Ingen lyd på din iPad? Sådan løser du det

25. maj 2024
Ingen lyd på iPad - Sådan løser du det
Udgivet d.  Opdateret d.  

Hvis man har en iPad uden lyd, vil man selvfølgelig gerne have det fikset hurtigst muligt. Du kan selvfølgelig altid komme til Green med din iPad, men det er også nogle ting du tjekke, inden du sender din iPad afsted til reparation.

Det er ikke udelukket, at det alligevel ender med at kræve en reparation, men der er altså en række ting, du selv kan tjekke, inden du indleverer den til os.

Sådan laver du fejlfinding, hvis der ingen lyd er på din iPad

  • Er lyden aktiveret?

Det virker måske åbenlyst, men ved mere end én lejlighed, har vi oplevet at lyden ikke fungerede, for så at finde ud af, af lyden slet ikke har været aktiveret. Hvis din iPad har en Ring/Lydløs-kontakt, skal du trykke den ind imod iPad’ens skærm, så den orange farve ikke er synlig. Ellers kan du også kontrollere det i ‘Indstillinger’ under ‘Lyd’.

Tjek også, at ‘Forstyr ikke’ ikke er aktiveret. Det kan du se i ‘Indstillinger’ > ‘Forstyr ikke’.

  • Rengør højtalere

Ligegyldigt hvor forsigtig man er, kan man nærmest ikke undgå, at der samler sig støv og skidt i enhedens højtalere. Så hvis der ingen lyd er på din iPad, er det vigtigt at tjekke højtaleren for skidt og støv.

Du skal dog være meget forsigtig, da det er små og sarte højtalere. Brug en lille børste med bløde hår. Og husk, at børsten selvfølgelig skal være fuldkommen ren og tør.

  • Kontrollér lyden på din iPad

Gå til ‘Indstillinger’ > ‘Lyde & haptisk feedback’, og træk frem og tilbage i ‘Ringetoner og Advarsler’ et par gange. Hvis der stadig ingen lyd er på din iPad, skal din iPad formentlig til reparation.

Ingen lyd i høretelefoner på din iPad? Det kan du gøre

Hvis du ingen lyd har i dine høretelefoner, når du bruger din iPad, er der et par ting du selv kan gøre for potentielt at fikse problemet.

Først og fremmest, skal du prøve at finde ud af, præcist hvor problemet ligger. Har du et andet par høretelefoner, du kan tilkoble din iPad, bør du prøve det. Hvis de virker, tyder det på, at det er din høretelefoner der er problemer med.

Hvis der heller ingen lyd er på de andre høretelefoner, når du bruger din iPad, kunne det tyde på, at problemet ligger i selve iPad’en.

Her vil det typiske problem være et snavset og beskidt modtager-stik til dine høretelefoner. Der kan samle sig overraskende meget skidt og snavs i disse åbninger, hvor en rengøring tit vil være nok til at løse problemet. Find en genstand der er tilpas lille til at kunne klare rengøringen, men vær forsigtig. Hvis du bruger en spids genstand, kan du risikere at ødelægge noget i modtager-stikket, og gøre problemet permanent.

Hvis en rengøring af modtager-stikket ikke virker, og du stadig ingen lyd har i dine høretelefoner på din iPad, anbefaler vi, at du sender din iPad til reparation.

Ingen lyd på din iPad? Få lavet reparationen hos Green

Når der ingen lyd er på din iPad, kan det ende med, at en iPad reparation er nødvendig. Heldigvis kan vi hos Green tilbyde en hurtig og certificeret reparation af din iPad.

Fordi vi er certificeret, betyder det også at du er beskyttet af din garanti, når du får lavet en reparation hos os. Samtidig kan du også være så heldig, at din reparation er dækket af garantien. I så fald vil det være ganske gratis for dig.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din garanti dækker reparationen, kan du altid tjekke det på hos Apple.

Husk at vi hos Green tilbyder reparationer af alle Apples produkter, så hvis du eksempelvis har en iPhone med en smadret skærm, kan vi også hurtigt klare det, så du får en funktion mobil igen i løbet af ingen tid.

Udgivet d.  Opdateret d.