale om en teknisk fejl eller et nedslidt batteri, når din MacBook er defekt.

Vi tilbyder at lave en diagnose, så vi hurtigt og ubesværet kan finde frem til fejlen. Vores autoriserede teknikere er eksperter i alle typer Apple reparationer, så du får en kvalitetssikret og effektivt behandling. Vi bestræber os på at færdiggøre reparationen samme dag, som du har afleveret produktet til os. Er der tale om et skærm-, lader- eller batteriskift, er computeren klar til brug inden for en time.

Kom forbi en af vores butikker eller bestil tid online

Du er velkommen til at komme forbi en af vores Green butikker, der er placeret centrale steder i Storkøbenhavn. Hvis du har spørgsmål vedrørende dit Apple produkt, kan du vælge at ringe til os, hvor vi glædeligt hjælper dig på vej. Find vores butikker og åbningstider her.

DET SIGER ANDRE

Gode reparationer giver glade kunder