Vi er på telefonen
man-fre: 10-18
lør: 10-15

Samsung Galaxy Z-serie reparation – originalt!

Galaxy Z Reparation

Green er specialister i reparation af Samsung Galaxy Z-serien. Vores dygtige teknikere er certificerede og kvalificerede inden for deres felt. For at sikre den bedste kvalitet og holdbarhed, bruger vi kun originale Samsung reservedele i vores reparationer. Vores værksted er godkendt af ESD, det garanterer sikkerhed for din enhed under reparationen, samtidig med at vi arbejder effektivt.

Reparation af din Samsung Galaxy Z Fold 4 telefon

Galaxy Z Flip-serie Reparation

Hos Green kan du få din Samsung Galaxy i Z Flip-serien repareret af specialister. Vores teknikere er erfarne og dygtige, og vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer. Med vores ESD godkendte værksted, kan du være sikker på, at din enhed får den bedste og sikreste reparation.

Vi yder 2 års garanti på udførte reparationer*

Galaxy Z Fold-serie Reparation

Ved Green, kan du få din Samsung Galaxy i Z Fold-serien repareret hurtigt og effektivt. Vores teknikere er erfarne og certificerede, og vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer. Vores ESD godkendte værksted gør dig sikker på, at din enhed er i sikre hænder, når det kommer til reparation.

Vi bruger kun originale Samsung reservedele!

Reparation af Samsung telefoner

Originale Samsung reservedele

Erfarne og certificerede teknikere

ESD godkendt værksted

Miljøvenligt værksted

2 års garanti på reparationer*

Du kan roligt bruge Green

Har du brug for professionel reparation af din Samsung Galaxy telefon?

Green tilbyder reparation med originale reservedele og erfarne, certificerede teknikere. Vores autoriserede og ESD godkendte værksted garanterer en sikker og miljøvenlig reparationstjeneste. Lad os hjælpe dig med at få din Samsung Galaxy telefon i topform igen.

Vi reparerer alle Samsungs enheder, så hvis du ikke kan finde din model på listen, så kontakt os for et konkret tilbud.

Du kan se de mest populære modeller her:

Vi tilbyder

Originale Samsung reservedele

Erfarne og certificerede teknikere

ESD godkendt værksted

Miljøvenligt værksted

2 års garanti*

Samsung Reparation med originale dele

Hos Green.dk tilbyder vi professionel reparation af Samsung Galaxy telefoner. Vores værksted er autoriseret af Apple, hvilket giver dig en ekstra tryghed for den høje kvalitet i vores arbejde.

Vores værksteder er alle ESD godkendte, hvilket sikrer at vi altid arbejder efter alle procentens forskrifter.

Vores teknikere har mange års erfaring med reparation af Samsung Galaxy telefoner og er certificerede inden for deres felt, så du kan være sikker på, at du får professionel hjælp.

Vi anvender udelukkende originale Samsung reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at din enhed bliver repareret til den oprindelige standard.

Hos Green.dk går vi meget op i miljøet og vores reparationstjeneste er et godt alternativ til at smide din enhed ud og købe en ny.

Vi hjælper dig med at reparere din enhed, så du kan få glæde af den i længere tid, samtidig med at vi reducerer vores fodaftryk på jorden!

Hvis du har brug for reparation af din Samsung Galaxy telefon, så tøv ikke med at kontakte os eller kom forbi en af vores butikker

Du kan også bestille tid hvis du har en stram kalender, så er vi klar til at tage imod dig når du kommer

* Vi yder ikke garanti på reparation af væskeskadede enheder, eller bundkort reparationer

Ødelagt skærm eller dødt batteri? Vi står klar til at hjælpe med reparation af din Samsung Galaxy

 

Du får altid en professionel Samsung Galaxy reparation hos Green. Vi står klar til at hjælpe, når du har brug for en reparation af din Samsung Galaxy – uanset modellen eller skaden. Så er din skærm ødelagt, dit batteri stået af eller har du et helt tredje problem? Så hjælper vi dig hurtigt, effektivt og billigt hos Green.

