Reparation af MacBook Pro 16 M1 med originale reservedele
A2485

MacBook Pro 16″ M2 (2023) reparation –

Skal du have repareret en din MacBook Pro 16” M2? Hos Green kan vi hurtigt diagnosere skaden og reparere eller udskifte de nødvendige komponenter i din MacBook. Vi udfører alle vores reparationer med 100% prisgaranti.

Start din reparation her

MacBook Pro 16″ M2 (2023) reparation –

MacBook Pro 16″ M2 (2023) reparation

Få din MacBook Pro 16″ reparation udført hurtigt og effektivt hos Green, og undgå unødige ventetider. Alle vores teknikere er Apple autoriserede og bruger kun originale dele, hvilket garanterer det bedste resultat.

MacBook Pro 16″ m2 er udstyret med den avancerede m2 Pro-chip fra Apple. Denne chip præsterer kraftfuldt og effektivt, hvilket gør det til et revolutionerende skridt fremad. m2 Pro-chippen har en hukommelsesbåndbredde på 200 GB/s.

Den nye serie af MacBook Pro 2023 m2 byder på flere opgraderinger. Disse inkluderer blandt andet et 1080p FaceTime HD-kamera, tre mikrofoner i studiekvalitet, højttalere med hi-fi lydsystem, og et Force Touch-pegefelt. Batterikapaciteten er også blevet forbedret. MacBook Pro 16” m2 har et 100 Wh Litiumpolymerbatteri, som kan holde strøm til 21 timers film afspilning i Apple TV-appen.

MacBook 16″ m2’s Liquid Retina XDR-skærm leverer en unik visuel oplevelse. Nogle købere har dog oplevet skærmproblemer på grund af den lille afstand mellem skærm og tastatur. Vi udfører ofte skærmskift hos Green, et job der kræver specialiseret udstyr og færdigheder. Lad vores autoriserede teknikere tage sig af din MacBook Pro 16″ reparation i den nærmeste Green butik.

Få repareret din MacBook Pro 16” samme dag som du afleverer den til os

Batterier slides med tiden. Hvis din computer oplader langsomt eller ofte løber tør for strøm, anbefaler vi et batteriskift. Vi påbegynder reparationen så snart du har indleveret produktet til os. De fleste Macbook reparationen og udskiftninger kan vi klare inden for en time. For mere komplekse opgaver tilstræber vi at have din MacBook klar samme dag, som du indleverer den til os.

Vi anvender kun originale reservedele, når vi reparerer din telefon

Green udfører alle reparationer i overensstemmelse med Apples standarder og med Apple godkendelse. Derfor bruger vi udelukkende originale reservedele. Det sikrer en høj kvalitet i reparationen, da vi ikke tillader brug af kopidele.

Få personlig hjælp til din reparation ved at besøge en af vores butikker

Hvis du ikke allerede har booket en tid online, er du velkommen til at kigge forbi en af vores Green butikker. Du er også velkommen til at ringe, hvis du har spørgsmål omkring din reparation. Vi er klar til at assistere dig fra mandag til lørdag.

DET SIGER ANDRE

Gode reparationer giver glade kunder