Problemer med lyden, dit batteri eller forbindelse?

AirPods reparation


Hos Green kan du få en autoriseret reparation af dine AirPods og opladningsetui.

Hvis batteriet er begyndt at løbe tør for strøm hurtigt, lyden skratter eller forbindelsen bliver ved med at falde ud, kan vi hurtigt løse problemet. Ofte vil det være nødvendigt med en udskiftning af den ene eller anden AirPod.

De fleste af vores diagnoser er overstået på under 60 min. og vi kan i mange tilfælde allerede have en ombytning af den beskadigede del dagen efter.

Konkurrencedygtige priser på reparation – bevaring af garanti

Priser på reparation af AirPods

De fleste reparationer af dine AirPods eller opladningsetui kræver en total udskiftning.

Prisen på din reparation er derfor afhængig af skadens omfang – men også hvilken serie af AirPods, du har. Nyere AirPods – eller AirPod Pro – har typisk også dyrere komponenter, hvilket har den største indflydelse på reparationens endelige pris. 

Vi er pt ved at opdatere prislisten på alle former for Apple AirPods reparationer samt ombytninger. Snarest vil priserne være tilgængelige her på siden. Kontakt os for endelig hvis du er i tvivl om din enhed, model eller har specifikke spørgsmål omkring reparation, diagnose eller ombytning.

Alle reparationer bevarer din garanti og vores reparationer er også dækket af AppleCare+.

Ved du ikke helt præcist, hvad der er i vejen med dine hovedtelefoner? Så kontakt os. Vi står altid klar til at besvare spørgsmål om dine AirPods samt formodede reparation.

Din reparation er kun et par klik væk.

Vi vil være bedst!

Vil du gerne bevare garantien på dine AirPods efter en reparation?

Så vælg Green. Vi er et Apple-autoriseret værksted – også kaldet Apple Service Provider (ASP). Det betyder, at vi er blevet godkendt af Apple til at servicere og reparere AirPods.

På grund af den autorisering har vi adgang til Apples eget lager over originale reservedele, godkendt udstyr og deres database med teknikker og metoder til reparation af alle deres produkter.

Det beskytter din garanti – og sikrer, at du får en reparation, der lever op til Apples retningslinjer og krav.

Hvorfor vælge Green.dk til din AirPods-reparation?

Diagnose på under 60 min
I 9 ud af 10 tilfælde kan vi diagnosticere eller løse problemet med dine AirPods på under 60 min. Når du bestiller din reparation med posten, kan vi derfor ofte sende dine hovedtelefoner retur samme dag. Vi sender med posten alle hverdage.

Originale reservedele
Du er garanteret originale AirPods, når du får en reparation hos os. I Green bruger vi kun originale reservedele, som vi får direkte fra Apple.

Beskyt din garanti
Som autoriseret Apple-værksted er din garanti stadig gældende efter reparationen. Det er også tilfældet, hvis du har valgt den udvidede AppleCare+.

Reparation i butik – eller med posten
Er du ikke i stand til at besøge vores butik/værksted? Så send den med posten. Vi sørger for at returnere, så snart reparationen er overstået.

Vi reparerer alle AirPods – alm. & Pro

Vi kan reparere alle skader og fejl ved dine AirPods og opladningsetui.

Det er dog vigtigt at nævne, at AirPods har en størrelse og særlig konstruktion, der gør dem vanskelige at reparere. Derfor vil vi aldrig foreslå en reparation, hvis den koster mere end en erstatning. 

Vi reparerer gamle såvel som nye AirPods (alm. & Pro) samt dit opladningsetui. Uanset om lyden driller, batteriet løber hurtigt tør eller forbindelsen ofte falder ud, står vi klar til at hjælpe.

Skal du have repareret et andet Apple-produkt?

Er det mere end din hovedtelefoner, der er ikke længere virker? 

Hos Green kan du få repareret alle de Apple-produkter. Du kan også få:

- iPhone reparation
- MacBook reparation
- iMac reparation
- iPad reparation
- Apple Watch reparation