Vi er på telefonen
man-fre: 10-18
lør: 10-15

Samsung Galaxy A serie reparation

Samsung
Galaxy A Reparation

Vi er specialister i reparation af Samsung Galaxy A serie telefoner og vores teknikere er kvalificerede og certificerede. For at sikre den bedste kvalitet og holdbarhed i vores reparationer, bruger vi kun originale Samsung reservedele. Vores værksted er godkendt af ESD, så du kan være sikker på, at vi altid arbejder på en sikker og effektiv måde.

Reparation af Samsung Galaxy A23

Samsung Galaxy A5-serie Reparation

Få din Samsung Galaxy A i A5-serien til reparation af eksperter hos Green. Vi bruger kun originale reservedele og vores teknikere er erfarne og dygtige. Vores værksted er godkendt af ESD for at sikre den bedste og sikreste reparation for din enhed. 

Vi yder 2 års garanti på udførte reparationer*

Samsung Galaxy A3-serie Reparation

Ved Green, kan du få din Samsung Galaxy A i A3-serien til reparation hurtigt og effektivt. Vores teknikere er erfarne og certificerede, og vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer. Med vores ESD godkendte værksted, kan du være sikker på, at din enhed er i sikre hænder, når det kommer til reparation.

Samsung Galaxy A2-serie Reparation

Hos Green kan du få din Samsung Galaxy A i A2-serien til reparation med høj hastighed og effektivitet. Vores teknikere er erfarne og certificerede, og vi sikrer kun brugen af originale reservedele i vores reparationer. Vores værksted, der er godkendt af ESD, garanterer en sikker reparation for din enhed.

Samsung Galaxy A0 og A1-serie Reparation

Green tilbyder hurtig og effektiv reparation af din Samsung Galaxy A i A0 og A1-serien. Vores teknikere er erfarne og certificerede og vores værksted er ESD godkendt, det sikrer at din enhed er i sikre hænder, når det kommer til reparation. Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer for at sikre kvalitet og holdbarhed.

Vi bruger kun originale Samsung reservedele!

Reparation af Samsung telefoner

Originale Samsung reservedele

Erfarne og certificerede teknikere

ESD godkendt værksted

Miljøvenligt værksted

2 års garanti på reparationer*

Du kan roligt bruge Green

Har du brug for professionel reparation af din Samsung Galaxy telefon?

Green tilbyder reparation med originale reservedele og erfarne, certificerede teknikere. Vores autoriserede og ESD godkendte værksted garanterer en sikker og miljøvenlig reparationstjeneste. Lad os hjælpe dig med at få din Samsung Galaxy telefon i topform igen.

Vi reparerer alle Samsungs enheder, så hvis du ikke kan finde din model på listen, så kontakt os for et konkret tilbud.

Du kan se de mest populære modeller her:

Vi tilbyder

Originale Samsung reservedele

Erfarne og certificerede teknikere

ESD godkendt værksted

Miljøvenligt værksted

2 års garanti*

Samsung Reparation med originale dele

Hos Green.dk tilbyder vi professionel reparation af Samsung Galaxy telefoner. Vores værksted er autoriseret af Apple, hvilket giver dig en ekstra tryghed for den høje kvalitet i vores arbejde.

Vores værksteder er alle ESD godkendte, hvilket sikrer at vi altid arbejder efter alle procentens forskrifter.

Vores teknikere har mange års erfaring med reparation af Samsung Galaxy telefoner og er certificerede inden for deres felt, så du kan være sikker på, at du får professionel hjælp.

Vi anvender udelukkende originale Samsung reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at din enhed bliver repareret til den oprindelige standard.

Hos Green.dk går vi meget op i miljøet og vores reparationstjeneste er et godt alternativ til at smide din enhed ud og købe en ny.

Vi hjælper dig med at reparere din enhed, så du kan få glæde af den i længere tid, samtidig med at vi reducerer vores fodaftryk på jorden!

Hvis du har brug for reparation af din Samsung Galaxy telefon, så tøv ikke med at kontakte os eller kom forbi en af vores butikker

Du kan også bestille tid hvis du har en stram kalender, så er vi klar til at tage imod dig når du kommer

* Vi yder ikke garanti på reparation af væskeskadede enheder, eller bundkort reparationer

Har du en ødelagt skærm eller dødt batteri i din Samsung Galaxy? Vi står klar til at hjælpe med en reparation

Hos Green tilbyder vi altid en professionel reparation af din Samsung Galaxy. Uanset hvilken Samsung Galaxy model eller skade du har brug for hjælp til, står vores certificerede teknikere klar til at hjælpe dig. Så hvis du har brug for en skærm reparation, udskiftning af batteri eller det helt tredje? Så står vi altid til rådighed med en effektiv og billig reparation.

