Apple Watch reparation


Revner i displayet, dårlig opladning eller er dit smartwatch i udu?

Hos Green kan du få en autoriseret reparation af dit Apple Watch.

Oplever du problemer med dit Apple Watch – eller er det blevet decideret beskadiget – kan vi hjælpe dig. Da Apples populære smartwatch er så kompakt en størrelse, vil det dog typisk kræve en ombytning af hele uret.

Vi kan som regel få et nyt ur hjem til dig i løbet af et par dage.

Reparationsmuligheder til Apple Watch

Konkurrencedygtige priser på reparation – dækket af din garanti

Apple Watch består af forskellige serier af smartwatches fra Apple. Uanset hvilken af modellerne du har kan du få den repareret eller ombyttet.

Oplever du problemer eller udsving i brugen af dit Apple Watch kan vi hjælpe dig med en diagnose. Hvis du er i tvivl om hvilken model du har eller hvad der skal til for, at udbedre fejlen på dit Apple Watch, er du til en hver tid velkommen til at kontakte os.

Vi er pt ved at opdatere prislisten på alle former for Apple Watch reparationer samt ombytninger. Snarest vil priserne være tilgængelige her på siden. Kontakt os for mere info vedrørende specifik pris på din enhed, skadesforbedringer eller spørgsmål vedrørende ombytning.

Alle vores reparationer bevarer din garanti samt AppleCare+. Ved sidstnævnte er det også muligt, at din enhed ved skaden er dækket af din forsikring hos AppleCare+.

Din reparation er kun et par klik væk.

Vi vil være bedst!

Green er en autoriseret reparatør af Apple Watches.

Som Apple-autoriseret værksted – også kaldet Apple Service Provider (ASP) – er din garanti beskyttet, når du får din reparation hos os. Det er, fordi vi bruger originale reservedele, godkendt udstyr og lever op til Apples strikse krav.

Men vi vil ikke bare være et autoriseret værksted. Vi vil være de bedste. Derfor bestræber vi os på at give dig konkurrencedygtige priser og den bedste kundeservice.

Har du spørgsmål til din reparation eller enhed, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvorfor vælge Green.dk til din Apple Watch-reparation?

Hurtig reparation af Apple Watch.
Vores diagnose af dit Apple Watch er typisk overstået på under 60 min. Bestiller du reparation sendt med posten, sender vi den derfor ofte tilbage til dig samme dag. Vi sender med posten alle hverdage.

Originale reservedele
Når vi reparerer dit Apple Watch, bruger vi kun originale reservedele. Dem får vi direkte fra Apple selv – så kvaliteten altid er i top.

Beskyt din garanti
Alle vores reparationer beskytter din garanti. Det gælder også den udvidede AppleCare+.

Reparation i butik – eller med posten
Har du ikke tid – eller mulighed – til at indlevere din enhed fysisk hos os? Så kan vi sende/modtage dit ur med posten.

Vi reparerer alle serier af Apple Watches

I Green reparerer vi dit Apple Watch – uanset serien.

Vi kan reparere dit ur fra følgende serier:

- Apple Watch Series 1
- Apple Watch Series 2
- Apple Watch Series 3
- Apple Watch Series 4
- Apple Watch Series 5
- Apple Watch Series 6
- Apple Watch SE

Apple Watches har været på markedet siden 2015. Deres smartwatches har især været populære blandt sportsudøvere, forretningsfolk og tech-entusiaster. Apple Watches har derfor også en ret alsidig brug. 

Da de bæres på håndled, udsættes de også for al slags vejr, temperaturer og andre forhold, der desværre også kan give anledning til uheld eller skader.  

Hvis det sker, er Green klar til at hjælpe. Vi kender modellerne godt, og har adgang til Apples egen database med viden om deres smartwatches.

Skal du have repareret et andet Apple-produkt?

Har du andre Apple-produkter, der kunne bruge en reparation eller udskiftning?

Så finder du også det hos Green. Vi tilbyder:

iPhone reparation
MacBook reparation
iMac reparation
iPad reparation
AirPods reparation