APPLE REPARATION

MacBook reparation

Hos Green udfører vores certificerede og erfarne teknikere hellere end gerne en reparation på din MacBook uanset dens alder, modeltype eller størrelse, og hvad der i øvrigt er galt med den.

Vi er et professionel værksted, hvilket betyder, at vi er kvalificerede til at udføre alle reparationer på din MacBook såsom at udskifte skærmen, nyt batteri, keyboard, bundkort, harddisk, grafikkort mm. Ligeledes hvis din Mac er blevet defekt og sløv, hjælper vi med at genoprette den til dens oprindelige kapacitet. Hos Green får du også altid 2 års garanti, når du får udført din Mac reparation.

MacBook 12" serie

Book reparation

Computerne fra MacBook 12 serien kom i en mere kompakt form sammenlignet med de tidligere Mac computere. Med disse Macs høje opløsning og hurtige processor får du en funktionel og holdbar computer.

Hvis du oplever problemer med tastaturet, display, batteri eller andet, står vi hos Green.dk klar til at hjælpe dig med vores erfaring og en certificeret reparation af din MacBook 12.

MacBook Air serie

Book reparation

MacBook Air serien kommer i det eftertragtede tynde og lette design. Retina-skærmen har et blankt udtryk med en LED-baggrundsbelysning, der understøtter samtlige farvenuancer. Serien af MacBook Air løber fra 2013 frem til 2020, hvor MacBook Air 13” M1 blev lanceret.

Skulle du opleve problemer med din enhed? Så tilbyder vi certificeret reparation af din MacBook Air med gode dele og 2 års garanti på reparationerne.

MacBook Pro 13" serie

Book reparation

Grafikken og batterikapaciteten giver computerne i MacBook Pro 13” serien en høj kvalitet og ydeevne. Denne Mac er blevet opgraderet og udgivet på ny hele fem gange siden 2012. Modellen har et attraktivt design, der er populær blandt Apples brugere.

Skulle du have brug for en reparation af din MacBook Pro 13”, så står Green.dk klar til at hjælpe dig med vores erfaring.

MacBook Pro 14" serie

Book reparation

Mac M1 Pro- og Max chippen, der er Apples egen specialudviklet chip, giver computerne fra MacBook Pro 2021 M1 serien en imponerende energieffektivitet og ydeevne. Udover Apple M1 Pro- og Max chippen kan du se frem til en række nye opgraderinger, der bl.a. indebærer det nyeste hi-fi-lydsystem og et 1080p FaceTime HD-kamera.

Har din Mac brug for en kærlig hånd?

MacBook Pro 16" serie

Book reparation

MacBook Pro 16” modellen blev først lanceret i 2019. Der findes en MacBook Pro model på 16” fra 2019 og 2021. Computeren kommer med en forbedret ydeevne og batterikapacitet, der gør modellen velegnet til at trække tunge programmer, som kræver høj kapacitet og god ydeevne. En særlig tilføjelse til MacBook Pro modeller var også, at isætte Apples M1 Pro- og Max chippen, der er deres egen specialudviklet chip, som bl.a. giver computerne fra 2021 M1 serien en imponerende energieffektivitet og ydeevne samt en række andre opgraderinger.

MacBook Pro 15" serie

Book reparation

Skærmen på MacBook Pro 15” har en høj opløsning og farvegengivelse med sit Retina-display, der giver adgang til billeder i 5K kvalitet. Dens store skærm og udvidet processor gjorde hurtigt denne Mac populær på markedet.

Oplever du problemer med din Mac Pro 15″? Hos Green.dk tilbyder vi alt slags Mac reparationer med gode dele til din defekte Mac som f.eks. ny skærm, nyt tastatur, harddiske, udskiftning af dit batteri mm.

Vores værksted er officielt autoriseret af Apple.

Du kan roligt bruge Green

Hos Green kan du få repareret ethvert Apple-produkt af certificeret teknikere.

Du kan se priserne på vores reparationer her.

  • Reparation og service af alle Apple produkter
  • Vi planter et træ efter hver reparation
  • Green giver dig tryghed og god kundeservice

2 års Garanti

Hos Green tilbyder vi en omfattende 2-års garanti på alle vores reparationer. Dette er en del af vores forpligtelse til at levere service og reparationer af høj kvalitet, som du kan stole på. Vores garanti sikrer, at hvis der skulle opstå yderligere problemer med de reparationer, vi har udført, står vi klar til at rette op på det uden ekstra omkostninger for dig.

