Hos Green kan du få en hurtig og professionel reparation af din iPhone, iPad, MacBook, iMac eller andet Apple-produkt. Vi har butik samt værksted i København.

Find os her.

Vores team har i mange år været hos nogle af Danmarks største og førende værksteder inden for computer- og mobilreparation. Det betyder, at hele vores personale samt teknikere er certificeret, til at kunne servicere samt reparere dine produkter.

Vi bestræber os på at være professionelle, hurtige og serviceminded. 

Vores teknikere har taget en specialiseret uddannelse i at reparere produkter. Derudover har vi oparbejdet en kæmpemæssig ekspertise, der gør, at vi kan udføre de fleste reparationer på under 60 minutter. Book en tid her.

Som oftest kan du komme ind direkte og få din reparation med det samme, da vi har ekspertisen og de nødvendige reservedele på lager. Har du spørgsmål eller undren om din reparation eller enhed, er du også velkommen til at tage kontakt til os.

Vi laver alle enheder og har garanti

Der er også en række fordele for dig, når du vælger at få din iPhone eller Apple-reparation hos Green:

  • Vores teknikere er certificeret og du får garanti, som gør at du ikke behøver bekymre dig.
DET SIGER ANDRE

Gode reparationer er glade kunder

Poul Mikkelsen

"Super god service! Var inde og snakke med personale fra Green.dk angående problemer med min telefon, og de var enormt hjælpsomme og imødekommende. Kan klart anbefales! 😄"

Thomas Brorholm

"Super flinkt personale. Fik fortalt mig at min dødsdømte Mac, der var fejldiagnosticeret andetsted sagtens kunne reddes med et nyt batteri / oplader. Kæmpe tak til Mo for at tjekke maskinen igennem hurtigt og effektivt! <3 Jeg kommer igen."

AndreasCN

"Super god og hurtig service! Apple Support henviste mig til Green ifm. en mulig defekt på mine AirPods Pro. Jeg indleverede dem til tjek lørdag og allerede tirsdag kunne jeg så hente to nye ombyttede AirPods. Green holdte mig opdateret via e-mail og sms flere gange gennem den ellers ret korte proces, hvilket var super fedt."

B. Jeppesen

"Excellent service og information..! Da min Macbook Pro M1 pludselig fik problemer med tastaturet, rettede jeg henvendelse til Apple Support, der bad mig om at sende computeren til garantireparation. Jeg tog derefter fat i Green.dk, der allerede samme dag som de fysisk modtog computeren, gav mig besked om, at de ville udskifte tastatur + touchbar under garantien. Fem stjernet for super service..!"

Marcus Lassen

"Havde problemer med min IPhone 12 pro skærm og var helt bange for jeg skulle til af betale dyredomme for en reparation trods den kun er 7 måneder gammel .. men det var Heldigvis ikke tilfældet Da jeg gik ind til green, de fik løst problemet gratis over min garanti og tog kun 2 dage med god kommunikation hele vejen igennem 👌🏼 Varm anbefaling herfra !"

Nicolas Gómez Vidal

"Jeg har af flere omgange fået min telefon repareret hos Green og da jeg lige har fået en ny iPhone 13 har de hjulpet mig med at lave både en sikkerhedskopi og overføre al data. De er super venlige, professionelle og ved hvad de taler om. Jeg anbefaler altid at vælge Green når man har Apple produkter og skal bruge hjælp."

Fellino Poulsen

" Et kæmpe skulderklap værd! Fik en diagnosticering gratis, da de havde en forståelse for min økonomiske situation på givne tidspunkt. Super venlige, super forstående, super service. 10/10 "

Katrine F.

"Jeg har været i Green, københavn i dag. Jeg har fået udsøgt betjening og hjælp. Jeg har sjældent følt mig så godt vejledt og hjulpet som i dag. Jeg vil gerne sige tusind tak, jeres medarbejder gav en usædvanlig god service. Jeg kommer helt sikkert igen 😀"