Hurtig og effektiv iMac reparation


Hos Green kan du få en Apple autoriseret reparation af din iMac – ofte på under et par dage. Vi kan udføre alle nødvendige reparationer af din hjemme- eller arbejdscomputer, så din iMac behøver ikke være ude af drift længe.

Når du indleverer din enhed hos os, kan vi som oftest have den klar igen næste hverdag.

Vi tilbyder blandt andet:

- Udskiftning af harddisk
- Udskiftning af skærm
- Reparation af komponenter
- Udbedring efter væskeskader
- Rensning af blæsere
- Datagendannelse
- Fejlfinding

Green er et autoriseret Apple-værksted, og derfor har vi adgang til alle Apples anbefalede redskaber, originale reservedele og deres egen store vidensbank. 

Kombineret med vores egen ekspertise, resulterer det i en professionel reparation af din iMac, som er dækket af din garanti og/eller AppleCare+.

Kontakt os for mere info vedrørende specifik pris på din enhed, eller spørgsmål vedrørende skade.

Apple-autoriseret værksted - Vi vil være de bedste til reparation af iMac

Hos Green får du en professionel reparation af din iMac – og din garanti vil stadig være gældende. Faktisk vil en del reparationer ofte være ganske gratis, da de hører ind under garantien.

Som et af få Apple-autoriserede værksteder bruger vi kun originale reservedele og godkendt udstyr, når vi reparerer din iMac.

Ved at følge Apples egne råd og procedurer, vil din garanti (inklusiv AppleCare+) være intakt. Derudover trækker vi på vores egen ekspertviden, så reparationen af din iMac ikke bare udføres korrekt – men også hurtigt.

Vores teknikere er alle certificeret og kvalificeret til at udføre alle typer af reparation på din iMac.

Hvorfor skal du vælge Green.dk til din iMac-reparation?

Reparation af certificerede teknikere
Udover vores teknikeres egen ekspertise har de også deltaget i Apples certificeringsprogram. Dette sikrer, at de er oplært i din iMacs opbygning, typiske skader og reparationsmetoder.

Originale reservedele
Som Apple autoriseret værksted, bruger vi kun Apples egne reservedele. Når din enhed er repareret, vil den derfor fungere præcis, som den gjorde, før skaden indtraf.

Beskytter din garanti
Som konsekvens af vores autorisering og reservedele, vil din garanti fra Apple være intakt efter en reparation. Du får desuden 24-måneders garanti på selve reparationen.

Bedre for miljøet
Reparation og genbrug er bedre for miljøet end at købe fra ny. Når du reparerer din iMac er du med til at mindske belastningen på klimaet, da der kun skal bruges ressourcer på at producere den enkelte reservedel – fremfor en helt ny computer.

Hos Green sørger vi også for, at de defekte komponenter afskaffes forsvarligt.

Vi reparerer alle typer af iMac

Uanset din iMacs alder, størrelse eller særvalgte komponenter, kan vi give den en kvalificeret reparation.

iMacs er en serie af stationære computere fra Apple. De blev oprindeligt lanceret i 1998, men har siden da gennemgået en stor udvikling. Det nuværende redesign med sine forbedringerne i skærme, processorer og udseende har eksisteret siden 2009.

Størstedelen af de iMacs vi reparerer, er derfor også fra de nyere generation efter redesignet. Som autoriseret værksted har vi alle de nødvendige komponenter liggende klar på vores lager.

Vi har fået dem direkte fra Apple, så din iMac kun repareres med originale reservedele.

Typer af skader og reparationer af iMac

Din iMac bruges som ofte til arbejde eller mere krævende processer, der enten kører langsomt eller slet ikke ville kunne håndteres af en MacBook.  

I sammenligning med bærbare, er din stationære er ofte bedre beskyttet mod fysiske skader. Men det betyder ikke, at de ikke opstår. Især ikke når vi bruger så meget tid foran dem, som led i vores arbejde eller studie.

Reparation af harddisk - Få ny SSD harddisk til din Mac

Hvis du oplever at din computer kører meget langsomt, kan det være et tegn på at din nuværende harddisk har det hårdt, og har brug for en udskiftning. Faktisk er det desværre en problemstilling, som vi ofte støder på.

Derfor tilbyder vi hos Green også hurtig reparation eller udskiftning af SSD harddisk til din Mac, så den igen kører som smurt.

En ny SSD harddisk til din Mac kan også være en glimrende løsning, hvis du skal bruge mere plads på computeren. 

Derudover tilbyder vi hos Green tilbyder vi en række andre reparationer, blandt andet:

- Reparation af skærm

- Reparation af komponenter

- Udbedring efter væskeskader

- Rensning af blæsere

- Datagendannelse

- Fejlfinding

- m.v.

Kompetent og hurtig reparation med høj kundetilfredshed

Uanset om din iMac har behov for en større eller mindre reparation, om du skal bruge en ny SSD harddisk til din Mac eller noget helt tredje, kan du være sikker på en hurtig og kompetent reparation.

Som et Apple-certificeret værksted, kan du altid være sikker på arbejde af høj kvalitet, og at vi udelukkende bruger originale reservedele.

Vi elsker at gøre vores kunder glade, og heldigvis fortæller vores Trustpilot, at vi ofte lykkedes med det. 

Skal du have repareret et andet Apple-produkt?

Har du et andet produkt fra Apple, som har brug for en reparation?

Hos Green kan du også få:

- iPhone reparation

- MacBook reparation

- iPad reparation

- Apple Watch reparation

- AirPods reparation