9 ud af 10 af vores reparationer på telefoner klares oftest på under 30 min. Vi servicerer og udbedrer alle skader eller fejl, inklusive ødelagte displays, udskiftning af batteri, m.v.

  • Display / skærm: 30-60 min.
  • Batteri: 30-60 min.

Reparation af alle modellerne i Z, S og A serierne

Hos Green er vi ESD-Godkendte, hvor vi tilbyder professionel reparation af de mest populære Samsung Galaxy modeller. Vi hjælper med reparation af alle modellerne fra Z, S og A serierne, ligeledes Samsung Tablets. Så uanset hvilket problem du står overfor, kan vi hjælpe dig med at fikse din enhed.
Uanset hvor gammel din Samsung Galaxy er, kan vi hjælpe dig med en professionel reparation.

Oftest er det dog således, at det er de færreste, som har deres telefon i mere end 2 år, desværre. Ved blot at reparere sin telefon, frem for at købe en ny, kan du nemlig forlænge levetiden på din Samsung Galaxy. Det er både en fordel for din pengepung og ikke mindst miljøet.

Hurtig Samsung Galaxy reparation

En Samsung Galaxy reparation behøver ikke at være en bøvlet eller tidskrævende fornøjelse.
Alle vores teknikere er top professionelle, og kan derfor tilbyde dig en hurtig og holdbar reparation af din Samsung Galaxy. Når din i Samsung Galaxy bliver repareret hos Green, kan vi i langt de fleste tilfælde give dig en fuldt funktionel Samsung Galaxy igen på under en halv time.

Når du indleverer din Samsung Galaxy til reparation i vores butikker, kan du sagtens sidde og slappe af i butikken, da din telefon vil blive repareret på ganske kort tid. Du kan også tage en kort gåtur rundt i området – men gå ikke for langt væk, for inden du ved af det, er din Samsung Galaxy klar til dig igen.

Har du bestilt en Samsung Galaxy reparation via posten, bestræber vi os på at sende din enhed tilbage hurtigst muligt. Vi sender med posten alle hverdage.

Faste lave priser på reparation af Samsung Galaxy

Hvad end du vælger at booke en Samsung Galaxy reparation online, eller om du vælger at sende den via posten, foregår vores reparationer altid til faste lave priser. Selvom en Samsung Galaxy er en relativt dyr telefon, behøver det ikke at koste alverden for at få den til reparation.

Oftest oplever vi, at folk køber en ny telefon, frem for at reparere problemet med en ødelagt telefon. Det kan nemlig i de fleste tilfælde klares med en hurtig reparation. Du kan altså spare penge ved at få repareret din Samsung Galaxy fremfor bare at købe nyt, når der opstår problemer.

Certificeret Samsung Galaxy reparation der beskytter din garanti

Når du vælger at få din Samsung Galaxy repareret hos Green, kan du altid være sikker på, at vi bruger originale reservedele. Som et EDS-Godkendt værksted påvirker vores reparationer ikke din garanti. Dette skyldes, at vi kun foretager reparationer af certificerede reparatører, som gør, at du opretholder garantien. Hvis du vælger en ikke-certificeret reparatør, kan du miste din garanti.

Vores brug af originale reservedele sikrer, at du altid får den højeste kvalitet af reparationer muligt. Det betyder også, at dit produkt vil have en længere levetid, end hvis der blev brugt uoriginale reservedele.

Er min Samsung enhed dækket af garanti?

De første 2 år fra købsdatoen vil din Samsung enhed være dækket af danske reklamationsret som varer 24 måneder. Hvis din Samsung enhed har været udsat for en selvforskyldt skade eller en softwarefejl er enheden almindeligvis ikke dækket af garanti eller reklamationsret. Vi kan uanset garanti eller ej hjælpe dig og din Samsung enhed.

Garanti eller reklamationsret omfatter blandt andet:

– Din Samsung enhed ikke virker som den skal og det skyldes en fejl fra produktionstidspunktet eller noget du ikke selv er skyld i

– Enheden er pludselig stoppet med at respondere uden den har været udsat for noget, eller reagerer slet ikke.

