Reparation af Samsung Galaxy S22 plus
SM-S906B

Samsung Galaxy S22 Plus Reparation

Har du brug for reparation af din Samsung Galaxy S22 Plus? Her hos Green.dk udfører vi altid vores reparationer med originale reservedele, og vi tilbyder altid vores kunder 2 års garanti. Vi har butikker i København K, København Ø og Roskilde, hvor vi reparerer de fleste enheder inden for 60 minutter. Hvis det lyder som noget for dig, så tag et kig forbi.

Start din reparation her

Samsung Galaxy S22 Plus Reparation

Samsung Galaxy S22 Plus Reparation

Ligemeget hvilken skade din Samsung Galaxy døjer med hjælper vi dig med at få den repareret. hvis du ikke kan finde den nøjagtige reparation som du har behov for, er du mere end velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Har du en anden Samsung enhed, kan du se vores liste over de mest gængse Samsung telefoner vi tilbyder reparation af, her.

* Vi yder aldrig garanti på reparation af bundkort, eller væskeskadede enheder

Reparer din Samsung Galaxy S22 Plus med Green.dk

Er din Samsung Galaxy S22 Plus i behov for reparation? Green.dk har ekspertise i reparation af Samsung Galaxy telefoner, og vi tilbyder altid 2 års garanti på vores reparationer. Vi anvender kun originale reservedele, så du kan være sikker på, at din telefon vil blive repareret tilbage til dens oprindelige kvalitet.

Professionalisme og erfaring

Hos Green.dk har vi over 10 års erfaring i branchen, og vores teknikere er autoriseret. Dette, kombineret med vores ESD godkendte værksteder, gør os til et oplagt valg, når du skal have repareret din Samsung Galaxy S22 Plus. Vi går op i altid at yde den bedste service for vores kunder lige meget hvilken reparation du skal have lavet.

Find din nærmeste butik

Green.dk har butikker i København K, København Ø og Roskilde, hvor du kan kigge forbi uden tidsbestilling. Du kan også bestille tid på internettet til din reparation, hvis det passer bedre ind i din hverdag. Uanset hvad, så står vi klar til at hjælpe dig med at få repareret din Samsung Galaxy S22 Plus. Du kan kontakte os på telefon 70345670 eller [email protected], hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker yderligere information.

DET SIGER ANDRE

Gode reparationer giver glade kunder