Reparation af MacBook Pro 13
A1989 - A2159 - A2251 - A2289

MacBook Pro 13″ 2018-2020 reparation

Vi har repareret flere end 100+ Apple produkter, hvilket gør at vi ubesværet og effektivt kan udbedre din MacBook Pro 13” uden lang ventetid. Vores autoriserede teknikere står klar til at reparere din computer i en butik nær dig.

Start din reparation her

MacBook Pro 13″ 2018-2020 reparation

Få en professionel og effektiv MacBook Pro 13″ reparation af Apple autoriserede teknikere hos Green. Du er sikret 2 års garanti. 

MacBook Pro 13” fra 2018 kommer med en endnu bedre grafik sammenlignet med sine forgængere. Med Intel Iris Plus Graphics 655 og True Tone teknologi får du en skærmoplevelse i imponerende skarp kvalitet. Modellen kan købes med en lagringskapacitet på 512 GB, som kan konfigureres med 1 TB eller 2 TB. 
Computeren er overgået fra det almene kendte USB til USB-C. Det gør det nødvendigt at erhverve sig USB-C-adaptere eller udskifte sit oprindelige udstyr til nyt. Opgraderingerne gør MacBook Pro 13” til en særlig attraktiv model blandt Apples brugere. 

Lever din MacBook Pro 13″ ikke længere op til ovenstående beskrivelser? Du kan få udført din MacBook Pro 13″ reparation gennem din Apple garanti hos Green. Vi er en Apple Service Provider, hvilket indebærer et tæt samarbejde med Apple.  

Litiumpolymerbatteriet på 58,0 Wh er designet til, at kunne holde strøm i op til 10 timers trådløs internetbrug. Er batterikapaciteten i din MacBook Pro 13” dalende, kan du vælge at få det skiftet i din nærmeste Green butik. Vi anvender kun Apples originale reservedele for at sikre en reparation i høj kvalitet.

Få repareret din MacBook Pro 13” samme dag som du afleverer den til os

Det fleste reparationer hos Green er færdige samme dag, som produktet er blevet afleveret. Er der tale om et skærm-, lader- eller batteriskifte, er computeren allerede færdig inden for 60 minutter. Vi tilbyder at lave en diagnose, hvis der er usikkerhed omkring skadens omfang. I tilfælde af at din MacBook Pro13” kræver en omfattende reparation, bestræber vi os på at have den klar til dig samme dag, som den blev indleveret. Vi har alle reservedelene klar på lager, så vi ubesværet og effektivt kan give din MacBook Pro 13” et nyt liv.

Er du i tvivl, om din computer kan reddes? Kom forbi en af vores butikker og tag en uforpligtende snak med en af vores autoriserede teknikere. Ofte er der blot tale om en simpel reparation, for at få din computer til at fungere optimalt igen. Du sparer penge og undgår unødvendig spild ved at få din MacBook repareret hos Green

Kom forbi en af vores butikker eller bestil tid online

Du er altid velkommen til at kontakte os telefonisk, hvis du har spørgsmål til din reparation. Vores teknikere står klar til at hjælpe dig hver mandag til lørdag. Ønsker du at møde fysisk op i en af vores butikker, kan du vælge at springe køen over ved at bestille en tid online. Find Green butikken nær dig og læs nærmere om vores åbningstider her.

Vi har butikker i hhv. København K og Roskilde, hvor vi kan hjælpe dig hurtigt videre med din MacBook Pro.

Har du brug for hjælp til at nulstille din MacBook, kan du læse med på vores blogindlæg her.

DET SIGER ANDRE

Gode reparationer giver glade kunder