Brugte iPhones til Danmarks bedste priser

Køb en iPhone nu

Certified Preowned med 3 års garanti

Se vores udvalg
Din gamle iPhone er guld værd

Sælg din gamle iPhone

Gode priser og hurtig udbetaling

Få tilbud
Vores engagement

3 års garanti

Den bedste kvalitet og de billigste priser

Step 1

Vælg din enhed

Step 2

Få et tilbud

Step 3

Send din enhed

Step 4

Få udbetalt penge

Sælg din brugte iPhone til os!

Giv din gamle elektronik nyt liv - vi kalder det genbrugsguld!

Få et tilbud

Find din iPhone

Vi har lidt af hvert

Se vores udvalg

Mini iPhones

De små iPhones

Se dem her

Max iPhones

De store iPhones

Værksted med certificerede teknikere

2 års garanti | Premium reservedele | Hurtig og effektiv service

Om os
DET SIGER ANDRE

Gode reparationer er glade kunder

Poul Mikkelsen

"Super god service! Var inde og snakke med personale fra Green.dk angående problemer med min telefon, og de var enormt hjælpsomme og imødekommende. Kan klart anbefales! 😄"

Thomas Brorholm

"Super flinkt personale. Fik fortalt mig at min dødsdømte Mac, der var fejldiagnosticeret andetsted sagtens kunne reddes med et nyt batteri / oplader. Kæmpe tak til Mo for at tjekke maskinen igennem hurtigt og effektivt! <3 Jeg kommer igen."

AndreasCN

"Super god og hurtig service! Apple Support henviste mig til Green ifm. en mulig defekt på mine AirPods Pro. Jeg indleverede dem til tjek lørdag og allerede tirsdag kunne jeg så hente to nye ombyttede AirPods. Green holdte mig opdateret via e-mail og sms flere gange gennem den ellers ret korte proces, hvilket var super fedt."

B. Jeppesen

"Excellent service og information..! Da min Macbook Pro M1 pludselig fik problemer med tastaturet, rettede jeg henvendelse til Apple Support, der bad mig om at sende computeren til garantireparation. Jeg tog derefter fat i Green.dk, der allerede samme dag som de fysisk modtog computeren, gav mig besked om, at de ville udskifte tastatur + touchbar under garantien. Fem stjernet for super service..!"

Marcus Lassen

"Havde problemer med min IPhone 12 pro skærm og var helt bange for jeg skulle til af betale dyredomme for en reparation trods den kun er 7 måneder gammel .. men det var Heldigvis ikke tilfældet Da jeg gik ind til green, de fik løst problemet gratis over min garanti og tog kun 2 dage med god kommunikation hele vejen igennem 👌🏼 Varm anbefaling herfra !"

Nicolas Gómez Vidal

"Jeg har af flere omgange fået min telefon repareret hos Green og da jeg lige har fået en ny iPhone 13 har de hjulpet mig med at lave både en sikkerhedskopi og overføre al data. De er super venlige, professionelle og ved hvad de taler om. Jeg anbefaler altid at vælge Green når man har Apple produkter og skal bruge hjælp."

Fellino Poulsen

" Et kæmpe skulderklap værd! Fik en diagnosticering gratis, da de havde en forståelse for min økonomiske situation på givne tidspunkt. Super venlige, super forstående, super service. 10/10 "

Katrine F.

"Jeg har været i Green, københavn i dag. Jeg har fået udsøgt betjening og hjælp. Jeg har sjældent følt mig så godt vejledt og hjulpet som i dag. Jeg vil gerne sige tusind tak, jeres medarbejder gav en usædvanlig god service. Jeg kommer helt sikkert igen 😀"
Vores blog

De seneste technyheder

Se alle artikler

Har du spørgsmål?

Ring eller skriv til os, så hjælper vi dig med en hurtig og effektiv reparation.

Kontakt os
RING TIL OS

+45 51 511 511

Man – fre: 10-14

SKRIV TIL OS

refurb@green.dk

Svartid < 2 timer*

FAQ

Få svar på dine spørgsmål forneden
1

Hvordan foregår det i butik?

Når du kommer ind i vores butik, vil vi oprette din enhed i vores system og køre gennemgående diagnoser af den.

Herefter vil vi fremsende et tilbud på reparationen.

Når tilbuddet er godkendt, så reparerer vi din enhed.

2

Hvor hurtigt reparerer i en iPhone?

Vi bestræber os på at reparere alle enheder inden for 60 minutter, dog kan der forekomme forsinkelser grundet manglende reservedele eller andet.

Vi gennemfører dog 95% af alle vores reparationer inden for 60 min.

3

Vil indholdet på min iPhone/iPad blive slettet under reparationen?

