Reparation af MacBook Pro 13
A1278 - A1425 - A1502

MacBook Pro 13″ (2012-2015) reparation

Er din MacBook Pro 13” forældet? Efter længere tids brug bliver din MacBook 13” uundgåeligt mindre funktionel. Heldigvis kan du få udskiftet de nødvendige dele, så din computer igen kan fungere upåklageligt.
Pris på reparation af MacBook Pro 13″ (2012-2015) reparation
Udskiftning af display
5.111 kr
Udskiftning af tastatur
1.499 kr
Udskiftning af bundplade (Inkl. montering)
799 kr
Udskiftning af batteri
fra 1.499 kr

Start din reparation her

Fordele med Green

Eksperter

Vi har repareret Apple enheder i mere end 10år

De bedste dele

Vi giver 2 års garanti på alle dele, fordi vi ved de er bedst.

Prisgaranti

Vi matcher andres reparationspriser

MacBook Pro 13″ (2012-2015) reparation

MacBook Pro 13″ (2012-2015) reparation

Besøg vores Green forhandler for at få en professionel MacBook Pro 13″ reparation. Vi tilbyder 2 års garanti. MacBook Pro 13” er 32,5 cm bred og 22,7 cm dyb med en vægt på 2,06 kg. Dens forbedret design har medført, at det optiske drev til DVD’er og CD’er er fjernet.
Skærmen på MacBook Pro 13” fra perioden 2012-2015 kommer med en LED-baggrundsbelysning, der understøtter et væld af forskellige farvenuancer. Retina-skærmen blev i samme periode standarden for alle skærme i Apples produkter. Skærmen er med til at mindske genskin og forbedre farvegengivelsen, så selv de mest mørke toner bliver tydeligere at se. Den originale opløsning i MacBook Pro 13” fra 2012-2015 er 1280 x 800 med en Intel HD Graphics 4000 grafikunderstøttelse.

Image retention skaber et skyggebillede, som kan risikere at brænde fast i displayet. Opstår problemet gentagende gange, kan det blive nødvendigt at udskifte skærmen.
Leder du efter et professionelt værksted, der kan skifte din skærm? Hos Green udskifter vi din skærm på under en time. 

Batteriet er lavet til at kunne holde strøm i op til 7 timers trådløs brug med dets 63,5 WH indbyggede litiumpolymerbatteri. Lever din MacBook Pro 13” ikke op til batterikapaciteten? Med tiden bliver batteriet uundgåeligt slidt op, hvilket kan kræve en udskiftning.

Få repareret din MacBook Pro 13” samme dag som du afleverer den til os

Hos Green anvender vi kun premium reservedele, så du kan få repareret din computer efter de bedste standarder. Vores certificerede teknikere er rutinerede i alle former for reparationer af Apple produkter, hvilket resulterer i en effektiv og grundig service.
Er der tale om et et skærm-, lader- eller batteriskifte, er din MacBook allerede klar til brug inden for en time. Vi er bevidste om, at ventetiden kan være udfordrende i en travl hverdag, hvor vores computer er et essentielt redskab. Derfor bestræber vi os på, at færdiggøre en Macbook reparation samme dag, som du afleverer produktet til os.

Bestil en tid online eller kom forbi vores butik

Kom forbi vores Green butik eller bestil en tid online, hvis du vil sikre dig en hurtig plads i køen. Vi står klar til at reparere hver mandag til lørdag. Har du spørgsmål angående din reparation, er du velkommen til at kontakte os telefonisk.

Certificeret reparation af ethvert produkt

Vores teknikere er uddannede og de bedste

Book reparation

DET SIGER ANDRE

Gode reparationer giver glade kunder

" Vi har haft stor glæde af den effektive og professionelle service hos Green. Der har endnu ikke været tilfælde af lang ventetid eller problemer med vores Apple produkter efter reparationen. "

Karsten Tom Larsen

" Jeg fik fikset min iPhone 11 Pro samme dag, som jeg afleverede den. Det var nemt og hurtigt. Min iPhone 11 virker præcis som den skal og ser helt ny ud 🙂 "

Simone Louise Hansen

" Tak for en god service hos Green. Jeg fik udskiftet skærmen og batteriet på min telefon på under en time til rimelige penge. Kommer glædeligt igen, hvis jeg får problemer med mine andre Apple produkter. "

Thomas Risskov Lund

" Vores virksomhed drager meget nytte af den fleksible service, som Green udbyder. Green har udført op til flere akutte reparationer for os, og vi har aldrig oplevet, at dette ikke kunne lade sig gøre ud fra vores deadline. "

Peter K. Johansen

" Jeg takker for en effektiv reparation. Jeg var så uheldig at tabe min iPhone 12, der ikke længere kunne bruges. Samme dag, som jeg afleverede min iPhone, færdiggjorde Green reparationen, så jeg hurtigt kunne bruge min mobil igen 🙂 "

Maiken Nansen
SÅDAN FOREGÅR DET

Apple er lige til - det er vores reparationer også!

Book
en tid

Book tid i en af vores butikker, eller send din enhed med posten.


Besøg vores butikker 1

Vi reparerer din enhed

Vores certificeret teknikere diagnosticerer og reparerer din enhed.

Besøg vores butikker 2

Så god
som ny

Du henter din enhed i butikken eller modtager den retur med posten.


Besøg vores butikker 3