 

Vi reparerer 9 ud af 10 telefoner på under 30 min. Vi håndterer og udbedrer alle skader eller fejl, inklusive ødelagte displays, udskiftning af batteri, m.v.

Book din tid her – og spring ventetiden over!

 

  • Display / skærm: 30-60 min.
  • Batteri: 30-60 min.

 

Reparation af alle modellerne i Z, S og A serierne

 

Hos Green tilbyder vi autoriseret reparation af de mest populære Samsung Galaxy -modeller. Vi reparerer nemlig alle modeller fra Z, S og A serierne. Så næsten uanset hvilken model du ligger inde med, kan vi klare problemet for dig. Uanset hvor gammel din Samsung Galaxy er, kan du få den repareret hos os.

  

Desværre er det de færreste, der har den samme telefon i mere end to år. Ved at få en reparation, når den er nødvendig, er du med til at forlænge din Samsung Galaxy levetid. Det er godt for din pengepung og miljøet.

 

Hurtig Samsung Galaxy reparation mens du venter

 

En Samsung Galaxy reparation behøver hverken at være en bøvlet eller tidskrævende proces.

Vores teknikere er dygtige og erfarne, og derfor kan vi tilbyde super hurtige reparationer af din Samsung Galaxy. Når din i Samsung Galaxy bliver repareret hos Green, kan vi i langt de fleste tilfælde give dig en fuldt funktionel Samsung Galaxy igen på under en halv time.

 

Indleverer du din Samsung Galaxy til reparation i en af vores butikker, kan du altså sagtens blive siddende og vente og hurtigt få din telefon tilbage på næsten ingen tid. Du kan også tage en kort gåtur rundt i området – men gå ikke for langt væk, for inden du ved af det, er din Samsung Galaxy klar til dig igen.

 

Har du bestilt en Samsung Galaxy reparation via posten, bestræber vi os på at sende din enhed tilbage hurtigst muligt. Vi sender med posten alle hverdage.

 

Reparation af Samsung Galaxy til faste lave priser

 

Uanset om du booker en Samsung Galaxy reparation online, eller om du får den klaret via posten, foregår den til faste lave priser. Selvom en Samsung Galaxy er en relativt dyr telefon, koster det altså ikke alverden at få den repareret.

 

Tit og ofte skifter folk telefon, selvom problemet egentlig kunne være klaret med en ganske simpel reparation. Derfor kan du altså spare penge ved at få repareret din Samsung Galaxy fremfor bare at købe nyt, når der opstår problemer.

 

Autoriseret iPhone reparation med originale reservedele der beskytter din garanti

 

Når du får din iPhone repareret hos Green, kan du altid være sikker på, at reparationen foregår med originale reservedele og efter Apple’s strikse protokoller. Vi er nemlig et Apple autoriseret værksted, hvilket også betyder, at alle reparationer, vi foretager, ingen betydning har for din garanti.

 

Den beholder du nemlig, når din iPhone reparation foretages af en Apple Service Provider som os. Får du foretaget en iPhone reparation hos en ikke-certificeret reparatør, mister du din garanti.

 

Fordi vi udelukkende bruger originale reservedele, kan du altid forvente reparationer af højeste kvalitet. Samtidig betyder det også, at dit produkt holder længere, end hvis reparationen ikke bliver foretaget med originale reservedele.

 

Er min Samsung enhed dækket af garanti?

 

De første 2 år fra købsdatoen vil din Samsung enhed være dækket af danske reklamationsret som varer 24 måneder. Hvis din Samsung enhed har været udsat for en selvforskyldt skade eller en softwarefejl er enheden almindeligvis ikke dækket af garanti eller reklamationsret. Vi kan uanset garanti eller ej hjælpe dig og din Samsung enhed.

 

Garanti eller reklamationsret omfatter blandt andet:

– Din Samsung enhed ikke virker som den skal og det skyldes en fejl fra produktionstidspunktet eller noget du ikke selv er skyld i

– Enheden er pludselig stoppet med at respondere uden den har været udsat for noget, eller reagerer slet ikke

Det betyder altså, at alle former for årsager der gør, at din Samsung enhed ikke virker optimal og hvor det ikke er din egen skyld, så vil din enhed være dækket. 