Det betyder altså, at alle former for årsager der gør, at din Samsung enhed ikke virker optimal og hvor det ikke er din egen skyld, så vil din enhed være dækket.

Vi kan også hjælpe dig med reparation af din Samsung enhed selv hvis den ikke er dækket, mod betaling. I visse tilfælde kan beløbet dækkes delvist af ens forsikringsselskab. Her vil man typisk få hjælp via ens indbo- eller elektronikforsikring.

Hvordan repareres min Samsung enhed?

I langt de fleste tilfælde tilbyder vi reparation af Samsung enheder i København i de respektive butikker, da vi har værksted i dem alle. På den måde undgår du ofte lange ventetider og du får altid din telefon repareret med originale reservedele fra Samsung.

I visse tilfælde skal bestille en særlig reservedel hvorfor der kan opstå længere ventetid end normalt. Der er flere forskellige forholdsregler man skal være opmærksom på når man reparerer en Samsung enhed. Vi varetager også service- og garantisager og har ligeledes samarbejde med adskillige virksomheder og forsikringsselskaber hvorfor vi altid kan hjælpe dig med Samsung reparationer – uanset omfang, dækning og problematik.

Kan min Samsung enhed afleveres hos Green?

Ja, det kan du. Hos Green.dk reparer vi også Samsung, så du kan altid aflevere din Samsung enhed til reparation hos os. Vi har butikker på København Ø, København K og i Roskilde, og du kan også bestille en aftale på vores hjemmeside eller ved at kontakte os på telefon 70603470 eller via mail på [email protected]. Hos Green tilbyder vi reparation af mange forskellige Samsung enheder med originale reservedele, og vi har personale med over 10 års erfaring. Du kan finde mere information om vores reparationstilbud på vores hjemmeside.

Det siger andre

God service giver glade kunder

Fredensborg
" Vi har haft stor glæde af den effektive og professionelle service hos Green. Der har endnu ikke været tilfælde af lang ventetid eller problemer med vores Apple produkter efter reparationen. "
Karsten Tom Larsen
Kongens Lyngby
" Jeg fik fikset min iPhone 11 Pro samme dag, som jeg afleverede den. Det var nemt og hurtigt. Min iPhone 11 virker præcis som den skal og ser helt ny ud 🙂 "
Simone Louise Hansen
Gentofte
" Tak for en god service hos Green. Jeg fik udskiftet skærmen og batteriet på min telefon på under en time til rimelige penge. Kommer glædeligt igen, hvis jeg får problemer med mine andre Apple produkter. "
Thomas Risskov Lund
Østerbro
" Vores virksomhed drager meget nytte af den fleksible service, som Green udbyder. Green har udført op til flere akutte reparationer for os, og vi har aldrig oplevet, at dette ikke kunne lade sig gøre ud fra vores deadline. "
Peter K. Johansen
Ballerup
" Jeg takker for en effektiv reparation. Jeg var så uheldig at tabe min iPhone 12, der ikke længere kunne bruges. Samme dag, som jeg afleverede min iPhone, færdiggjorde Green reparationen, så jeg hurtigt kunne bruge min mobil igen 🙂 "
Maiken Nansen
Fredensborg
" Vi har haft stor glæde af den effektive og professionelle service hos Green. Der har endnu ikke været tilfælde af lang ventetid eller problemer med vores Apple produkter efter reparationen. "
Karsten Tom Larsen
Kongens Lyngby
" Jeg fik fikset min iPhone 11 Pro samme dag, som jeg afleverede den. Det var nemt og hurtigt. Min iPhone 11 virker præcis som den skal og ser helt ny ud 🙂 "
Simone Louise Hansen
Gentofte
" Tak for en god service hos Green. Jeg fik udskiftet skærmen og batteriet på min telefon på under en time til rimelige penge. Kommer glædeligt igen, hvis jeg får problemer med mine andre Apple produkter. "
Thomas Risskov Lund
Østerbro
" Vores virksomhed drager meget nytte af den fleksible service, som Green udbyder. Green har udført op til flere akutte reparationer for os, og vi har aldrig oplevet, at dette ikke kunne lade sig gøre ud fra vores deadline. "
Peter K. Johansen
Ballerup
" Jeg takker for en effektiv reparation. Jeg var så uheldig at tabe min iPhone 12, der ikke længere kunne bruges. Samme dag, som jeg afleverede min iPhone, færdiggjorde Green reparationen, så jeg hurtigt kunne bruge min mobil igen 🙂 "
Maiken Nansen

Start her - book en tid

Ofte stillede spørgsmål omkring Samsung reparation

1. Er min iPhone dækket af garanti?

De første 2 år fra købsdatoen vil din iPhone typisk være dækket af Apples garanti eller den danske reklamationsret som varer 24 måneder. 

