SAMSUNG GALAXY A-SERIE REPARATION

Samsung Galaxy A Reparation

Vi er specialister i reparation af Samsung Galaxy A serie telefoner og vores teknikere er kvalificerede og certificerede. For at sikre den bedste kvalitet og holdbarhed i vores reparationer, bruger vi kun originale Samsung reservedele. Vores værksted er godkendt af ESD, så du kan være sikker på, at vi altid arbejder på en sikker og effektiv måde.

Samsung Galaxy A0 og A1-serie Reparation

Book reparation

Green tilbyder hurtig og effektiv reparation af din Samsung Galaxy A i A0 og A1-serien. Vores teknikere er erfarne og certificerede og vores værksted er ESD godkendt, det sikrer at din enhed er i sikre hænder, når det kommer til reparation. Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer for at sikre kvalitet og holdbarhed.

Samsung Galaxy A2-serie Reparation

Book reparation

Hos Green kan du få din Samsung Galaxy A i A2-serien til reparation med høj hastighed og effektivitet. Vores teknikere er erfarne og certificerede, og vi sikrer kun brugen af originale reservedele i vores reparationer. Vores værksted, der er godkendt af ESD, garanterer en sikker reparation for din enhed.

Samsung Galaxy A3-serie Reparation

Book reparation

Ved Green, kan du få din Samsung Galaxy A i A3-serien til reparation hurtigt og effektivt. Vores teknikere er erfarne og certificerede, og vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer. Med vores ESD godkendte værksted, kan du være sikker på, at din enhed er i sikre hænder, når det kommer til reparation.

Samsung Galaxy A5-serie Reparation

Book reparation

Få din Samsung Galaxy A i A5-serien til reparation af eksperter hos Green. Vi bruger kun originale reservedele og vores teknikere er erfarne og dygtige. Vores værksted er godkendt af ESD for at sikre den bedste og sikreste reparation for din enhed.

Vi yder 2 års garanti på udførte reparationer*

Vi bruger kun originale Samsung reservedele!

Du kan roligt bruge Green

Har du brug for professionel Samsung reparation til konkurrencedygtige priser?

Green tilbyder reparation med originale reservedele og erfarne, certificerede og dygtige teknikere. Vores professionelle og ESD godkendte værksted garanterer en sikker og miljøvenlig reparation af din Samsung smartphone eller tablet. Uanset om du står overfor almindelige skader som ødelagt Samsung skærm eller batteri eller mere omfattende skader, kan vi med garanti hjælpe dig med Samsung produkt. Lad os hjælpe dig med at få din Samsung mobil eller tablets i topform igen.

Vi reparerer alle Samsungs enheder, både smartphones og tablets, så hvis du ikke kan finde dit Samsung produkt på listen, så kontakt os for et konkret tilbud.

Du kan se de mest populære modeller her:

 • Galaxy S-serie reparation
 • Galaxy A-serie reparation
 • Galaxy Z-serie reparatio

2 års garanti på alle reparationer

Hos Green.dk tilbyder vi professionel reparation af Samsung telefoner heriblandt Samsung Galaxy med 2 års garanti. Vores værksted består af certificerede teknikere, hvilket giver dig en ekstra tryghed for den høje kvalitet i vores arbejde, når vi reparerer dit Samsung produkt.

Vores værksteder er alle ESD godkendte, hvilket sikrer at vi altid arbejder efter alle producentens forskrifter, når vi skal udføre reparationer på Samsung produkter.

Vores reparatøre har mange års erfaring med Samsung reparation og er certificerede inden for deres felt, så du kan være sikker på, at du får professionel hjælp.

Vi anvender udelukkende originale reservedele i vores Samsung reparationer, så du kan være sikker på, at din enhed bliver repareret til den oprindelige standard. Det gælder, uanset om du skal have skiftet din Samsung skærm, kamera, bagcover eller batteri på dit Samsung produkt.

Hos Green.dk går vi meget op i miljøet og vores reparationstjeneste er et godt alternativ til at smide din enhed ud og købe en ny.

Vi hjælper dig med at reparere din enhed, så du kan få glæde af den i længere tid, samtidig med at vi reducerer vores fodaftryk på jorden!

Hvis du har brug for reparation af din Samsung Galaxy telefon, så tøv ikke med at kontakte os eller komme forbi en af vores butikker.

Du kan også bestille tid hvis du har en stram kalender, så er vi klar til at tage imod dig når du kommer.

* Vi yder ikke garanti på reparation af væskeskadet enheder, eller bundkort reparationer

Har du spørgsmål?

Ring eller skriv til os, så hjælper vi dig. Du beholder din garanti hos Samsung.

RING TIL OS

70 34 56 70

SKRIV TIL OS

DET SIGER ANDRE

Gode reparationer er glade kunder

Tak for en god service hos Green. Jeg fik udskiftet skærmen og batteriet på min telefon på under en time til rimelige penge. Kommer glædeligt igen, hvis jeg får problemer med mine andre Apple produkter.

Maiken Nansen

Tak for en god service hos Green. Jeg fik udskiftet skærmen og batteriet på min telefon på under en time til rimelige penge. Kommer glædeligt igen, hvis jeg får problemer med mine andre Apple produkter.

