Reparation af Samsung Galaxy A32 5G
SM-A325F, SM-A326B

Samsung Galaxy A32 Reparation

Har din Samsung Galaxy A32 brug for reparation? Green.dk udfører reparationer med 100% originale reservedele, og vi tilbyder altid 2 års garanti. Vi har butikker i København K, København Ø og Roskilde, og vi reparerer de fleste enheder inden for kun 60 minutter.

Start din reparation her

Samsung Galaxy A32 Reparation

Samsung Galaxy A32 Reparation

Vi tilbyder reparation af alle skader på din Galaxy, hvad enten din skærm er knust, dit batteri er dårligt eller din enhed ikke kan lade.
Hvis din reparation ikke fremgår af listen, så kontakt os da for et uforpligtende tilbud.

Har du en anden Samsung enhed, kan du se vores liste over de mest gængse Samsung telefoner vi tilbyder reparation af, her.

* Vi yder aldrig garanti på reparation af bundkort, eller væskeskadede enheder

Pålideligt værksted

Leder du efter et pålideligt værksted til reparation af din Samsung Galaxy A32? Så bør du tjekke Green.dk ud. Vi har over 10 års erfaring i branchen, så du kan være sikker på, at din telefon bliver repareret af dygtige og kvalificerede teknikere. Vi går op i miljøet og er altid på udkig efter bæredygtige løsninger, derfor tilbyder vi reparationer med originale reservedele. På den måde kan du være sikker på, at din telefon vil holde i mange år fremover.

ESD godkendte værksteder

Green.dk er det rette sted at komme hvis din Samsung Galaxy A32 er i stykker. På vores værksteder i København K, København Ø og Roskilde får du 2 års garanti på alle vores reparationer. Vi har ESD godkendt værksted med topmoderne udstyr og vores teknikere er eksperter i at reparere alle former for Samsung telefoner.

Besøg os uden tidsbestilling eller bestil tid online

Vi udfører reparationer på alle Samsung Galaxy A32. Vi har moderne værksteder og 10 års erfaring, så du kan stole på, at vi udfører den bedst mulige reparation af din enhed. Vi er placeret Centralt i København og Roskilde og vi kan kontaktes på telefon 70345670 eller på [email protected] hvis du har spørgsmål eller har brug for mere information.

DET SIGER ANDRE

Gode reparationer giver glade kunder