VI REPARERER ALLE SAMSUNG SMARTPHONES – 100% ORIGINALT!

Samsung reparation

Reparation af

Galaxy A-serie

Reparation af Samsung Galaxy A23
Reparation af

Galaxy S-serie

Reparation af Samsung Galaxy S
Reparation af

Galaxy Z-serie

Reparation af din Samsung Galaxy Z Fold 4 telefon
Reparation af

Samsung Tab serie

SÅDAN FOREGÅR DET

Samsung er lige til - det er vores reparationer også

Book
en tid

Book tid i vores butik, eller send din enhed med posten til os.

Også uden tidsbestilling i butik 1

Vi reparerer

Vores teknikere har mange års erfaring med Samsung reparation

Vi bruger kun originale dele 2

Så god
som ny

Du henter din enhed i butikken eller modtager den retur med posten.

Typisk klar på under 60 min. 3

Du kan roligt bruge Green

Har du brug for professionel Samsung reparation til konkurrencedygtige priser?

Green tilbyder Samsung reparation med 100% originale reservedele og erfarne, certificerede og dygtige teknikere. Vores autoriserede og ESD godkendte værksted garanterer en sikker og miljøvenlig reparation af din Samsung smartphone eller tablet. Uanset om du står overfor almindelige skader som ødelagt Samsung skærm eller batteri eller mere omfattende skader, kan vi med garanti hjælpe dig med Samsung produkt. Lad os hjælpe dig med at få din Samsung mobil eller tablets i topform igen.

Vi reparerer alle Samsungs enheder, både smartphones og tablets, så hvis du ikke kan finde dit Samsung produkt på listen, så kontakt os for et konkret tilbud.

Du kan se de mest populære modeller her:

  • Originale Samsung reservedele
  • Erfarne og certificerede teknikere
  • ESD godkendt værksted
  • Miljøvenligt værksted
  • 2 års garanti*

Samsung Reparation med originale dele

Hos Green.dk tilbyder vi professionel reparation af Samsung telefoner heriblandt Samsung Galaxy. Vores værksted er udstyret med erfarne teknikere, hvilket giver dig en ekstra tryghed for den høje kvalitet i vores arbejde, når vi reparerer dit Samsung produkt.

Vores værksteder er alle ESD godkendte, hvilket sikrer at vi altid arbejder efter alle producentens forskrifter, når vi skal udføre reparationer på Samsung produkter.

Vores reparatøre har mange års erfaring med Samsung reparation og er certificerede inden for deres felt, så du kan være sikker på, at du altid får en hurtig og professionel reparation hos os.

Vi anvender udelukkende originale reservedele i vores Samsung reparationer, så du kan være sikker på, at din enhed bliver repareret til den oprindelige standard. Det gælder, uanset om du skal have skiftet din Samsung skærm, kamera, bagcover eller batteri på dit Samsung produkt.

Hos Green.dk går vi meget op i miljøet og vores reparationstjeneste er et godt alternativ til at smide din enhed ud og købe en ny.

Vi hjælper dig med at reparere din enhed, så du kan få glæde af den i længere tid, samtidig med at vi reducerer vores fodaftryk på jorden!

Hvis du har brug for reparation af din Samsung Galaxy telefon, så tøv ikke med at kontakte os eller komme forbi vores butik.

Du kan også bestille tid hvis du har en stram kalender, så er vi klar til at tage imod dig når du kommer.

* Vi yder ikke garanti på reparation af væskeskadede enheder, eller bundkort reparationer

DET SIGER ANDRE

Gode reparationer giver glade kunder

" Vi har haft stor glæde af den effektive og professionelle service hos Green. Der har endnu ikke været tilfælde af lang ventetid eller problemer med vores Apple produkter efter reparationen. "

Karsten Tom Larsen

" Jeg fik fikset min iPhone 11 Pro samme dag, som jeg afleverede den. Det var nemt og hurtigt. Min iPhone 11 virker præcis som den skal og ser helt ny ud 🙂 "

Simone Louise Hansen

" Tak for en god service hos Green. Jeg fik udskiftet skærmen og batteriet på min telefon på under en time til rimelige penge. Kommer glædeligt igen, hvis jeg får problemer med mine andre Apple produkter. "

Thomas Risskov Lund

" Vores virksomhed drager meget nytte af den fleksible service, som Green udbyder. Green har udført op til flere akutte reparationer for os, og vi har aldrig oplevet, at dette ikke kunne lade sig gøre ud fra vores deadline. "

Peter K. Johansen

" Jeg takker for en effektiv reparation. Jeg var så uheldig at tabe min iPhone 12, der ikke længere kunne bruges. Samme dag, som jeg afleverede min iPhone, færdiggjorde Green reparationen, så jeg hurtigt kunne bruge min mobil igen 🙂 "

Maiken Nansen

Ofte stillede spørgsmål om Samsung reparation

1. Selvforskyldte skader

Du skal som udgangspunkt altid selv betale for selvforskyldte skader.

Selvforskyldte skader omfatter blandt andet:

– Ødelagt skærm efter tab
– Ridser og døde pixels efter tryk eller slag
– Væskeskader

Med andre ord: alle skader som du selv har påført din enhed – enten med vilje eller ved uheld. I disse tilfælde vil du typisk selv skulle hæfte for udgifter til reparation. Vær dog opmærksom på, at din egen elektronikforsikring til tider kan dække reparationen for dig.

2. Reparation af totalskadede enheder

Hvis din enhed er totalskadet, tilbyder vi også reparation.

Reparation kan være nødvendig, hvis vores teknikere vurderer, at enheden har fået så omfattende en skade, at det ville kræve en total udskiftning af flere større komponenter.

Reparation ville også ofte være nødvendigt ved Apple Watches, AirPods og iPads, da reparationer af disse er særligt kompliceret.

Har du spørgsmål?

Ring eller skriv til os, så hjælper vi dig.

RING TIL OS

70 34 56 70

SKRIV TIL OS