Reparation af Samsung Galaxy S22
SM-S901B

Samsung Galaxy S22 Reparation

Har du brug for reparation af din Samsung Galaxy S22? så står Green.dk klar til at udfører reparationen med originale reservedele, hos os får du endda 2 års garanti så du kan være sikker på at din telefon holder så længe som overhovedet muligt. Du kan besøge os i en af vores butikker i København K, København Ø og Roskilde, hvor vi reparerer de fleste enheder inden for bare 60 minutter.

Start din reparation her

Samsung Galaxy S22 Reparation

Samsung Galaxy S22 Reparation

Hos Green.dk tilbyder vi reparationer på alle former for skader, ligemeget om der er problemer med skærm, batteri eller andet. hvis den reparation du har behov for ikke er at finde på listen, er du velkommen til at kontakte os for et tilbud på det du har behov for.

Har du en anden form for Samsung enhed, kan du tage et kig på vores liste over de mest mest populære Samsung telefoner vi tilbyder reparation af, her.

* Vi yder aldrig garanti på reparation af bundkort, eller væskeskadede enheder

Samsung Galaxy S22 Reparationer med Garanti

Har din Samsung Galaxy S22 behov for reparation? Vi har hos Green.dk ekspertise i reparation af Samsung Galaxy telefoner med originale reservedele. Vi tilbyder selvfølgelig altid 2 års garanti på vores reparationer, så du kan være fuldstændig sikker på, at din telefon er i sikre og professionelle hænder hos os.

Eksperter i Reparation af Samsung Galaxy S22

Vi går meget op i at yde den bedste service til vores kunder, og vi har over 10 års erfarring i branchen, vores teknikere er autoriseret, og alle vores værksteder er ESD godkendte. Dette gør os til et helt oplagt valg, når du skal have repareret din telefon.

Kontakt os

Vi er også altid på udkig efter bæredygtige løsninger, og derfor tilbyder vi reparationer med originale reservedele. På denne måde kan du være sikker på, at din telefon vil holde i mange år fremover, og du er med til at mindske produktionen af nye telefoner i verden. Kontakt os på telefon 70345670 eller [email protected] for mere information hvis dette lyder som noget for dig.

DET SIGER ANDRE

Gode reparationer giver glade kunder