Reparation af MacBook Pro 15
A1286
A1286
A1286

MacBook Pro 15″ (Mid 2012) reparation

Har din MacBook Pro 15” brug for en opgradering efter flere års brug? Undgå at smid din MacBook ud og få den i stedet repareret i vores Green butik på Østerbro. Alle vores reparationer kommer med 100% prisgaranti.
Pris på reparation af MacBook Pro 15″ (Mid 2012) reparation
Udskiftning af display (Premium)
3.299 kr
Udskiftning af tastatur (Premium)
1.299 kr
Udskiftning af bundplade (Inkl. montering)
799 kr
Udskiftning af batteri (Premium)
fra 1.299 kr
Håndteringsgebyr (inkl. gratis fejlfinding)
349 kr

Start din reparation her

Fordele med Green

Eksperter

Vi har repareret Apple enheder i mere end 10år

De bedste dele

Vi giver 2 års garanti på alle dele, fordi vi ved de er bedst.

Prisgaranti

Vi matcher andres reparationspriser

MacBook Pro 15″ (Mid 2012) reparation

MacBook Pro 15″ (Mid 2012) reparation

Hos Green er du sikret en effektiv MacBook Pro 15″ reparation udført af certificerede teknikere. Der medfølger 2 års garanti.

MacBook Pro 15” (2012) er den første MacBook Pro model, der kom i det samme design som MacBook Air. Dens store skærm og udvidet processor gjorde hurtigt modellen populær på markedet. MacBook Pro 15” kommer med en skærm, der har LED-baggrundsbelysning og grafikunderstøttelsen Intel HD Graphics 4000. Skærmen understøtter farver i alle former for nuancer, hvilket giver en optimeret skærmoplevelse. Processoren rummer 2,6 GHz og kan konfigureres med 2,7 GHz. Ydeevnen optimeres også med det indbyggede 77,5 WH litiumpolymerbatteri, der giver op til 7 timers trådløst brug.

Efter længere tids brug bliver batteriet uundgåeligt slidt ned. Heldigvis er det muligt at få udført en MacBook Pro 15" reparation, så din MacBook igen kan holde strøm. Hos Green udskifter vi batteriet på under en time. Det skyldes, at vi har premium reservedele på lager, så vi effektivt og ubesværet kan reparere din computer. Vi begynder på reparationen samme dag, som du afleverer din MacBook Pro til os. Er der tale om en mere omstændig reparation, tilbyder vi at lave en diagnose af dit Apple produkt.

Undgå at smide din MacBook Pro 15” ud og få skiftet de nødvendige dele hos Green

Ofte er der blot tale om en udskiftning eller reparation af din MacBook, som vil få den tilbage til sin oprindelige tilstand. Efter at vores certificerede teknikere har foretaget en diagnose, kan de sikkert og præcist udføre den reparation, som er nødvendig for din computer.

Når du vælger at få repareret din MacBook, fremfor at købe en ny, tager du samtidig et bæredygtigt valg. Produktionen af en helt ny computer er langt mere energikrævende sammenlignet med en reparation. Du sparer penge og undgår unødvendig spild ved at få din MacBook repareret i vores Green butik. Vi stræber efter at udføre din reparation effektivt, så du får din computer igen samme dag, som du har afleveret den til os.

Bestil en tid online eller kom forbi vores butik

Kom forbi vores butik eller bestil en tid online, hvis du foretrækker at springe køen over. Vores certificerede teknikere står klar til at hjælpe dig, så du er sikret en reparation efter de bedste standarder. Du er velkommen til at kontakte os telefonisk, hvis du har spørgsmål angående din reparation. Find den åbningstid som passer dig bedst her.

Vi har butik i . København Ø, hvor vi kan hjælpe dig hurtigt videre med din MacBook Pro.

Certificeret reparation af ethvert produkt

Vores teknikere er uddannede og de bedste

Book reparation

DET SIGER ANDRE

Gode reparationer giver glade kunder

" Vi har haft stor glæde af den effektive og professionelle service hos Green. Der har endnu ikke været tilfælde af lang ventetid eller problemer med vores Apple produkter efter reparationen. "

Karsten Tom Larsen

" Jeg fik fikset min iPhone 11 Pro samme dag, som jeg afleverede den. Det var nemt og hurtigt. Min iPhone 11 virker præcis som den skal og ser helt ny ud 🙂 "

Simone Louise Hansen

" Tak for en god service hos Green. Jeg fik udskiftet skærmen og batteriet på min telefon på under en time til rimelige penge. Kommer glædeligt igen, hvis jeg får problemer med mine andre Apple produkter. "

Thomas Risskov Lund

" Vores virksomhed drager meget nytte af den fleksible service, som Green udbyder. Green har udført op til flere akutte reparationer for os, og vi har aldrig oplevet, at dette ikke kunne lade sig gøre ud fra vores deadline. "

Peter K. Johansen

" Jeg takker for en effektiv reparation. Jeg var så uheldig at tabe min iPhone 12, der ikke længere kunne bruges. Samme dag, som jeg afleverede min iPhone, færdiggjorde Green reparationen, så jeg hurtigt kunne bruge min mobil igen 🙂 "

Maiken Nansen
SÅDAN FOREGÅR DET

Apple er lige til - det er vores reparationer også!

Book
en tid

Book tid i en af vores butikker, eller send din enhed med posten.


Besøg vores butikker 1

Vi reparerer din enhed

Vores certificeret teknikere diagnosticerer og reparerer din enhed.

Besøg vores butikker 2

Så god
som ny

Du henter din enhed i butikken eller modtager den retur med posten.


Besøg vores butikker 3