MacBook Air 15" M2 reparation
A2681

MacBook Air 15″ M2 reparation

Hos Green tilbyder vi MacBook Air 15″ M2 reparation med dine behov i fokus. Uanset om du har beskadiget din MacBook eller er stødt på problemer undervejs, kan vores team af professionelle teknikere hjælpe dig med at løse problemet og bringe din enhed tilbage til den originale tilstand igen. Vi bruger kun premium reservedele og materialer for at sikre den højeste kvalitet reparationer. Vores dedikerede personale vil guide dig igennem hele processen og give dig den bedst mulige service.
Pris på reparation af MacBook Air 15″ M2 reparation
Skærmskifte
5.199 kr
Udskiftning af top case
5.299 kr
Udskiftning af bundkort
4.999 kr
Udskiftning af batteri
2.199 kr

Start din reparation her

Fordele med Green

Eksperter

Vi har repareret Apple enheder i mere end 10år

De bedste dele

Vi giver 2 års garanti på alle dele, fordi vi ved de er bedst.

Prisgaranti

Vi matcher andres reparationspriser

MacBook Air 15″ M2 reparation

Professionel MacBook Air 15" M2 reparation

MacBook Air 15" M2 er en af ​​de nyeste, mest alsidige og transportable bærbare computere, der er tilgængelige på markedet. Den kommer med en 15 tommer Liquid Retina-skærm, let og tyndt aluminiumskabinet, 18 timers batteritid og en avanceret M2 processor, der gør det muligt for brugerne mere plads til at udføre, alt det man er vild med at lave.

Hos Green er vi certificerede og tilbyder reparationer, som inkluderer alt fra reparation af hardwareenheder til komponenter. Vi begynder reparationsprocessen med at diagnosticere problemet og identificere det korrekte specifikationer. Herefter vil vores teknikere åbne den bærbare enhed for at udskifte eller reparere de berørte dele. Vi bruger kun premium reservedele og de bedste materialer for at sikre den højeste kvalitet reparationer.

Få din MacBook Air 15" M2 til reparation hos Green

Få den bedste pris og garanti på MacBook Air 15" M2 Reparation hos Green! Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på reparation af MacBook samt en garanti på dele og services vi foretager. Vores dedikerede team af professionelle teknikere har mange års erfaring med reparationer af MacBook Air enheder, så du kan være sikker på at din enhed vil blive repareret korrekt.

Vi bruger kun premium dele og de bedste materialer, så du kan være sikker på at du får den højeste kvalitet reparationer. Vi lytter omhyggeligt til dit problem og identificerer det korrekte specifikationer for din enhed, før vi fortsætter med processen. Vi ved, at din tid er vigtig, så vi forsøger at minimere downtime som muligt. Du kan stole på os - vi har tidligere arbejdet med tusindvis af MacBook-brugere i hele landet!

Det bæredygtige valg

Miljøet er et af de største spørgsmål, vi står overfor i dag. Det kræver både enkeltpersoner og virksomheder at tage ansvar for miljøet. Det betyder, at selv de mest almindelige opgaver som reparation af elektroniske enheder skal blive udført med miljøvenlige metoder.

En af de mest effektive metoder til at reducere miljøbelastningen fra elektronisk affald er at få repareret din MacBook Air 15" M2 fremfor at købe en ny. Ved at få din bærbare computer repareret, kan du spare penge samtidig med at du skåner miljøet.

Miljøspørgsmålet har aldrig været mere presserende end nu - det er tid til at tage ansvar for miljøet og dine pengepung. Vælg Green til reparation af din MacBook Air 15" M2 i dag.

Kontakt os og få et tilbud på MacBook Air 15" M2 reparation

Ved brug af Green, kan du være sikker på at få den bedste service og profesionelle rådgivning til din MacBook Air reparation. Vi tilbyder personlig kundeservice for at hjælpe dig med et godt beslutningsgrundlag, når du træffer valget om at få repareret din enhed.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker en diagnose inden reparationen starter, kan du nemt booke en tid hos os. Ydermere tilbyder vi altid muligheden for at komme forbi vores butik helt uden tidsbestilling. Her vil en af vores dygtige teknikere give dig professionel rådgivning omkring det bedste løsning til din MacBook Air 15" M2 reparation.

Om det er et installationsproblem, et hardwareproblem eller noget helt tredje - uanset problemets størrelse - kan Green altid hjælpe med at løse dette problem!

Kontakt os eller kom forbi os allerede i dag, og få en god pris på din MacBook Air 15" M2 reparation.

 

Hvis din MacBook er frosset eller blevet langsom, kan du også læse vores indlæg omkring hvordan du kan nulstille din MacBook.

Certificeret reparation af ethvert produkt

Vores teknikere er uddannede og de bedste

Book reparation

DET SIGER ANDRE

Gode reparationer giver glade kunder

" Vi har haft stor glæde af den effektive og professionelle service hos Green. Der har endnu ikke været tilfælde af lang ventetid eller problemer med vores Apple produkter efter reparationen. "

Karsten Tom Larsen

" Jeg fik fikset min iPhone 11 Pro samme dag, som jeg afleverede den. Det var nemt og hurtigt. Min iPhone 11 virker præcis som den skal og ser helt ny ud 🙂 "

Simone Louise Hansen

" Tak for en god service hos Green. Jeg fik udskiftet skærmen og batteriet på min telefon på under en time til rimelige penge. Kommer glædeligt igen, hvis jeg får problemer med mine andre Apple produkter. "

Thomas Risskov Lund

" Vores virksomhed drager meget nytte af den fleksible service, som Green udbyder. Green har udført op til flere akutte reparationer for os, og vi har aldrig oplevet, at dette ikke kunne lade sig gøre ud fra vores deadline. "

Peter K. Johansen

" Jeg takker for en effektiv reparation. Jeg var så uheldig at tabe min iPhone 12, der ikke længere kunne bruges. Samme dag, som jeg afleverede min iPhone, færdiggjorde Green reparationen, så jeg hurtigt kunne bruge min mobil igen 🙂 "

Maiken Nansen
SÅDAN FOREGÅR DET

Apple er lige til - det er vores reparationer også!

Book
en tid

Book tid i en af vores butikker, eller send din enhed med posten.


Besøg vores butikker 1

Vi reparerer din enhed

Vores certificeret teknikere diagnosticerer og reparerer din enhed.

Besøg vores butikker 2

Så god
som ny

Du henter din enhed i butikken eller modtager den retur med posten.


Besøg vores butikker 3