Reparation af MacBook Pro 14 M1
A2442

MacBook Pro 14″ M1 (2021) reparation

Er din MacBook Pro 2021 blevet beskadiget, og søger du en hurtig og kvalitetssikret reparation? Få repareret din computer hos Green, hvor vores certificerede teknikere sørger for en effektiv og professionel reparation.
Pris på reparation af MacBook Pro 14″ M1 (2021) reparation
Udskiftning af display
6.799 kr
Udskiftning af top case
5.999 kr
Udskiftning af bundkort
5.599 kr
Udskiftning af batteri
fra 3.499 kr

Start din reparation her

Fordele med Green

Eksperter

Vi har repareret Apple enheder i mere end 10år

De bedste dele

Vi giver 2 års garanti på alle dele, fordi vi ved de er bedst.

Prisgaranti

Vi matcher andres reparationspriser

MacBook Pro 14″ M1 (2021) reparation

Vil du have din MacBook Pro 14″ reparation udført af certificerede teknikere? Så kom forbi din nærmeste Green forhandler. Vi anvender kun premium reservedele

De nye modeller i MacBook Pro 2021 M1 serien kommer med en række nye imponerende funktioner. Med et 1080p FaceTime HD-kamera får du en kamerasystem i høj kvalitet. Højtalerne består af Apples nyeste hi-fi-lydsystem med seks højttalere.

MacBook Pro 14” blev lanceret i 2021 sammen med de andre modeller fra MacBook Pro 2021 M1 serien. Computeren har Apple M1 Pro-chippen, der er Apples første egen specialudviklet chip, som giver en imponerende energieffektivitet og ydeevne. MacBook Pro 14” har en batterikapacitet i op til 17 timers afspilning af film i Apple TV‑appen. 

Liquid Retina XDR-skærmen giver en unik skærmoplevelse, som kan blive forringet i tilfælde af en skade. Afstanden mellem skærmen og keyboardet på Apples nye MacBook modeller er meget smal. Enkelte købere oplever, at deres skærm bliver beskadiget, når computeren lukkes, grundet afstanden mellem displayet og tastaturet.

Er din skærm blevet beskadiget og skal du have udført en MacBook reparation? Du kan få den udskiftet af vores teknikere. Vores teknikere er rutinerede i alle former for reparationer af Apple produkter, hvilket resulterer i en effektiv og grundig reparation. 

Få skiftet de nødvendige dele i din MacBook Pro 14” hos Green

De fleste reparationer er færdige samme dag, som du afleverer Apple produktet i vores Green butik. Vi kender alle til følelsen af, at skulle undvære vores mobil. Når du vælger en MacBook Pro 14" reparation hos Green, sørger vi for at ventetiden hurtigt overstået. Udskiftning af batteri-, lader- eller skærmstik tager i gennemsnit en time fra, at du afleverer produktet til os til, at vi leverer det tilbage i ny stand. Hvis reparationen er af mere omfattende karakter, kan reparationen vare længere tid, alt efter tilstanden. Alle vores reparationer kommer med 100% prisgaranti, så du er sikret en tryg service i høj kvalitet.

Vi anvender kun premium reservedele, når vi reparerer din telefon

Green udfører reparationer ud fra de bedste standarder, og anvender derfor kun premium reservedele til din MacBook Pro 14". Det sikrer reparationen en høj kvalitet og lang levetid for din Mac. 

Bestil en tid online eller kom forbi vores butik

Book tid online og spring køen over. Du er altid velkommen til at komme forbi vores Green butik, hvor vores certificerede teknikere står klar til udbedre skaden på dit Apple produkt. Har du spørgsmål angående din reparation, er du velkommen til at ringe os op.

Certificeret reparation af ethvert produkt

Vores teknikere er uddannede og de bedste

Book reparation

DET SIGER ANDRE

Gode reparationer giver glade kunder

" Vi har haft stor glæde af den effektive og professionelle service hos Green. Der har endnu ikke været tilfælde af lang ventetid eller problemer med vores Apple produkter efter reparationen. "

Karsten Tom Larsen

" Jeg fik fikset min iPhone 11 Pro samme dag, som jeg afleverede den. Det var nemt og hurtigt. Min iPhone 11 virker præcis som den skal og ser helt ny ud 🙂 "

Simone Louise Hansen

" Tak for en god service hos Green. Jeg fik udskiftet skærmen og batteriet på min telefon på under en time til rimelige penge. Kommer glædeligt igen, hvis jeg får problemer med mine andre Apple produkter. "

Thomas Risskov Lund

" Vores virksomhed drager meget nytte af den fleksible service, som Green udbyder. Green har udført op til flere akutte reparationer for os, og vi har aldrig oplevet, at dette ikke kunne lade sig gøre ud fra vores deadline. "

Peter K. Johansen

" Jeg takker for en effektiv reparation. Jeg var så uheldig at tabe min iPhone 12, der ikke længere kunne bruges. Samme dag, som jeg afleverede min iPhone, færdiggjorde Green reparationen, så jeg hurtigt kunne bruge min mobil igen 🙂 "

Maiken Nansen
SÅDAN FOREGÅR DET

Apple er lige til - det er vores reparationer også!

Book
en tid

Book tid i en af vores butikker, eller send din enhed med posten.


Besøg vores butikker 1

Vi reparerer din enhed

Vores certificeret teknikere diagnosticerer og reparerer din enhed.

Besøg vores butikker 2

Så god
som ny

Du henter din enhed i butikken eller modtager den retur med posten.


Besøg vores butikker 3