Vi er en Apple Authorized Service Provider (ASP).

Hvad er en Apple Authorized Service Provider?


Som Apple Authorized Service Provider er Greens værksted autoriseret af Apple til at yde service og tilbyde reparation af alle deres produkter, heriblandt iPhonesiPadsMacBooksiMacsApple Watches og AirPods.

Meget få værksteder der tilbyder mobilreparation, er autoriseret af Apple til at håndtere og servicere deres produkter. Den amerikanske elektronikproducent stiller en lang række krav, som man skal leve op til for at blive autoriseret.

Men hvad betyder det for dig – og din reparation?

Din garanti er fortsat beskyttet

Når du får en reparation fra et autoriseret serviceværksted, bevarer du din garanti.

Det betyder, at Apple betaler for din reparation, hvis den er opstået på grund af materiale- og fabrikationsfejl i garantiperioden – også efter andre reparationer. Du skal altså kun betale for din egen reparation, hvis du selv er skyld i skaden eller fejlen. 

Hvis du får en reparation fra et ikke-autoriseret værksted, ophører garantien. Apple vil nemlig ikke kunne stå inde for, at reparationen i sig selv ikke er skyld i den aktuelle skade på din enhed.

Vi vil være bedst!

I Green er vi opsatte på at være Danmarks bedste Apple-autoriseret værksted.

Som Apple Service Provider (ASP) er vi autoriseret af Apple selv til at håndtere service og reparation af deres computere, mobiler, tablet, hovedtelefoner og andet tilbehør.

Men vi vil ikke bare være en ASP. Vi vil være den bedste. Hos Green får du derfor også en hurtig computer-, tablet- og mobilreparation for nogle af markedets laveste priser og kundeservice i verdensklasse.

Reparation udføres kun af Apple-certificerede teknikere

Alle vores teknikere har gennemgået og bestået Apples certificeringsprogram for iOS- og Mac-teknikere.

Certificering omfatter både en software- og hardware-eksamen. Den enkelte tekniker skal fornye deres certificering hvert år.

Med certificering kan du vide dig sikker på, at din enhed er i trygge hænder. Vores teknikere besidder den nødvendige ekspertviden om alle Apples produkter; hvordan reparationerne skal udføres og hvordan de diagnosticerer fejl og skader på de forskellige modeller.

Vi bruger kun originale reservedele – direkte fra Apple

En yderligere fordel for dig ved at vælge os er, at vi får vores originale reservedele direkte fra Apple.

Når du får en reparation hos Green, bruger vi derfor kun de helt samme reservedele, som din mobil, tablet, computer eller anden elektronik er bygget med. Det giver et pålideligt resultat – så din enhed fungerer præcis, som da du først købte den.

Skal vi også hjælpe dig?

Du kan finde os her

Eller ring til os på telefon 70 34 56 70