SM-S918B

Samsung Galaxy Tab S8 Plus reparation

Er din Samsung Galaxy Tab S8 Plus i behov for reparation? Hos Green står vi klar til at hjælpe dig med at få din enhed repareret med originale reservedele og give dig en 2-års garanti. Vi forstår vigtigheden af at få din tablet tilbage så hurtigt som muligt, og derfor kan vi oftest udføre reparationen inden for blot 60 minutter. Du kan besøge en af vores butikker i enten København K, København Ø eller Roskilde, eller du kan booke en tid allerede nu.
Pris på reparation af Samsung Galaxy Tab S8 Plus reparation
Udskiftning af skærm
2899 kr.
Udskiftning af batteri
749 kr.
Udskiftning af bagcover
829 kr.
Udskiftning af ladestik
649 kr.
Reparation af væskeskade
fra 999 kr
Diagnose
299 kr

Start din reparation her

Fordele med Green

Autoriseret

Vi er et officielt Samsung værksted

Originale dele

Du beholder din garanti på din enhed

Prisgaranti

Vi matcher reparationsprisen

Samsung Galaxy Tab S8 Plus reparation

Samsung Galaxy Tab S8 Plus reparation

Hvis din Samsung tablet har en revnet skærm, slidt batteri eller andre skader, er du kommet til det rigtige sted! Green tilbyder professionel og certificeret reparation af din Samsung Galaxy Tab S8 Plus. Vores certificerede teknikere med mange års erfaring med reparation af Samsung tablets, herunder Samsung Galaxy Tab S8 Plus, står klar til at hjælpe dig.

Vi kan reparere din Samsung tablet og tilbyder alt fra udskiftning af skærm og batteri til andre reparationer. Alle vores reparationer har en garanti på 2 år og er af samme høje kvalitet som originalen, til overkommelige priser.

Hvis du har en anden Samsung enhed end Samsung Galaxy Tab S8 Plus, kan du se vores liste over de mest almindelige Samsung enheder, vi tilbyder reparation på, her.

* Vi yder aldrig garanti på reparation af bundkort, eller væskeskadede enheder

 

Holdbar reparation Samsung Galaxy Tab S8 Plus

Hvis du har brug for professionel reparation af din Samsung Galaxy Tab S8 Plus, så er Green.dk det rette valg. Uanset hvilke problemer du oplever med din Samsung tablet, kan du forvente en effektiv og holdbar løsning hos os.

Vi er et ESD-godkendt værksted og anvender kun originale reservedele ved reparation af din Samsung tablet. Ligeledes tilbyder vi altid hurtig og grundig reparation, så du kan få din tablet tilbage på kort tid. Vores erfarne teknikere vil hurtigt finde fejlen og løse problemet på en effektiv og grundig måde, så du kan nyde din tablet igen.

Vi forstår vigtigheden af, at din tablet fungerer perfekt til daglig brug. Derfor tilbyder vi en 2-års garanti på alle vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får en holdbar løsning. Vores mål hos Green er at give vores kunder den bedst mulige service og reparation til overkommelige priser. På den måde kan du nyde din Samsung tablet i mange år fremover.

Vi hjælper dig med reparation af skærm, udskiftning af batteri og mange andre reparationer af din Samsung tablet. Oftest tager vores reparationer maksimal 60 min. Derfor kan du nemt snuppe dig en kop kaffe, mens vi fikser din tablet for dig.

Vi tilbyder altid 2 års garanti på reparationer

Når din Samsung tablet skal repareres af Green, vil du altid modtage 2 års garanti på reparationen uden at skulle betale ekstra. Uanset om det er batteriskift, reparation af skærm eller mere komplicerede problemer, garanterer vi, at vores garanti vil dække det.

Vores mål er altid at give dig den bedste service og en holdbar løsning, så du kan nyde din Samsung tablet i mange år fremover. Derfor tilbyder vi også ekstra sikkerhed og tryghed med vores 2 års garanti på alle vores reparationer.

Dette sikrer dig mod eventuelle problemer og fejl i fremtiden.

Dit lokale Samsung værksted

Green er stolte over at have ESD-godkendte Samsung værksteder i København, Østerbro og Roskilde. Det giver dig muligheden for at få hurtig og effektiv reparation af din Samsung tablet eller Apple enhed. Du behøver ikke at bestille tid eller vente, da du blot kan besøge en af vores butikker eller booke en tid på vores hjemmeside på under 2 minutter. Vores erfarne teknikere kan ofte reparere din enhed inden for 60 minutter, så du hurtigt kan få den tilbage i hånden igen.

Hvis du har brug for professionel hjælp til reparation af din Samsung Galaxy Tab S8 Plus, er du velkommen til at besøge en af vores butikker allerede i dag.

Professionel reparation af ethvert Samsung-produkt

Du får 2 års garanti hos Green

Book reparation

DET SIGER ANDRE

Gode reparationer giver glade kunder

" Vi har haft stor glæde af den effektive og professionelle service hos Green. Der har endnu ikke været tilfælde af lang ventetid eller problemer med vores Apple produkter efter reparationen. "

Karsten Tom Larsen

" Jeg fik fikset min iPhone 11 Pro samme dag, som jeg afleverede den. Det var nemt og hurtigt. Min iPhone 11 virker præcis som den skal og ser helt ny ud 🙂 "

Simone Louise Hansen

" Tak for en god service hos Green. Jeg fik udskiftet skærmen og batteriet på min telefon på under en time til rimelige penge. Kommer glædeligt igen, hvis jeg får problemer med mine andre Apple produkter. "

Thomas Risskov Lund

" Vores virksomhed drager meget nytte af den fleksible service, som Green udbyder. Green har udført op til flere akutte reparationer for os, og vi har aldrig oplevet, at dette ikke kunne lade sig gøre ud fra vores deadline. "

Peter K. Johansen

" Jeg takker for en effektiv reparation. Jeg var så uheldig at tabe min iPhone 12, der ikke længere kunne bruges. Samme dag, som jeg afleverede min iPhone, færdiggjorde Green reparationen, så jeg hurtigt kunne bruge min mobil igen 🙂 "

Maiken Nansen
SÅDAN FOREGÅR DET

Samsung er lige til - det er vores reparationer også

Book
en tid

Book tid i vores butik, eller send din enhed med posten til os.

Også uden tidsbestilling i butik 1

Vi reparerer

Vores teknikere har mange års erfaring med Samsung reparation

Vi bruger kun originale dele 2

Så god
som ny

Du henter din enhed i butikken eller modtager den retur med posten.

Typisk klar på under 60 min. 3