Vi er på telefonen
man-fre: 10-18
lør: 10-15

iPhone 14 Pro

Hvor meget hukommelse har din enhed?

Sådan fungerer det

Svar på nogle få spørgsmål og få din telefons prisestimat

Send eller aflever din enhed til os, og så tjekker vi den lige efter.

Når værdien er fastsat foretager vi en bankoverførsel til dig.

Sælg din iPhone 14 Pro

Overvejer du at sælge din iPhone 14 Pro? Hos Green tilbyder vi en grønnere løsning til dig, der ønsker at sælge din brugte telefon. Vi tilbyder gennemsigtige og fair priser samt en hurtig betaling, så du kan få penge ind på kontoen hurtigst muligt. Ved at sælge din iPhone til os bidrager du også til en mere bæredygtig fremtid ved at genbruge elektronikaffaldet. Udfyld vores salgsformular og modtage et prisoverslag med det samme.

Sælg din iPhone 14 Pro – Sådan gør du

Når du ønsker at sælge din iPhone 14 Pro til Green, kan du nemt og hurtigt udfylde vores salgsformular. Her vil du blive bedt om at angive informationer om din telefon, hvorefter du vil modtage et prisoverslag med det samme.

Salgsformularen er enkel at udfylde og inkluderer følgende trin:

1. Angiv størrelsen på din iPhones hukommelse

2. Beskriv om telefonen fungerer normalt

3. Angiv om skærmen er intakt og uden skader

4. Vurder den kosmetiske tilstand på telefonens ramme, bagside og skærm

5. Tjek om glasdelene, bagpanelet og kameralinserne er intakte

6. Tjek om telefonens ramme og fingeraftrykssensor er i god stand og om telefonen har undgået vandskade

7. Vurder om batterikapaciteten er mindst 85%

Efter du har udfyldt formularen, vil du modtage et prisoverslag for din brugte iPhone 14 Pro. Hvis du ønsker at sælge den til os, skal du blot indtaste dine kontaktoplysninger og trykke på “Hent pakkelabel”. Når vi har modtaget din telefon, vil vi derefter gennemgå telefonen for at sikre, at standen er som angivet.

Derefter vil vi sende dig det endelige tilbud på din iPhone, som du kan vælge at acceptere eller afslå. Accepterer du vores tilbud, vil betalingen til dig overføres til den angivet konto. Ønsker du ikke at acceptere tilbuddet, tilbyder vi ligeledes gratis returnering på din telefon.

Gennemsigtige og gode priser

Find ud af værdien af din iPhone 14 Pro ved at udfylde vores formular. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på alle iPhones, hvilket sikrer en fair handel. Udfyld blot vores formular og angiv enhedens stand, og vores automatiserede system vil beregne en pris for dig. Du kan nemt og hurtigt sælge din iPhone 14 Pro hos os.

Green – Det bæredygtige valg

Ved at sælge din iPhone til Green, kan du være med til at beskytte miljøet og bevare ressourcerne på vores planet. Vi er dedikerede til at tilbyde en grønnere løsning til dem, der ønsker at sælge deres brugte elektronik. Når du sælger din iPhone 14 Pro til os, kan du være sikker på, at den vil få nyt liv og blive solgt videre til en ny ejer som en brugt, men stadig velfungerende enhed. Er du klar til at tage et skridt mod en mere bæredygtig verden? Så sælg din iPhone 14 Pro til Green i dag og bidrag til en grønnere og mere ansvarlig livsstil.

Sælg din iPhone 14 Pro og få penge ind på kontoen

Vi er bevidste om vigtigheden af hurtig betaling, når man ønsker at sælge sin iPhone – især hvis man har planer om at investere i en ny. Derfor har vi optimeret vores processer for at sikre, at du modtager din betaling så hurtigt som muligt. Vores erfarne teknikere begynder inspektionen af din iPhone straks ved ankomst til vores værksted, og ofte kan vi gennemføre hele processen på under en time. Når vi har bekræftet standen af din mobil, overfører vi betalingen til dig, hvis du vælger at acceptere vores tilbud. Ventetiden afhænger primært af fragt- og bankleveringstiden.

Sælg din iPhone til Green og få penge ind på din konto!