Desuden er alle vores teknikere certificerede og har gennemgået en grundig uddannelse for at sikre, at de har de nødvendige færdigheder og viden til at udføre reparationer på en lang række enheder. Dette sikrer, at din enhed altid er i sikre hænder, og at reparationerne opfylder vores strenge kvalitetskrav.

Vores engagement i kvalitet og kundetilfredshed er kernen i vores forretning, og vi stræber altid efter at levere den bedste service. Med 2 års garanti og et team af certificerede teknikere kan du føle dig tryg ved at overlade din enhed til os hos Green.

DET SIGER ANDRE

Gode reparationer er glade kunder

" Vi har haft stor glæde af den effektive og professionelle service hos Green. Der har endnu ikke været tilfælde af lang ventetid eller problemer med vores Apple produkter efter reparationen. "

Karsten Tom Larsen

" Jeg fik fikset min iPhone 11 Pro samme dag, som jeg afleverede den. Det var nemt og hurtigt. Min iPhone 11 virker præcis som den skal og ser helt ny ud 🙂 "

Simone Louise Hansen

" Tak for en god service hos Green. Jeg fik udskiftet skærmen og batteriet på min telefon på under en time til rimelige penge. Kommer glædeligt igen, hvis jeg får problemer med mine andre Apple produkter. "

Thomas Risskov Lund

" Vores virksomhed drager meget nytte af den fleksible service, som Green udbyder. Green har udført op til flere akutte reparationer for os, og vi har aldrig oplevet, at dette ikke kunne lade sig gøre ud fra vores deadline. "

Peter K. Johansen

" Jeg takker for en effektiv reparation. Jeg var så uheldig at tabe min iPhone 12, der ikke længere kunne bruges. Samme dag, som jeg afleverede min iPhone, færdiggjorde Green reparationen, så jeg hurtigt kunne bruge min mobil igen 🙂 "

Maiken Nansen

Ofte stillede spørgsmål om Apple reparation

Kan min MacBook repareres?

Som udgangspunkt kan alle former for fejl i de fleste tilfælde repareres på en MacBook. Vi gør det altid professionel og med premium reservedele, så din MacBook kan leve i mange år frem.

 

De mest typiske reparationer vi foretager er skærmskift, udskiftning af tastatur, reparation af batteri eller ladestik, udskift af højtaler samt reparation af logic board. I visse tilfælde er det også mulig for os at hjælpe med at reparere eller udbedre vandskadede enheder.

Som udgangspunkt kan alle former for fejl repareres på en MacBook. Apple har gjort det simpelt og nemt for deres forbrugere at få en Apple computer repareret. Når du indleverer din enhed hos Green diagnosticerer vi enheden i vores system. Herigennem får vi alle de nødvendige oplysninger for at kunne medgive dig den bedste vejledning og service omkring dit produkt.

Når vi har aftalt hvad der skal repareres på din enhed, så bestiller vi de respektive dele til din MacBook reparation. Samme dag vi modtager reservedelene udskifter vores dygtige teknikere dem, kører afsluttende diagnoser hvorefter din færdige enhed vil være klar til afhentning – simpelt, nemt sikkert og trygt for dig.

Er min MacBook dækket af garanti?

I Danmark får du jf. købeloven 24 måneders reklamationsret fra købstidspunktet af din MacBook. Såfremt der ikke er nogen selvforskyldt skade eller væskeskade på din MacBook, så er du som udgangspunkt altid dækket af din reklamationsret.

– Din Mac virker ikke som den skal, altså ikke efter hensigten. Hvis årsagen skyldes fx en fabrikationsfejl fra Apples side, kan vi også fikse dette. Dog ikke på garantien – Din Mac kan ikke tændes, skabe forbindelse eller reagerer generelt slet ikke

 

Med andre ord så er alle skader, som du ikke selv har eller kan have været skyld i, skal Apples garanti dække eller reklamation ved forhandler. Hvis du selv, ved et uheld eller med vilje, har påført din MacBook en skade, så skal du typisk selv hæfte for udgifterne til reparation. Vær dog opmærksom på, at din egen elektronik- eller indboforsikring til tider kan dække omkostningerne forbundet med reparationen.

Kan jeg indlevere min Mac hos Green?

Ja, selvfølgelig kan du det. Hos Green har vi mange års erfaring med alle typer Mac reparation.

