Reparationer


Hos Green kan du få reparation af ethvert Apple-produkt.

Som Apple Authorized Service Provider er vi særligt autoriseret af Apple til at udføre service og reparation på deres enheder. Det betyder, at din garanti er beskyttet – og din mobil, tablet eller computer er i trygge hænder.

Hovedparten af vores reparationer er ofte overstået på under 30 min.

Vi tilbyder:

- iPhone reparation
- MacBook reparation
- iMac reparation
- iPad reparation
- Apple Watch reparation
- AirPods reparation

Hvad er en autoriseret reparation?

Green er et Apple-autoriseret værksted.

Det betyder, at din autoriserede reparation hos os er dækket af din garanti – og garantien ikke ophører, efter vi har repareret din enhed.

Opdager du efterfølgende en anden skade under garantiperioden, der skyldes materiale- eller fabriksfejl, vil Apple fortsat skulle betale for reparationen. Du skal derfor kun betale for skader, du selv er skyld i.

ASP – Apple Authorized Service Provider

Vi har som ASP – Apple Authorized Service Provider – særlig adgang til Apples egen vidensbank og reservedele. 

Du er derfor garanteret den bedst mulige reparation af dit Apple-produkt.

Vores teknikere har gennemgået deres certificeringsproces i både iOS og Mac, så de er i stand til at yde service og reparere enhver enhed eller type af skade. Udover deres egen store ekspertise har de også adgang til Apples samlede database over informationer om alle deres produkter.

Vi benytter os kun af originale reservedele, som vi modtager direkte fra Apple selv.

Selvforskyldte skader

Du skal som udgangspunkt altid selv betale for selvforskyldte skader.

Selvforskyldte skader omfatter blandt andet:

- Ødelagt skærm efter tab
- Ridser og døde pixels efter tryk eller slag
- Væskeskader

Med andre ord: alle skader som du selv har påført din enhed – enten med vilje eller ved uheld. I disse tilfælde vil du typisk selv skulle hæfte for udgifter til reparation. Vær dog opmærksom på, at din egen elektronikforsikring til tider kan dække reparationen for dig.

Garanti & AppleCare+

Din garanti er beskyttet hos Green.

Som Apple-autoriseret værksted sikrer vi, at du får en god reparation i overensstemmelse med Apples egne retningslinjer og krav. Vi kan derfor give dig en reparation, der ikke ophæver din garanti eller AppleCare+.

Garantien er vigtig, da du ellers kan være nødsaget til at betale for din egen reparation det første år – selvom du ikke har været skyld i, at fejlen eller skaden opstod.

Du kan læse mere om Apples begrænsede garanti på deres egen hjemmeside.

Ombytning af totalskadede enheder

Hvis din enhed er totalskadet, tilbyder vi også ombytning.

Ombytning kan være nødvendig, hvis vores teknikere vurderer, at enheden har fået så omfattende en skade, at det ville kræve en total udskiftning af flere større komponenter. Ombytning ville også ofte være nødvendigt ved Apple Watches, AirPods og iPads, da reparationer af disse er særligt kompliceret.

Apple Autoriseret Service- og reparationsværksted