Reparation af Samsung Galaxy A52 S
SM-A528B

Samsung Galaxy A52s Reparation

Tøv ikke med at kontakte Green.dk, hvis din Samsung Galaxy A52s har brug for reparation. Vi udfører reparationer med originale reservedele, og vi tilbyder altid 2 års garanti. vores butikker i København K, København Ø og Roskilde, har dygtige teknikere der reparer din Samsung Galaxy på under en time!

Start din reparation her

Samsung Galaxy A52s Reparation

Samsung Galaxy A52s Reparation

Vi tilbyder reparation af alle tænkelige skader på din Galaxy, hvad enten din skærm er knust, dit batteri er dårligt eller din enhed ikke kan lade er vi altid klar på at hjælpe.
Hvis din reparation ikke fremgår af listen, så kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Har du en anden Samsung enhed, kan du tjekke vores liste med de mest gængse Samsung telefoner vi tilbyder reparation af ud, her.

* Vi yder aldrig garanti på reparation af bundkort, eller væskeskadede enheder

Reparation af Samsung Galaxy A52s hos Green.dk

Er du på udkig efter en pålidelig løsning til reparation af din Samsung Galaxy A52s? Så tøv ikke med at kontakte Green.dk. Vi stræber efter at gøre vores løsninger så bæredygtige som muligt og bruger altid originale reservedele for at sikre, at din mobil holder så længe som overhovedet muligt.

Hvis dette lyder som noget for dig, så besøg en af vores tre butikker i København K, København Ø og Roskilde. Vores dygtige og serviceorienterede medarbejdere står klar til at hjælpe dig med det, du har brug for.

Over 10 års erfaring med reparationer

Her hos Green.dk har vi over 10 års erfaring. I denne tid har vi samlet viden og dygtiggjort os inden for reparationer af Samsung Galaxy. Vi er autoriseret og vores værksteder er ESD godkendte, så du kan trygt vælge os til at udføre din næste reparation.

2 års garanti på reparationer

Hos Green.dk tilbyder vi altid 2 års garanti på alle vores reparationer. Dette gælder uanset om du har brug for et batteriskift, en skærmreparation eller andre mere avancerede reparationer. Vi stræber efter at give dig som kunde den bedste mulige oplevelse hos os, så kig forbi og tal med en af vores dygtige medarbejdere i dag!

DET SIGER ANDRE

Gode reparationer giver glade kunder