Vi kan også hjælpe dig med reparation af din Samsung enhed selv hvis den ikke er dækket, mod betaling. I visse tilfælde kan beløbet dækkes delvist af ens forsikringsselskab. Her vil man typisk få hjælp via ens indbo- eller elektronikforsikring. 

 

Hvordan repareres min Samsung enhed?

 

I langt de fleste tilfælde tilbyder vi reparation af Samsung enheder i København og Roskilde i de respektive butikker, da vi har værksted i dem alle. På den måde undgår du ofte lange ventetider og du får altid din telefon repareret med originale reservedele fra Samsung.

 

I visse tilfælde skal bestille en særlig reservedel hvorfor der kan opstå længere ventetid end normalt. Der er flere forskellige forholdsregler man skal være opmærksom på når man reparerer en Samsung enhed. Vi varetager også service- og garantisager og har ligeledes samarbejde med adskillige virksomheder og forsikringsselskaber hvorfor vi altid kan hjælpe dig med Samsung reparationer – uanset omfang, dækning og problematik.

Det siger andre

God service giver glade kunder

Fredensborg
" Vi har haft stor glæde af den effektive og professionelle service hos Green. Der har endnu ikke været tilfælde af lang ventetid eller problemer med vores Apple produkter efter reparationen. "
Karsten Tom Larsen
Kongens Lyngby
" Jeg fik fikset min iPhone 11 Pro samme dag, som jeg afleverede den. Det var nemt og hurtigt. Min iPhone 11 virker præcis som den skal og ser helt ny ud 🙂 "
Simone Louise Hansen
Gentofte
" Tak for en god service hos Green. Jeg fik udskiftet skærmen og batteriet på min telefon på under en time til rimelige penge. Kommer glædeligt igen, hvis jeg får problemer med mine andre Apple produkter. "
Thomas Risskov Lund
Østerbro
" Vores virksomhed drager meget nytte af den fleksible service, som Green udbyder. Green har udført op til flere akutte reparationer for os, og vi har aldrig oplevet, at dette ikke kunne lade sig gøre ud fra vores deadline. "
Peter K. Johansen
Ballerup
" Jeg takker for en effektiv reparation. Jeg var så uheldig at tabe min iPhone 12, der ikke længere kunne bruges. Samme dag, som jeg afleverede min iPhone, færdiggjorde Green reparationen, så jeg hurtigt kunne bruge min mobil igen 🙂 "
Maiken Nansen
Fredensborg
" Vi har haft stor glæde af den effektive og professionelle service hos Green. Der har endnu ikke været tilfælde af lang ventetid eller problemer med vores Apple produkter efter reparationen. "
Karsten Tom Larsen
Kongens Lyngby
" Jeg fik fikset min iPhone 11 Pro samme dag, som jeg afleverede den. Det var nemt og hurtigt. Min iPhone 11 virker præcis som den skal og ser helt ny ud 🙂 "
Simone Louise Hansen
Gentofte
" Tak for en god service hos Green. Jeg fik udskiftet skærmen og batteriet på min telefon på under en time til rimelige penge. Kommer glædeligt igen, hvis jeg får problemer med mine andre Apple produkter. "
Thomas Risskov Lund
Østerbro
" Vores virksomhed drager meget nytte af den fleksible service, som Green udbyder. Green har udført op til flere akutte reparationer for os, og vi har aldrig oplevet, at dette ikke kunne lade sig gøre ud fra vores deadline. "
Peter K. Johansen
Ballerup
" Jeg takker for en effektiv reparation. Jeg var så uheldig at tabe min iPhone 12, der ikke længere kunne bruges. Samme dag, som jeg afleverede min iPhone, færdiggjorde Green reparationen, så jeg hurtigt kunne bruge min mobil igen 🙂 "
Maiken Nansen

Start her - book en tid

Ofte stillede spørgsmål omkring Samsung reparation

1. Er min iPhone dækket af garanti?

De første 2 år fra købsdatoen vil din iPhone typisk være dækket af Apples garanti eller den danske reklamationsret som varer 24 måneder. 

