Vi er på telefonen
man-fre: 10-18
lør: 10-15

iPhone 15 Pro

Hvor meget hukommelse har din enhed?

Sådan fungerer det

Svar på nogle få spørgsmål og få din telefons prisestimat

Send eller aflever din enhed til os, og så tjekker vi den lige efter.

Når værdien er fastsat foretager vi en bankoverførsel til dig.

Sælg iPhone 15 Pro hurtigt og nemt

Har du en iPhone 15 Pro, som du overvejer at skille dig af med? Hos Green forstår vi værdien af din enhed, og vi tilbyder en enkel og attraktiv måde at omsætte din iPhone til kontanter. Uanset årsagen til, at du ønsker at sælge, er vi her for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse.

Altid fair og sikker handel

Når du handler med Green, er du garanteret en transparent og ærlig service. Vi sætter en dyd i at vurdere hver iPhone 15 Pro grundigt for at sikre, at du får en pris, der afspejler dens sande værdi. Vi har ingen skjulte gebyrer eller overraskelser – kun en retfærdig pris baseret på den aktuelle markedspris og din iPhones tilstand.

Vælg bæredygtigt

Bæredygtighed er mere end bare et modeord; det er en nødvendighed i vores hurtigt skiftende verden. Når du vælger at sælge din iPhone 15 Pro til Green, bidrager du positivt til miljøet. Vi sørger for, at alle de iPhones, vi opkøber, enten bliver genanvendt eller genbrugt på den mest miljøvenlige måde. Dit valg at sælge til os er ikke bare godt for din pung, men også for vores planet.

Nem og sikker proces

Sikkerhed er altafgørende, især når det drejer sig om personlige data. Hos Green har vi skabt en proces, der er både nem og sikker, så du kan sælge din iPhone med fuld tillid.

Sælg din iPhone 15 Pro – Sådan gør du

Når du skal sælge din iPhone 15 Pro til Green, skal du blot udfylde vores salgformular og angive tilstanden på din telefon. Derefter vil du modtage et prisoverslag med det samme.

Formularen fungerer således:

1. Angiv hvor meget hukommelse din telefon har

2. Angiv om din telefon fungere normalt eller ikke

3. Er skærmen intakt og uden skader?

4. Hvad er den kosmetiske tilstand på telefonens ramme, bagside og skærm?

5. Er glasdelene, bagpanelet og kameralinserne intakt?

6. Er telefonens ramme og fingeraftrykssensoren intakt og har telefonen IKKE været udsat for vandskade?

7. Har batteriet en maksimal kapacitet på mindst 85%?

Du vil nu have fået et prisoverslag på din iPhone 15 Pro. Ønsker du at sælge den til os, skal du blot udfylde din kontaktoplysninger og trykke på “Hent pakkelabel”, og sende telefonen til os ganske gratis.

Når vi har gennemgået din telefonen, vil vi derefter give dig et endelig tilbud på din iPhone 15 Pro. Accepterer du dette tilbud, vil vi derefter overføre betalingen til dig. Ønsker du ikke at acceptere tilbuddet, tilbyder vi ligeledes gratis returnering på din telefon.

Sælg din iPhone 15 Pro og få penge ind på kontoen

Hvorfor lade din iPhone 15 Pro ligge ubrugt, når den kan give dig kontanter i hånden? Hos Green gør vi processen hurtig, enkel og givende. Inden for få dage kan du have pengene fra salget på din konto, klar til at blive brugt, som du ønsker.

Med Green er det nemmere end nogensinde at sælge din iPhone 15 Pro. Vi tilbyder en kombination af retfærdig prissætning, bæredygtige praksisser og en kundeservice, der er uovertruffen i branchen. Så hvis du overvejer at sælge din iPhone, hvorfor så ikke gøre det på den smarteste og mest ansvarlige måde? Sælg din iPhone 15 Pro til Green i dag og mærk forskellen.