Reparation af MacBook Air 13,6 M2
A2681

MacBook Air 13,6″ M3​ reparation

Leder du efter et professionelt værksted, som kan reparere din MacBook Air 13,6” M3? Green tilbyder Apple reparationer udført af certificerede teknikere nær dig. Vi anvender kun premium reservedele for at sikre dig det bedste resultat.
Pris på reparation af MacBook Air 13,6″ M3​ reparation
Udskiftning af display
5.199 kr
Udskiftning af top case
4.999 kr
Udskiftning af bundkort
5.299 kr
Udskiftning af batteri
fra 2.199 kr
Håndteringsgebyr (inkl. gratis fejlfinding)
349 kr

Start din reparation her

Fordele med Green

Eksperter

Vi har repareret Apple enheder i mere end 10år

De bedste dele

Vi giver 2 års garanti på alle dele, fordi vi ved de er bedst.

Prisgaranti

Vi matcher andres reparationspriser

MacBook Air 13,6″ M3​ reparation

MacBook Air 13,6" M3 reparation 

Skal du have repareret din MacBook Air 13,6” M3 hos et professionel værksted? Vær sikret en reparation i høj kvalitet udført af certificerede teknikere hos Green. 
Den nye eftertragtede MacBook Air model er designet med næstegenerations M3-chippen, der bidrager til en hastighed og energieffektivitets i særklasse. Computeren fås i et tyndt og let design med sin vægt på 1,24 og højde på 1,13 cm.

Apple's nyeste MacBook Air 13” M3 2024 byder på banebrydende forbedringer, der gør det mere tiltalende end nogensinde at være MacBook-bruger. Denne computer er udstyret med den seneste Apple M3-chip og en avanceret 8-core CPU af næste generation og op til 10core GPU, der tilbyder hurtigere ydelse og forbedret energieffektivitet. Med True Tone-teknologi, en skærmlysstyrke på 500 nits, og P3-farver, leverer den en skærmkvalitet, der er intet mindre end imponerende. MacBook Air 13” M3 2024 kommer med 8GB grundlæggende hukommelse og tilbyder konfigurationsmuligheder op til 24 GB.

Tag et bæredygtigt valg og få din MacBook Air 13,6” M3 repareret hos Green

Green går ind for at vælge den mest bæredygtige løsning, når din MacBook Air ikke længere fungerer optimalt. Mange ser ingen anden mulighed end at købe en ny computer i tilfælde af større skader. Heldigvis kan du få repareret din MacBook i stedet for at smide et ellers funktionelt produkt ud. Vores teknikere er alle certificerede og vi anvender kun premium reservedele, så du får din MacBook Air 13,6” M3 tilbage i oprindelig tilstand.

Den nye MacBook Air med M3-chip forbedrer ydeevne og batteritid, ideel til arbejde og spil. Den er superlet, tynd og fremstillet af 50% genanvendte materialer. Tilgængelig i 13" og fire farver, med op til 18 timers batteritid. M3-modellen tilbyder op til 1,6x hurtigere ydeevne end M1-modellen og er designet til effektiv multitasking og spil med reduceret latenstid.

Når du vælger at få repareret din MacBook, tager du samtidig et bæredygtigt valg. Produktionen af en helt ny computer er langt mere energikrævende sammenlignet med en reparation. Undgå at tage del i brug og smid væk-kulturen og få din MacBook Air 13,6” M3 repareret af vores certificerede teknikere i en af vores Green butik.

Kom forbi vores butik eller bestil tid online

Du kan vælge at bestille en tid online, hvis du ønsker at springe køen over. Vores butik er placeret centralt i København Ø, så det er let for dig at tilgå dem. Ønsker du at besøge vores Green butik? Så læs om vores butik og åbningstider her.

Oplever du problemer med din MacBook som f.eks. at den fryser eller lignende, kan du se vores indlæg omkring, hvordan du kan nulstille din MacBook.

Certificeret reparation af ethvert produkt

Vores teknikere er uddannede og de bedste

Book reparation

DET SIGER ANDRE

Gode reparationer giver glade kunder

" Vi har haft stor glæde af den effektive og professionelle service hos Green. Der har endnu ikke været tilfælde af lang ventetid eller problemer med vores Apple produkter efter reparationen. "

Karsten Tom Larsen

" Jeg fik fikset min iPhone 11 Pro samme dag, som jeg afleverede den. Det var nemt og hurtigt. Min iPhone 11 virker præcis som den skal og ser helt ny ud 🙂 "

Simone Louise Hansen

" Tak for en god service hos Green. Jeg fik udskiftet skærmen og batteriet på min telefon på under en time til rimelige penge. Kommer glædeligt igen, hvis jeg får problemer med mine andre Apple produkter. "

Thomas Risskov Lund

" Vores virksomhed drager meget nytte af den fleksible service, som Green udbyder. Green har udført op til flere akutte reparationer for os, og vi har aldrig oplevet, at dette ikke kunne lade sig gøre ud fra vores deadline. "

Peter K. Johansen

" Jeg takker for en effektiv reparation. Jeg var så uheldig at tabe min iPhone 12, der ikke længere kunne bruges. Samme dag, som jeg afleverede min iPhone, færdiggjorde Green reparationen, så jeg hurtigt kunne bruge min mobil igen 🙂 "

Maiken Nansen
SÅDAN FOREGÅR DET

Apple er lige til - det er vores reparationer også!

Book
en tid

Book tid i en af vores butikker, eller send din enhed med posten.


Besøg vores butikker 1

Vi reparerer din enhed

Vores certificeret teknikere diagnosticerer og reparerer din enhed.

Besøg vores butikker 2

Så god
som ny

Du henter din enhed i butikken eller modtager den retur med posten.


Besøg vores butikker 3