 

Hvis din iPhone har været udsat for en selvforskyldt skade eller en softwarefejl er enheden almindeligvis ikke dækket af garanti eller reklamationsret. 

 

Vi kan uanset garanti eller ej hjælpe dig og din iPhone.

 

Garanti eller reklamationsret omfatter blandt andet:

– Din iPhone virker ikke som den skal og det skyldes en fejl fra produktionstidspunktet eller noget du ej selv er skyld i
– Enheden er pludselig stoppet med at respondere uden den har været udsat for noget, eller reagerer slet ikke

Det betyder altså, at alle former for årsager der gør, at din iPhone ikke virker optimal og hvor det ikke er din egen skyld, så vil din enhed være dækket. 

Vi kan også hjælpe dig med reparation af din iPhone selv hvis den ikke er dækket, mod betaling. I visse tilfælde kan beløbet dækkes delvist af ens forsikringsselskab. Her vil man typisk få hjælp via ens indbo- eller elektronikforsikring. 

2. Hvordan repareres min iPhone?

I langt de fleste tilfælde tilbyder vi reparation af iPhone i København og reparation af iPhone i Roskilde i de respektive butikker, da vi har værksted i dem begge. På den måde undgår du ofte lange ventetider og du får altid din telefon repareret med originale reservedele fra Apple.

 

I visse tilfælde skal vi sende en iPhone til Apples europæiske værksted eller bestille en særlig reservedele hvorfor der kan opstå længere ventetid end normalt.

Der er flere forskellige forholdsregler man skal være opmærksom på når man reparerer en iPhone. De fleste af de nyere modeller har både en trådløs chip til bl.a. smart-payment og trådløs opladning, bruger Face ID der nemt kan gå i stykker ved uagtsom reparation samt en fortætnings-pakning der sørger for at telefonen er vandafvisende. 

Alle ovenstående forholdsregler tager vi forbehold for, på vegne af Apple, når vi reparerer din iPhone. 

Vi varetager også service- og garantisager og har ligeledes samarbejder med adskillige virksomheder og forsikrings-selskaber hvorfor vi altid kan hjælpe dig med iPhone reparation – uanset omfang, dækning og problematik.

3. Kan min iPhone afleveres hos Green?

Da Green er officiel Apple Service Provider, hvilket betyder vi er et officielt værksted for Apple i Danmark, kan du altid med ro i maven indlevere din service-, reklamations- eller garantisag hos Green. 


Du kan både booke tid eller som walk-in aflevere din iPhone direkte i en af vores fysiske butikker.

Uanset omfang af skaden, eller også hvis du blot er i tvivl og har brug for sparring, så kan du aflevere din iPhone hos Green. 

Vi er et officielt værksted for Apple i Danmark hvorfor vi både kan varetage garantisager eller almindelige reparationer med originale reservedele fra Apple – så beholder du altid din garanti. 

Du kan med fordel booke en tid på vores eller Apples hjemmeside men du er også altid velkommen som walk-in.

Kundeservice

Har du spørgsmål?

Ring eller skriv til os, så hjælper vi dig.

Husk Du beholder din garanti hos Apple

Du skal ikke være bekymret for din garanti – den beholder du, når du får repareret dit Apple-produkt hos Green. Vi er nemlig Autoriseret af Apple til at udføre reparationer på deres enheder.

Ring til os

Man – fre: 10-18

Lørdag: 10-15

Skriv til os

Svartid < 1 time

Sådan foregår det

Apple er lige til - det er vores reparationer også

Book en tid

Book tid i en af vores butikker, eller send din enhed med posten til os.

Også uden tidsbestilling i butik
Du behøver ikke booke tid på forhånd, når du kommer i butikken.

Vi reparerer

Vores autoriserede Apple-teknikere reparerer dit produkt.

Vi bruger originale dele
Som autoriseret Apple-reparatør bruger vi originale dele.

God som ny

Du henter din enhed i butikken eller modtager den retur med posten.

Typisk klar på under 60 min.

De fleste reparationer vi laver er klar på under 60 min.

Start her - book en tid