Derfor kan du til enhver tid trygt og nemt indlevere din Mac, iPhone, iPad hos Green og få hjælp, vejledning samt reparation af din enhed. Du får altid reparationsgaranti og god service.

Derfor står vi klar til at assistere alle kunder, der oplever problemer med deres enhed eller har brug for et prisoverslag på reparation af produkter fra et velkendt mærke i teknologiens verden. Vores team af dygtige teknikere har den nødvendige erfaring og viden til at diagnosticere og reparere enhver form for skade eller fejl, sikrende at din enhed fungerer optimalt igen. Vi forstår vigtigheden af kvalitet og effektiv service, uanset om du har brug for en MacBook reparation, iPhone reparation, iPad reparation, Mac Mini eller iMac reparationer. Alle vores Mac reparationer foretages altid med premium dele, uanset om det er et nyt tastatur, logic board reparation mm.

Du kan altid henvende dig til Green ved at komme forbi en af vores fysiske butikker, ved at ringe til os eller sende os en mail. Vi er her altid for at hjælpe dig trygt videre og give dig teknisk support.

Har du spørgsmål?

Ring eller skriv til os, så hjælper vi dig.

RING TIL OS

70 34 56 70

SKRIV TIL OS

SÅDAN FOREGÅR DET

Apple er lige til - det er vores reparationer også!

Book
en tid

Book tid i en af vores butikker, eller send din enhed med posten.


Besøg vores butikker 1

Vi reparerer din enhed

Vores certificeret teknikere diagnosticerer og reparerer din enhed.

Besøg vores butikker 2

Så god
som ny

Du henter din enhed i butikken eller modtager den retur med posten.


Besøg vores butikker 3
Ødelagt skærm, genstridigt keyboard eller bare en langsom MacBook der har brug for en reparation?

Uanset hvad problemet er, om du har en gammel eller ny Mac, klarer vi reparationen af din MacBook og iMac. Hos Green kan du få en række forskellige reparationer af alle Mac computere. Vi kan udskifte din skærm, hvis den er ridset eller har fået døde pixels, vi kan rense dit keyboard, hvis dine taster binder og vi kan også reparere den løse forbindelse i dine højttalere samt meget andet. Ligeledes et batteriskift hvis din Mac løber hurtigt tør for batteri.

Vores certificerede teknikere sørger for en hurtig, effektiv og professionel reparation af din MacBook, så den hurtigt fremstår helt som ny.

Book din tid her – og slip for køen.

  • Display / skærm: 2-4 timer
  • Batteri: 2-4 timer
  • Ombyt: 1-3 hverdage
Vi reparerer MacBooks helt tilbage fra 2012

Hos Green reparerer vi selvfølgelig alle nyere MacBook modeller, men også de ældre serier af MacBooks. Faktisk tilbyder vi kompetent reparation af modellerne helt tilbage fra de MacBooks, der blev lanceret i 2012.

Selvom de fleste nok har en nyere opgradering end det, giver det dig altså en sikkerhed i, at næsten uanset hvor gammel en MacBook du har, kan du få en professionel Mac reparation hos Green.

De fremragende bærbar computere kan – hvis de behandles ordentligt – holde i mange år.

Så hvis du oplever, at batteriet hurtigt løber tør, at programmer kører langsomt, eller der er opstået små skavanker i dens levetid, står vi klar til at give dig en Mac reparation eller udskiftning af den beskadigede komponent såsom batteriskiftskærmskiftudskiftning af tastaturen, harddisk mm. Det forlænger din computers levetid, giver dig en bedre ydelse og sænker dens klimabelastning.

Reparation af MacBook Air

Den lille og lette Mac computer, MacBook Air, er en fantastisk enhed, som er nem at have med sig. Blandt Apples produkter er der mange der elsker dens lette, elegante ydre og den store funktionalitet. Dog kommer den lette Mac også med lidt mindre beskyttelse end den tungere storebror MacBook Pro.

Men er uheldet ude, og den er blevet defekt af en årsag, er vi klar til at hjælpe dig med Mac reparation af din Mac computer. Vi reparerer den uden besvær, og vi har alle de nødvendige reservedele klar på vores lager, hvis du bestiller tid i forvejen.

Selv uden en tidsbestilling er vi ofte i stand til at påbegynde reparationen af din MacBook Air med det samme.