 

Hvis din iPhone har været udsat for en selvforskyldt skade eller en softwarefejl er enheden almindeligvis ikke dækket af garanti eller reklamationsret. 

 

Vi kan uanset garanti eller ej hjælpe dig og din iPhone.

 

Garanti eller reklamationsret omfatter blandt andet:

– Din iPhone virker ikke som den skal og det skyldes en fejl fra produktionstidspunktet eller noget du ej selv er skyld i
– Enheden er pludselig stoppet med at respondere uden den har været udsat for noget, eller reagerer slet ikke

Det betyder altså, at alle former for årsager der gør, at din iPhone ikke virker optimal og hvor det ikke er din egen skyld, så vil din enhed være dækket. 

Vi kan også hjælpe dig med reparation af din iPhone selv hvis den ikke er dækket, mod betaling. I visse tilfælde kan beløbet dækkes delvist af ens forsikringsselskab. Her vil man typisk få hjælp via ens indbo- eller elektronikforsikring. 

2. Hvordan repareres min iPhone?

I langt de fleste tilfælde tilbyder vi reparation af iPhone i København og reparation af iPhone i Roskilde i de respektive butikker, da vi har værksted i dem begge. På den måde undgår du ofte lange ventetider og du får altid din telefon repareret med originale reservedele fra Apple.

 

I visse tilfælde skal vi sende en iPhone til Apples europæiske værksted eller bestille en særlig reservedele hvorfor der kan opstå længere ventetid end normalt.

Der er flere forskellige forholdsregler man skal være opmærksom på når man reparerer en iPhone. De fleste af de nyere modeller har både en trådløs chip til bl.a. smart-payment og trådløs opladning, bruger Face ID der nemt kan gå i stykker ved uagtsom reparation samt en fortætnings-pakning der sørger for at telefonen er vandafvisende. 

Alle ovenstående forholdsregler tager vi forbehold for, på vegne af Apple, når vi reparerer din iPhone. 

Vi varetager også service- og garantisager og har ligeledes samarbejder med adskillige virksomheder og forsikrings-selskaber hvorfor vi altid kan hjælpe dig med iPhone reparation – uanset omfang, dækning og problematik.

3. Kan min iPhone afleveres hos Green?

Da Green er officiel Apple Service Provider, hvilket betyder vi er et officielt værksted for Apple i Danmark, kan du altid med ro i maven indlevere din service-, reklamations- eller garantisag hos Green. 


Du kan både booke tid eller som walk-in aflevere din iPhone direkte i en af vores fysiske butikker.

Uanset omfang af skaden, eller også hvis du blot er i tvivl og har brug for sparring, så kan du aflevere din iPhone hos Green. 

Vi er et officielt værksted for Apple i Danmark hvorfor vi både kan varetage garantisager eller almindelige reparationer med originale reservedele fra Apple – så beholder du altid din garanti. 

Du kan med fordel booke en tid på vores eller Apples hjemmeside men du er også altid velkommen som walk-in.

Kundeservice

Har du spørgsmål?

Ring eller skriv til os, så hjælper vi dig.

Husk Du beholder din garanti hos Apple

Du skal ikke være bekymret for din garanti – den beholder du, når du får repareret dit Apple-produkt hos Green. Vi er nemlig Autoriseret af Apple til at udføre reparationer på deres enheder.

Ring til os

Man – fre: 10-18

Lørdag: 10-15

Skriv til os

Svartid < 1 time

Sådan foregår det

Apple er lige til - det er vores reparationer også

Book en tid

Book tid i en af vores butikker, eller send din enhed med posten til os.

Også uden tidsbestilling i butik
Du behøver ikke booke tid på forhånd, når du kommer i butikken.

Vi reparerer

Vores autoriserede Apple-teknikere reparerer dit produkt.

Vi bruger originale dele
Som autoriseret Apple-reparatør bruger vi originale dele.

God som ny

Du henter din enhed i butikken eller modtager den retur med posten.

Typisk klar på under 60 min.

De fleste reparationer vi laver er klar på under 60 min.

Start her - book en tid