Vi er på telefonen
man-fre: 10-18
lør: 10-15

iPhone 12

Hvor meget hukommelse har din enhed?

Sådan fungerer det

Svar på nogle få spørgsmål og få din telefons prisestimat

Send eller aflever din enhed til os, og så tjekker vi den lige efter.

Når værdien er fastsat foretager vi en bankoverførsel til dig.

Sælg din iPhone 12

Vi har udviklet en brugervenlig og letforståelig prisberegner, der giver dig en hurtig og enkel vurdering af din brugte iPhone 12’s værdi. Det betyder, at du kan sælge din telefon til en fair pris, på en nem og bekvem måde, og samtidig bidrage til en mere bæredygtig fremtid ved at genanvende din elektronik.

Som en autoriseret Apple-serviceudbyder garanterer vi en professionel og pålidelig service, når du vælger at sælge din iPhone til os.

Få en god pris for din iPhone 12

Hos Green forenkler vi processen med at sælge din iPhone 12. Alt, hvad du skal gøre, er at udfylde vores formular med de relevante oplysninger om din enhed, og vores prisberegner vil automatisk give dig en prisestimering baseret på den angivne tilstand.

Du skal dog være opmærksom på, at estimatet er omtrentligt, da vi først vil undersøge enheden ved modtagelse for at sikre nøjagtigheden af vores tilbud.

Så hvis du ønsker at sælge din brugte iPhone 12, skal du udfylde formularen nu for at få en fair pris for din enhed.

Sælg din iPhone 12 – Sådan gør du

Når du ønsker at sælge din iPhone til Green, er det altid en simpel proces. Vi beder dig blot om at give os information om din enhed, hvorefter vi kan give dig en øjeblikkelig prisvurdering. Vi har gjort hele processen let og hurtig, så du kan opnå en god pris for din brugte iPhone 12. Alt du skal gøre er at udfylde vores salgsformular med relevante oplysninger omkring din enhed, og vi vil give dig en prisestimat på stedet.

Vores formular fungerer således:

1. Angiv størrelsen af hukommelse på din iPhones

2. Beskriv om din iPhone fungere normalt

3. Angiv om skærmen er intakt og uden skader

4. Vurder den kosmetiske tilstand på telefonens ramme, bagside og skærm

5. Tjek om glasdelene, bagpanelet og kameralinserne er intakte

6. Tjek om telefonens ramme og fingeraftrykssensor er i god stand og om telefonen har undgået vandskade

7. Er batterikapaciteten mere end 85% på din iPhone?

Når du har angivet oplysningerne om din iPhone 12 til os, vil vi straks foretage en vurdering af dens værdi. Hvis du er tilfreds med vurderingen og ønsker at sælge den til os, skal du indtaste dine kontakt- og bankoplysninger. Derefter kan du nemt klikke på “Få pakkelabel” og modtage en fragtfri pakkelabel.

Efter modtagelsen af din iPhone vil vi gennemføre en grundig inspektion for at sikre, at den stemmer overens med den angivne tilstand. Herefter sender vi dig et endeligt tilbud på din iPhone, som du har frihed til at acceptere eller afvise.

Hvis du accepterer vores tilbud, vil du modtage betaling øjeblikkeligt. Hvis du afviser vores tilbud, vil vi sende din iPhone tilbage til dig uden nogen form for omkostninger.

Få en fair handel hos Green

Vi ønsker at give din brugte iPhone 12 nyt liv, og derfor tilbyder vi en god og fair handel som autoriseret Apple Service Provider. Hos Green kan du nemt sælge din iPhone og få penge med det samme til en opgradering.

Vi sætter en ære i at sikre en sikker og fair handel for alle iPhone-modeller. Ved at udfylde vores formular kan du hurtigt og nemt få en prisvurdering af din iPhone, og du bestemmer selv, om du vil acceptere den.

Sælg din iPhone 12 til os nu ved at udfylde vores formular.

Lad os sammen bidrage til et grønnere miljø

Vi har en vigtig mission om at beskytte vores planet og dens ressourcer, hvilket også afspejles i vores navn. Derfor har du mulighed for at sælge din brugte iPhone 12 til os, så vi kan hjælpe med at finde en ny ejer til den.

Vi er dedikerede til at reparere din iPhone grundigt og forlænge dens levetid, så den kan fortsætte med at bringe glæde til dens nye ejer. På denne måde gør vi en indsats for at mindske affalds- og CO2-forurening ved at undgå, at den ender på en losseplads.

Så vælg at sælge din iPhone 12 til Green i dag, og lad os sammen arbejde mod en mere bæredygtig fremtid.

Sælg din iPhone 12 i vores butikker

Har du spørgsmål omkring salg af din iPhone 12 eller ønsker du at få en prisvurdering på den? Hos Green tilbyder vi en nem og sikker salgsproces, hvor du kan få et estimat på prisen på din iPhone på under 2 minutter ved at udfylde vores formular. Hvis prisen er tilfredsstillende, kan du sende din telefon til os uden ekstra omkostninger, og vi vil gennemgå enheden og give dig et endeligt tilbud.

Du kan også besøge en af vores butikker på København, Østerbro eller Roskilde, hvor en autoriseret tekniker vil vurdere din telefon og give dig et tilbud inden for 3-5 hverdage.

Hvis du accepterer tilbuddet, vil vi købe din iPhone 12 og udføre betalingen til dig. Sælg din iPhone 12 til Green i dag.