Ved de fleste reparationer er det ikke nødvendigt for os at nulstille eller slette indholdet på din iPhone/iPad under en reparation.

I sjældne tilfælde kan det dog være nødvendigt at gendanne enheden. Derfor beder vi dig altid om at lave en fuld sikkerhedskopi inden en reparation. Green er ikke ansvarlige for tab af data. Så husk altid at lav en sikkerhedskopi.

4

Hvor finder jeg jeres værksteder?

Vi har butikker i hhv. København, du finder os her.

Vi står klar til at hjælpe dig!

1

9 ud af 10 reparationer tager under 60 min.

Hvis du oplever problemer med din enhed, kan vi reparere din iPhone, iPad eller MacBook hurtigt.

Størstedelen af vores reparationer er overstået på mindre end en halv time, så du hurtigt får dit produkt igen.

Du kan blandt andet få:

Vi udfører reparationen i butikken, så snart du indleverer din iPhone, iPad eller anden type Apple-enhed. Uanset om du har en smadret skærm, et sløjt batteri eller et helt tredje problem, kan vi klare reparationen for dig.

Vores professionelle teknikere kan begynde med det samme, fordi vi allerede har alle reservedele liggende klar på værkstedets lokale lager.

2

Reparation med de bedste reservedele

Har du brug for en reparation af din mobil, computer eller tablet i København? Så kan vi hjælpe dig.

Vores certificerede personale står klar til at hjælpe dig med en reparation i vores butik på Østerbro.

Find vores butik her.

Hvis du er i nærheden, er du mere end velkommen til at kigge forbi, så vi kan hjælpe dig med en hurtig og effektiv mobil reparation. Men hvis du ikke bor i nærheden af vores butikker, kan du stadig nyde godt af vores professionelle reparationer.

Bestil en forsendelse, og så sender vi en pakkelabel til dig. På den måde kan du nemt, trygt og sikkert sende din Apple-enhed afsted til reparation hos os, hvis du ikke har mulighed for at komme forbi en af vores butikker.

Du kan bestille en forsendelse her.

Vi bestræber os altid på at kunne sende din færdigreparerede enhed retur samme dag, som vi modtager den, så længe vi har de nødvendige reservedele på lager. Hvis din enhed kræver en ombytning, vil der dog ofte gå 1-2 hverdage, før vi kan sende din ombyttede enhed retur.

3

Reparation fra et certificeret værksted med garanti

Skal du have foretaget en reparation på dit Apple-produkt, er det værd at vide, at vi hos Green har mange års erfaring med alle typer reparationer.

Når du får repareret din produkt hos os, får du altid 2 års garanti med.

Vores engagement i kvalitetsreparationer afspejles i vores brug af premium reservedele til alle Apple reparationer. Denne tilgang sikrer, at hver reparation lever op til de højeste standarder, hvilket forlænger dit produkts levetid sammenlignet med reparationer udført med eftermarkedets dele. Vores mål er at sikre, at dit Apple-produkt fungerer som nyt, lang tid efter reparationen.

4

Apple reparation til faste lave priser

Uanset om du indleverer dit Apple-produkt til reparation fysisk i vores butik, eller om du sender det med posten, kan du forvente samme lave priser på reparationen. Selvom Apple-produkter i udgangspunktet er relativt dyre produkter, koster det faktisk ikke alverden at få dem repareret.

Så i stedet for at forfalde til den nemme løsning og købe nyt, kan du altså sagtens få foretaget en Apple reparation, der ikke koster alverden, og som vil give dig en enhed, der nærmest er så god som ny. Det er både en billigere løsning for din pengepung, men du gør faktisk en god, grøn gerning for planeten.

For når du forlænger levetiden på din telefon, computer og andre elektroniske produkter, mindsker du den miljøpåvirkning, der er i forbindelse med produktion af ny elektronik.

5

Ønsker du at sælge din iPhone?

Hos Green er vi et erfarent værksted, som tilbyder professionelle reparationer. Men står du i den situation, at du har en gammel iPhone liggende, som du gerne vil sælge? Så står vi hos Green også klar til at købe din gamle telefon.

I forlængelse af at vi går ind for at skabe et grønnere miljø med vores reparationer, gør vi også en indsats ved at genbruge dine brugte iPhone. Vi opkøber nemlig dine gamle enheder og finder en ny ejer til dem, så de ikke ender på lossepladsen og belaster miljøet.

Hos Green får du altid en fordelagtig pris for brugte iPhone, hvor vi også har udarbejdet et formular, som du kan benytte til at beregne prisestimatet på din iPhone.

Beregn din pris allerede i dag og sælg din iPhone til Green