Reparation af MacBook Pro

Den tungere storebror MacBook Pro kommer som nævnt med bedre beskyttelse end MacBook Air, men desværre kan den stadig komme i problemer. Hvis dette sker, står vi selvfølgelig klar til at hjælpe med reparationen af din Mac.

Vi ved, at de færreste ønsker at undvære deres MacBook Pro i længere tid end højst nødvendigt –  Heldigvis kan vi udføre de fleste reparationer af MacBook Pro hurtigt med gode reservedele – typisk på under en hverdag, så du kun skal undvære din computer i kortest mulig tid.

Faste lave priser på reparation af MacBook Air og MacBook Pro

Hos Green får du altid faste, lave priser på reparation af din MacBook. Uanset hvad problemet er, hjælper vi dig med at komme problemet til livs til en skarp pris på alle modeller ligeledes iMac. Vores certificerede teknikere hjælper bl.a. med MacBook skærm reparation og MacBook tastatur reparation. Når du booker en tid her på siden, bliver du præsenteret for en komplet oversigt over de typer af Mac reparationer, vi kan udføre på din Mac computer, samt hvad disse koster.

Det er vigtigt at nævne, at din model har indflydelse på prisen af dine Mac reparationer. Nyere modeller af MacBooks og iMac har mere avancerede – og typisk dyrere – reservedele. Prisen på din Mac reparation bliver derfor delvist bestemt af din model og tilvalg. Uanset om du skal have udskiftet dit batteri, skærmskift eller andet.

 

MacBook reparation med gode reservedele der beskytter din garanti

Når Green skal udføre MacBook reparationer som at skifte skærme, skiftet batteri, logic board reparation eller ny SSD harddisk, kan du altid være sikker på, at reparationen foregår med gode dele og efter Apples protokoller.

Den beholder du nemlig, når din MacBook reparation foretages af en god reparatør som os. Får du foretaget en Mac reparation hos en ikke-certificeret reparatør, mister du garantien.

Fordi vi udelukkende bruger gode dele, kan du altid forvente reparationer af højeste kvalitet. Samtidig betyder det også, at dit produkt holder længere end, hvis reparationen ikke bliver foretaget med korrekte dele.

Når du vælger at reparere din Mac – frem for at købe en ny – er det til gavn for miljøet og klimaet. Produktionen af elektronik er nemlig en stor belastning, da det kræver mange ressourcer. Afskaffelse af brugte eller udtjente computere kan også gøres skånsomt. Det tager vi hånd om hos Green.

Derudover garanterer vi rådgivning og service i absolut topklasse. Du kan kontakte os både hverdag og weekend eller finde svar på forskellige spørgsmål i vores FAQ.

Det er ikke alle problemer, der kræver reparation af din MacBook. I vores blogunivers kan du eksempelvis finde guides til, hvad du skal gøre, hvis dit Mac tastatur ikke virker, eller hvad du kan gøre for at forlænge levetiden af din MacBooks batteri.

Typiske skader der leder til en MacBook reparation

MacBooks tjener mange formål – og indeholder derfor mange forskellige komponenter.

Desværre kan de dele også gå i stykker. Hos Green udfører vi alle former for Mac reparationer, hvor vi kan fikse et hvilket som helst problem eller skade, der kan være opstået med din MacBook.

Inden for MacBook reparation kan vi blandt andet løse eller reparere:

– Skader på skærmen

– Problemer med opladeren

– Software-fejl

– Højttaler- og lydfejl

– Problemer med WiFi

– Beskadigede eller opbrugte batterier

Nogle reparationer kræver, at din Macbook nulstilles. Spørg os altid til råds inden, så du undgår at nulstille Mac, hvis ikke det er nødvendigt. Er du i tvivl om, hvordan dette gøres, kan du læse vores Guide: Sådan nulstiller du din MacBook.

Kompetent og hurtig reparation af MacBook med høj kundetilfredshed

Uanset om din Mac har behov for en større eller mindre MacBook reparation, kan du være sikker på en hurtig og kompetent service.

Som et Apple-certificeret værksted kan du altid være sikker på MacBook reparationer af høj kvalitet, og at vi udelukkende bruger dele fra Apple.

Vi elsker at gøre vores kunder glade, og heldigvis fortæller vores Trustpilot, at vi ofte lykkes med det.

Skal du have repareret et andet Apple-produkt?

Har du et andet produkt fra Apple, som har brug for en reparation?

Udover MacBook reparationer kan du hos Green også få: