Reparation af Samsung Galaxy S21 plus
SM-G996B

Samsung Galaxy S21 Plus Reparation

Har du brug for reparation af din Samsung Galaxy S21 Plus? Green.dk udfører reparationer med originale reservedele, og vi tilbyder altid 2 års garanti. Vi har butikker i København K, København Ø og Roskilde, hvor vi reparerer de fleste enheder inden for 60 minutter.
Pris på reparation af Samsung Galaxy S21 Plus Reparation
Udskiftning af display
2099 kr
Udskiftning af batteri
759 kr
Udskiftning af bagcover
789 kr
Udskiftning af ladestik
659 kr
Reparation af væskeskade
fra 999 kr
Alm. panserglas
199 kr
Fullframe panserglas
249 kr
Diagnose
299 kr

Start din reparation her

Fordele med Green

Autoriseret

Vi er et officielt Samsung værksted

Originale dele

Du beholder din garanti på din enhed

Prisgaranti

Vi matcher reparationsprisen

Samsung Galaxy S21 Plus Reparation

Samsung Galaxy S21 Plus Reparation

Hos Green.dk er vi specialister i at reparere Samsung telefoner, og vi tilbyder mange forskellige reparationer. Tjek vores priser ud, og find den reparation, der passer til dit behov. Hvis din ønskede reparation ikke fremgår, så kontakt os for et tilbud.

Hvis du har en anden Samsung-enhed, kan du se vores liste over de mest almindelige Samsung-telefoner, vi tilbyder reparation af, her.

* Vi yder aldrig garanti på reparation af bundkort, eller væskeskadede enheder

 

Professionelle og pålidelige reparationer

Hos Green.dk sætter vi en ære i at give vores kunder den bedste service, derfor udfører vi reparationer af Samsung Galaxy S21 Plus med originale reservedele. På den måde kan du være tryg, når du bruger din telefon, og den kan holde i lang tid fremover.  

Ekspertise inden for reparation af Samsung telefoner

Gennem årene har vi opbygget en unik viden og ekspertise inden for reparationer af Samsung telefoner. Dette gør os til et meget kompetent værksted, når det kommer til reparation af din Samsung Galaxy S21 Plus. Vores erfaring og kompetencer gør os i stand til at give dig top service og kvalitet i reparationen af din telefon.

2 års garanti på alle reparationer

Hos Green.dk tilbyder vi altid 2 års garanti på vores reparationer, uanset om det er skærmen, batteriet eller noget helt andet, der er galt med din Samsung Galaxy S21 Plus. Du er altid velkommen til at kontakte os, enten ved at besøge en af vores butikker, ringe til os på 70345670 eller sende en e-mail til [email protected]. Du kan også bestille tid til din reparation online, hvis det passer bedre ind i din hverdag. Vi står klar til at hjælpe dig med at få repareret din telefon hurtigt og effektivt.

Professionel reparation af ethvert Samsung-produkt

Du får 2 års garanti hos Green

Book reparation

DET SIGER ANDRE

Gode reparationer giver glade kunder

" Vi har haft stor glæde af den effektive og professionelle service hos Green. Der har endnu ikke været tilfælde af lang ventetid eller problemer med vores Apple produkter efter reparationen. "

Karsten Tom Larsen

" Jeg fik fikset min iPhone 11 Pro samme dag, som jeg afleverede den. Det var nemt og hurtigt. Min iPhone 11 virker præcis som den skal og ser helt ny ud 🙂 "

Simone Louise Hansen

" Tak for en god service hos Green. Jeg fik udskiftet skærmen og batteriet på min telefon på under en time til rimelige penge. Kommer glædeligt igen, hvis jeg får problemer med mine andre Apple produkter. "

Thomas Risskov Lund

" Vores virksomhed drager meget nytte af den fleksible service, som Green udbyder. Green har udført op til flere akutte reparationer for os, og vi har aldrig oplevet, at dette ikke kunne lade sig gøre ud fra vores deadline. "

Peter K. Johansen

" Jeg takker for en effektiv reparation. Jeg var så uheldig at tabe min iPhone 12, der ikke længere kunne bruges. Samme dag, som jeg afleverede min iPhone, færdiggjorde Green reparationen, så jeg hurtigt kunne bruge min mobil igen 🙂 "

Maiken Nansen
SÅDAN FOREGÅR DET

Samsung er lige til - det er vores reparationer også

Book
en tid

Book tid i vores butik, eller send din enhed med posten til os.

Også uden tidsbestilling i butik 1

Vi reparerer

Vores teknikere har mange års erfaring med Samsung reparation

Vi bruger kun originale dele 2

Så god
som ny

Du henter din enhed i butikken eller modtager den retur med posten.

Typisk klar på under 60 min. 3