SM-S918B

Samsung Galaxy Tab S7 FE reparation

Hvis din Samsung Galaxy Tab S7 FE trænger til reparation, så kan du få hjælp hos Green. Vi kan reparere din enhed med originale reservedele og give dig en garanti på 2 år. Vi ved, hvor vigtigt det er for dig at få din tablet tilbage så hurtigt som muligt, og derfor kan vi som regel udføre reparationen på blot en time. Du kan besøge vores butikker i København, Østerbro eller Roskilde, eller du kan booke en tid allerede nu. Vi er klar til at hjælpe dig med at få din Samsung Galaxy Tab S7 FE tilbage i perfekt stand.
Pris på reparation af Samsung Galaxy Tab S7 FE reparation
Skærmskift
2899 kr.
Udskiftning af batteri
749 kr.
Udskiftning af bagcover
829 kr.
Udskiftning af ladestik
649 kr.
Reparation af væskeskade
fra 999 kr
Diagnose
299 kr

Start din reparation her

Fordele med Green

Autoriseret

Vi er et officielt Samsung værksted

Originale dele

Du beholder din garanti på din enhed

Prisgaranti

Vi matcher reparationsprisen

Samsung Galaxy Tab S7 FE reparation

Samsung Galaxy Tab S7 FE reparation

Er din Samsung tablet beskadiget med en revnet skærm, slidt batteri eller andre skader? Så er dette det rigtige sted for dig! Hos Green tilbyder vi ESD-godkendt og professionel reparation af din Samsung Galaxy Tab S7 FE. Vores teknikere er certificerede og har års erfaring med reparation af Samsung tablets - også Samsung Galaxy Tab S7 FE. Derfor er de altid klar til at hjælpe dig med enhver form for reparation.

Vi kan reparere din Samsung tablet og tilbyder alt fra udskiftning af skærm og batteri til andre reparationer. Vores reparationer har en garanti på 2 år, og kvaliteten er af samme høje standard som originalen. Alle vores tjenester er prissat til at være overkommelige.

Hvis du har en anden Samsung enhed end Samsung Galaxy Tab S7 FE, kan du se vores liste over de mest almindelige Samsung enheder, som vi tilbyder reparation på, her.

* Vi yder aldrig garanti på reparation af bundkort, eller væskeskadede enheder

 

Samsung Galaxy Tab S7 FE reparation med originale dele

Hvis din Samsung Galaxy Tab S7 FE trænger til professionel reparation, så er Green det bedste valg for dig. Med originale reservedele og vores ESD-godkendte værksted, er vi i stand til at håndtere alle problemer med din Samsung tablet hurtigt og effektivt. Vores erfarne teknikere kan hurtigt identificere fejlen og grundigt løse problemet. På den måde kan du nyde din tablet igen på kort tid. Vi forstår, hvor vigtigt det er, at din tablet fungerer optimalt, derfor tilbyder vi en 2-års garanti på alle reparationer, så du kan have tryghed i vores service.

Hos Green får du den bedste service og reparation til overkommelige priser, så du kan have glæde af din Samsung tablet i mange år fremover. Vi kan hjælpe dig med skærmreparation, batteriskift og mange andre reparationer, hvor størstedelen af vores reparationer kun tager maksimalt 60 minutter. Så mens vi fikser din tablet, kan du tage en pause og nyde en kop kaffe.

Vi tilbyder altid 2 års garanti på reparationer

Når din Samsung tablet skal repareres, er det en god idé at vælge Green. Hos os vil du altid modtage en garanti på hele 2 år uden ekstra omkostninger. Uanset om der er tale om en skærmreparation, batteriskift eller mere komplekse problemer, så er vores garanti dækkende. Vores primære mål er at give dig den bedste service og en holdbar løsning, så du kan få glæde af din Samsung tablet i lang tid fremover.

Med vores 2 års garanti kan du føle dig tryg og sikker, da du er beskyttet mod eventuelle fejl og problemer i fremtiden.

Dit lokale Samsung værksted

Green har Samsung værksteder, der er ESD-godkendte, og som ligger i København, Østerbro og Roskilde. Dette initiativ giver dig mulighed for hurtigt og effektivt at få repareret din Samsung tablet eller Apple enhed. Ingen tidlige bookinger eller ventetid er nødvendig. Du kan blot besøge en af vores butikker eller booke en tid på under 2 minutter på vores hjemmeside.

Vores erfarne teknikere kan ofte reparere din enhed inden for 60 minutter, så du hurtigt kan få din enhed tilbage i dine hænder. Hvis du leder efter professionel hjælp til reparation af din Samsung tablet, er du velkommen til at besøge en af vores butikker allerede i dag.

Professionel reparation af ethvert Samsung-produkt

Du får 2 års garanti hos Green

Book reparation

DET SIGER ANDRE

Gode reparationer giver glade kunder

" Vi har haft stor glæde af den effektive og professionelle service hos Green. Der har endnu ikke været tilfælde af lang ventetid eller problemer med vores Apple produkter efter reparationen. "

Karsten Tom Larsen

" Jeg fik fikset min iPhone 11 Pro samme dag, som jeg afleverede den. Det var nemt og hurtigt. Min iPhone 11 virker præcis som den skal og ser helt ny ud 🙂 "

Simone Louise Hansen

" Tak for en god service hos Green. Jeg fik udskiftet skærmen og batteriet på min telefon på under en time til rimelige penge. Kommer glædeligt igen, hvis jeg får problemer med mine andre Apple produkter. "

Thomas Risskov Lund

" Vores virksomhed drager meget nytte af den fleksible service, som Green udbyder. Green har udført op til flere akutte reparationer for os, og vi har aldrig oplevet, at dette ikke kunne lade sig gøre ud fra vores deadline. "

Peter K. Johansen

" Jeg takker for en effektiv reparation. Jeg var så uheldig at tabe min iPhone 12, der ikke længere kunne bruges. Samme dag, som jeg afleverede min iPhone, færdiggjorde Green reparationen, så jeg hurtigt kunne bruge min mobil igen 🙂 "

Maiken Nansen
SÅDAN FOREGÅR DET

Samsung er lige til - det er vores reparationer også

Book
en tid

Book tid i vores butik, eller send din enhed med posten til os.

Også uden tidsbestilling i butik 1

Vi reparerer

Vores teknikere har mange års erfaring med Samsung reparation

Vi bruger kun originale dele 2

Så god
som ny

Du henter din enhed i butikken eller modtager den retur med posten.

Typisk klar på under 60 min. 3