Reparation af din Samsung Galaxy Z Fold 4 telefon
SM-F936B

Samsung Galaxy Z Fold 4 Reparation

Har du brug for reparation af din Samsung Galaxy Z Fold 4? Green.dk udfører reparationer med originale reservedele, og der er naturligvis altid 2 års garanti oveni når du får din telefon repareret hos os. Vi har butikker i København K, København Ø og Roskilde, du får de fleste enheder tilbage inden for 60 minutter.

Start din reparation her

Samsung Galaxy Z Fold 4 Reparation

Samsung Galaxy Z Fold 4 Reparation

Vi tilbyder reparationer af alle slags skader på din Samsung-telefon, uanset om din skærm er knust, dit batteri er dårligt eller din enhed ikke kan oplade. Hvis du ikke kan finde den reparation, du har brug for, er du velkommen til at kontakte os.

Har du en anden Samsung-enhed, kan du tjekke, om din er på vores liste over de mest populære Samsung-modeller her.

* Vi yder aldrig garanti på reparation af bundkort, eller væskeskadede enheder

 

Vi har ekspertise indenfor Samsung Galaxy

Hos Green.dk tilbyder vi en professionel reparation af din Samsung Galaxy Z Fold 4 telefon. Vi har over længere tid opbygget en stor ekspertise inden for reparationer af Samsung Galaxy telefoner og ved, hvordan vi bedst kan hjælpe dig med at få din telefon til at fungere som ny igen. Vi bruger altid originale reservedele, så du kan være sikker på, at du får den bedst mulige kvalitet af reparation, når vi reparerer netop din telefon.

Garanti og ESD godkendte værksteder

Vi tilbyder altid 2 års garanti på alle vores reparationer. Vores teknikere er autoriserede, og vores værksteder er ESD-godkendte, så du kan være sikker på, at du er i de bedste hænder hos os, og at vi har den nødvendige viden og ekspertise til at udføre din reparation med yderst stor ekspertise.

Tøv ikke med at kontakte os

Hvis du har brug for reparation af din Samsung Galaxy Z Fold 4, så tøv ikke med at kontakte Green.dk. Vi har butikker i København K, København Ø og Roskilde, hvor du kan kigge forbi uden tidsbestilling. Hvis du føler dig bedre tilpas med at booke en tid, kan du selvfølgelig også gøre det. Kontakt os på telefon 70345670 eller [email protected], hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om reparation af din enhed.

DET SIGER ANDRE

Gode reparationer giver glade kunder