SM-S918B

Samsung Galaxy Tab S7 Plus reparation

Hos Green kan du få hjælp til at reparere din Samsung Galaxy Tab S7 Plus. Vi bruger 100% originale reservedele og giver altid en garanti på 2 år. Vi forstår vigtigheden af at få din enhed tilbage i god stand så hurtigt som muligt, og derfor kan vi generelt udføre reparationen på en time. Vores butikker befinder sig på Østerbro i København eller i Roskilde, og du kan også booke en tid i forvejen. Vi står klar til at hjælpe dig med at få din Samsung Galaxy Tab S7 Plus i perfekt stand.
Pris på reparation af Samsung Galaxy Tab S7 Plus reparation
Udskiftning af skærm
2899 kr.
Udskiftning af batteri
749 kr.
Udskiftning af bagcover
829 kr.
Udskiftning af ladestik
649 kr.
Reparation af væskeskade
fra 999 kr
Diagnose
299 kr

Start din reparation her

Fordele med Green

Autoriseret

Vi er et officielt Samsung værksted

Originale dele

Du beholder din garanti på din enhed

Prisgaranti

Vi matcher reparationsprisen

Samsung Galaxy Tab S7 Plus reparation

Samsung Galaxy Tab S7 Plus reparation

Har din Samsung tablet en skærm, der er revnet, et slidt batteri eller anden skade? Så er Green det rette sted for dig! Vi tilbyder professionel og ESD-godkendt reparation af Samsung Galaxy Tab S7 Plus. Vores reparationer bliver altid udført af certificerede teknikere med års erfaring i reparation af Samsung tablets, inklusiv Galaxy Tab S7 Plus. Vores reparationsservice omfatter alt fra skærm- og batteriudskiftning til andre reparationer. Samtidig giver vi altid 2 års garanti på kvaliteten af vores arbejde - på samme høje standard som originalen.

Vi har prisvenlige løsninger, og hvis du har en anden Samsung enhed end Galaxy Tab S7 Plus, kan du se en liste over de mest almindelige enheder, som vi også tilbyder reparation på, her.

* Vi yder aldrig garanti på reparation af bundkort, eller væskeskadede enheder

 

Samsung Galaxy Tab S7 Plus reparation med originale dele

Hvis din Samsung Galaxy Tab S7 Plus har brug for professionel reparation, kan du stole på Green. Vi bruger kun originale reservedele og vores værksted er godkendt til at håndtere alle problemer med din tablet på en effektiv måde. Vores erfarne teknikere kan hurtigt identificere fejl og udføre reparationer grundigt. Det gør, at du kan få din tablet tilbage på ganske kort tid. Vi ved, hvor vigtigt det er, at din tablet fungerer optimalt. Derfor tilbyder vi en 2-års garanti på alle reparationer.

Hos Green får du den bedste service og reparation til en fornuftig pris, så du kan nyde din Samsung tablet i mange år fremover. Vi kan hjælpe med alt fra skærmreparation til batteriskift, og størstedelen af vores reparationer tager kun op til 60 minutter. Mens vi arbejder på din tablet, kan du slappe af i vores butik med en kop kaffe.

24 mdr. garanti alle på reparationer

Hvis din Samsung tablet har brug for reparation, anbefaler vi at vælge Green. Vores service inkluderer en garanti på hele 2 år uden yderligere omkostninger. Det gælder, hvad end det er skærmreparation, batteriskift eller andre komplekse problemer, der skal løses. Vores fokus er på at levere den bedste service og en holdbar løsning, så du kan fortsætte med at bruge din Samsung tablet i årene fremover.

Med vores 2 års garanti, kan du føle dig sikker og tryg, da du er dækket, hvis der skulle opstå problemer i fremtiden.

Dit lokale Samsung værksted

Som Samsung ejer kan du nu drage fordel af Green's ESD-godkendte værksteder i Roskilde, Østerbro og København for hurtig og effektiv reparation af din Samsung enhed. Der er ingen grund til at booke tid på forhånd eller vente i kø, da du blot kan besøge en af vores butikker og få din enhed repareret med det samme. Alternativt kan du nemt booke en tid på vores hjemmeside inden for 2 minutter.

Vores erfarne teknikere vil typisk kunne reparere din enhed på bare 60 minutter. Så hvis du har brug for professionel reparation af din Samsung tablet, så besøg en af vores butikker allerede i dag.

Professionel reparation af ethvert Samsung-produkt

Du får 2 års garanti hos Green

Book reparation

DET SIGER ANDRE

Gode reparationer giver glade kunder

" Vi har haft stor glæde af den effektive og professionelle service hos Green. Der har endnu ikke været tilfælde af lang ventetid eller problemer med vores Apple produkter efter reparationen. "

Karsten Tom Larsen

" Jeg fik fikset min iPhone 11 Pro samme dag, som jeg afleverede den. Det var nemt og hurtigt. Min iPhone 11 virker præcis som den skal og ser helt ny ud 🙂 "

Simone Louise Hansen

" Tak for en god service hos Green. Jeg fik udskiftet skærmen og batteriet på min telefon på under en time til rimelige penge. Kommer glædeligt igen, hvis jeg får problemer med mine andre Apple produkter. "

Thomas Risskov Lund

" Vores virksomhed drager meget nytte af den fleksible service, som Green udbyder. Green har udført op til flere akutte reparationer for os, og vi har aldrig oplevet, at dette ikke kunne lade sig gøre ud fra vores deadline. "

Peter K. Johansen

" Jeg takker for en effektiv reparation. Jeg var så uheldig at tabe min iPhone 12, der ikke længere kunne bruges. Samme dag, som jeg afleverede min iPhone, færdiggjorde Green reparationen, så jeg hurtigt kunne bruge min mobil igen 🙂 "

Maiken Nansen
SÅDAN FOREGÅR DET

Samsung er lige til - det er vores reparationer også

Book
en tid

Book tid i vores butik, eller send din enhed med posten til os.

Også uden tidsbestilling i butik 1

Vi reparerer

Vores teknikere har mange års erfaring med Samsung reparation

Vi bruger kun originale dele 2

Så god
som ny

Du henter din enhed i butikken eller modtager den retur med posten.

Typisk klar på under 60 min. 3