Reparation af Samsung Galaxy A53
SM-A536B

Samsung Galaxy A53 Reparation

Er skærmen på din Samsung Galaxy A53 smadret? Green.dk udfører reparationer med originale reservedele, og vi tilbyder altid 2 års garanti. Vi har butikker i København K, København Ø og Roskilde, hvor vi reparerer de fleste enheder inden for 60 minutter. Lyder dette som noget for dig? Så kig forbi.

Start din reparation her

Samsung Galaxy A53 Reparation

Samsung Galaxy A53 Reparation

Vi tilbyder reparation af alle skader på din Samsung Galaxy, om den er gal med skærm, batteri eller opladefunktionen står vi klar.
Hvis din reparation ikke er at finde på listen, så kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på nettop det du søger.

Matcher denne model ikke med din enhed, kan du se vores liste over de mest populære Samsung telefoner vi tilbyder reparation af, her.

* Vi yder aldrig garanti på reparation af bundkort, eller væskeskadede enheder

 

Bæredygtig reparation af Samsung Galaxy A53

Green.dk har butikker i København K, København Ø og Roskilde, hvor du kan kigge forbi uden tidsbestilling. Du kan også bestille tid på vores hjemmeside, hvis det passer dig bedre. Lige meget hvilken løsning du ender med at vælge, så står vi klar til at hjælpe dig med at få repareret din Samsung Galaxy. Tøv ikke med at kontakte os på telefon 70345670 eller [email protected], hvis du har nogle spørgsmål eller indvendinger.

Over 10 års erfaring med Samsung

Med over 10 års erfaring i branchen har vi oparbejdet en dybdegående viden og ekspertise inden for reparation af Samsung Galaxy-telefoner. Dette, kombineret med vores autorisation og vores ESD-godkendte værksteder, gør os til et af de bedste valg, du kan træffe, når du vælger hvem, der skal tage sig af din enhed.

2 års garanti på alle reparationer

Hos Green.dk tilbyder vi altid 2 års garanti på vores reparationer. Dette gælder uanset om du har brug for et batteriskift, en skærmreparation eller andre mere avancerede reparationer. Derfor kan du trygt aflevere din telefon i vores professionelle hænder. Book tid i dag eller kig forbi en af vores butikker.

DET SIGER ANDRE

Gode reparationer giver glade kunder