Maiken Nansen

Tak for en god service hos Green. Jeg fik udskiftet skærmen og batteriet på min telefon på under en time til rimelige penge. Kommer glædeligt igen, hvis jeg får problemer med mine andre Apple produkter.

Maiken Nansen

Tak for en god service hos Green. Jeg fik udskiftet skærmen og batteriet på min telefon på under en time til rimelige penge. Kommer glædeligt igen, hvis jeg får problemer med mine andre Apple produkter.

Maiken Nansen

Tak for en god service hos Green. Jeg fik udskiftet skærmen og batteriet på min telefon på under en time til rimelige penge. Kommer glædeligt igen, hvis jeg får problemer med mine andre Apple produkter.

Maiken Nansen

SÅDAN FOREGÅR DET

Samsung er lige til - det er vores reparationer også!

Book
en tid

Book tid i en af vores butikker, eller send din enhed med posten.

Vi reparerer din enhed

Vores autoriserede Samsung-teknikere diagnosticerer og reparerer din enhed.

Så god
som ny

Du henter din enhed i butikken eller modtager den retur med posten.

Er din skærm ødelagt, eller har du et dårligt batteri? Vi er klar til at hjælpe dig med reparationen af din Samsung Galaxy S

Hos Green tilbyder vi professionel reparation af Samsung Galaxy S heriblandt S20, S21 og S22 telefoner. Vores teknikere har mange års erfaring med reparation af disse enheder og er certificerede inden for deres felt, så du kan være sikker på, at du får professionel hjælp.

Når du vælger Green til reparation af din Samsung Galaxy S20, S21 eller S22 telefon, kan du være sikker på, at du får den bedste service og kvalitet. Vi går meget op i miljøet og vores reparationstjeneste er et godt alternativ til at smide din enhed ud og købe en ny. Vi hjælper dig med at reparere din enhed, så du kan få glæde af den i længere tid, samtidig med at vi reducerer vores fodaftryk på jorden.

Så hvis du har brug for reparation af din Samsung Galaxy S20, S21 eller S22 telefon, så tøv ikke med at kontakte os på Green.dk. Vi står klar til at hjælpe dig med at få din enhed i topform igen.

Herunder kan du se reparationstiderne på de mest gængse reparation, såfremt vi har delene på lager:

 • Display / skærm: 30-60 min.
 • Batteri: 30-60 min.
 • Bagcover: 30 min.
 • Ladeport: 60 min.

Originale Samsung reservedele

Vi anvender udelukkende originale Samsung reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at din enhed bliver repareret til den oprindelige standard. Dette er især vigtigt for reparation af Samsung Galaxy S serien, da disse enheder er udstyret med avanceret teknologi, der kræver specifikke reservedele for at fungere optimalt.

ESD Godkendt værksted

Vores værksted er ESD godkendt, hvilket sikrer, at vi altid arbejder på en sikker og miljøvenlig måde. Dette gælder også for vores autorisation af Samsung, som giver en ekstra tryghed for den høje kvalitet i vores arbejde.

Besøg en af vores butikker eller bestil din Samsung reparation online

Når du skal have din Samsung repareret, er du velkommen i en af vores butikker i hhv. København eller Roskilde – men hvis du ikke bor tæt på nogle af dem, kan du altid sende din enhed til reparation her.

Det er meget nemt at sende din enhed med posten til os, og du har den retur i løbet af få dage.

Samme dag vi modtager pakken påbegynder vi nemlig en diagnose af din enhed og fremsender et pristilbud – så snart dette er godkendt og betalt, så laver vi din enhed og sender den retur.

Oftest får vi ordnet det hele samme dag vi modtager enheden.

Typiske skader på din Samsung

Der er mange ting, der kan gå galt med din Samsung telefon, og der er nogle skader, der er mere typiske end andre.

Nogle af de mest almindelige skader på Samsung telefoner inkluderer:

 • Knust display eller ødelagt skærm: Dette er måske den mest almindelige form for skade på Samsung telefoner. Et knust display eller en ødelagt skærm kan være et resultat af at tabe telefonen, at den bliver sat i en lomme med nøgler eller andre hårde genstande, eller at den bliver udsat for andre former for fysisk skade.
 • Ødelagt bagcover: Det er ikke ualmindeligt, at bagcoveret på Samsung telefoner bliver ødelagt på grund af slitage eller fysisk skade. Dette kan være et resultat af at tabe telefonen, at den bliver udsat for tryk, eller at den bliver brugt i omstændigheder, hvor det er sandsynligt, at der kan ske skade.
 • Dårligt eller slidt batteri: Batteriet i en Samsung telefon kan blive dårligt eller slidt med tiden. Dette kan være et resultat af at bruge telefonen meget, at den bliver udsat for høje temperaturer, eller at den ikke bliver opladt korrekt.
 • Ødelagt ladeport: Ladeporten på en Samsung telefon kan blive ødelagt på grund af slitage, fysisk skade, eller at den bliver udsat for væsker eller andre elementer. Dette kan gøre det svært eller umuligt at oplade telefonen, hvilket kan være frustrerende.


Hvis du oplever en af disse skader på din Samsung telefon, kan det være nødvendigt at få den repareret for at få den til at fungere igen. Kontakt os i dag for din Samsung reparation!