man-fre: 10-18

Lørdag 10-15

Autoriseret Apple Værksted

Smadret skærm på min iPhone – Hvad gør jeg?

Hvis du har, eller har haft, en iPhone, har du formentlig oplevet en smadret skærm før eller siden. For selvom iPhones er utroligt lækre mobiler, så er skærmen også kendt for at være notorisk skrøbelig. 

Derfor kan det være vanskeligt at gå igennem et liv som iPhone-ejer, uden at opleve en ødelagt skærm.

Mange kender den grusomme fornemmelse, når tiden står stille, mens ens iPhone langsomt falder mod den hårde overflade under en. Samt den ængstelige fornemmelse, når man håbefuldt vender iPhonen rundt, i håbet om at skærmen ikke er flækket eller ødelagt.

Hvordan forebygger man en smadret skærm?

Hvordan undgår man så bedst, at ende med en smadret skærm? Man kan selvfølgelig bare lade være med at tabe den, men det er nemmere sagt end gjort. Næsten ligegyldigt hvor forsigtigt anlagt man er, kan uheldet være ude, hvis man bliver ramt et øjebliks klodsethed. 

Derfor er det relevant at snakke om, hvad man kan gøre, udover at øge sit forsigtigheds-niveau.

Der er to oplagte – og ganske populære – løsninger, som er med til at sikre ens iPhone bedre mod en flækket og ødelagt skærm. Panserglas og covers. 

Covers er den ultimative beskyttelse af hele iPhonen. Her beskytter du ikke kun imod en ødelagt skærm, men også imod øvrige skrammer på andre af iPhones flader. Covers kommer dog med den pris, at du går en smule på kompromis med iPhonens design og udtryk. Når det er på, vil man selvsagt ikke få samme visuelle udtryk af iPhonen, hvilket nogle ikke bryder sig om.

Panserglas er den anden populære løsning, som mange benytter sig af, for at undgå at ende med en smadret skærm. Panserglas er et lille og tyndt stykke glas, som man kan klæbe ovenpå iPhonens skærm, og på den måde beskytte den. Mange panserglas er i dag så tynde, at de nærmest er usynlige, når de er monteret, hvilket i øvrigt også er ganske nemt og intuitivt.

På den måde går man mindre på kompromis med iPhonens design, end hvis man bruger et cover. Til gengæld beskytter man kun mod en smadret og ødelagt skærm, og ikke imod skrammer på andre dele af iPhonen.

Hvis du er på jagt efter skærmbeskyttelse af høj kvalitet, har vi et godt udvalg af tilbehør i vores butikker, der kan forhindre dig i at få en smadret skærm på din iPhone.

Muligt at håndtere en ødelagt skærm selv, men på bekostning af garantien

Hvis du er den fingernemme type, er det en mulighed at løse problemerne selv, hvis du har en flækket eller ødelagt skærm. Du kan nemlig godt købe reservedele osv. online, og derefter selv pille ved iPhonen.

Du skal dog vide, at hvis du begiver dig ud på det eventyr, vil du miste garantien på din iPhone. Derfor skal du være helt sikker på, at du ved hvad du laver, før du går i gang med den type gør-det-selv reparationer af din iPhone.

Derfor anbefaler vi også altid, at man tager sin iPhone til en reparatør, når man har en smadret skærm.

Få et hurtigt og autoriseret skærmskift, når du har en flækket skærm

Hos Green står vi altid klar til hjælpe, når du har en flækket eller smadret skærm. Som Apple-autoriseret værksted, kan vi levere en hurtig, kompetent og autoriseret iPhone reparation, når du har en smadret skærm. 

Skærmskift er en af de simple reparationer, og derfor kan vi altid klare det på mellem 30-60 minutter. Vi ved nemlig hvor vigtigt det, er at man hurtigt kan få sin iPhone tilbage i god stand.

Fordi vi er et af få Apple-autoriserede værksteder, benytter vi kun originale reservedele, som vi har fået af Apple selv, og ved alle reparationer du får lavet hos, bibeholder du garantien på din telefon. Hvis skaden du skal have fikset hører ind under garantien, vil det faktisk også være ganske gratis at få lavet reparationen hos os.

Vi udfører selvfølgelig skærmskift på samtlige iPhone-modeller, men har du en smadret skærm på din iPad eller MacBook, kan vi også sagtens hjælpe dig med det. Dette gælder uanset om du er privatperson eller en virksomhed med en erhvervsaftale hos os.  

Udover skærmskift, udfører vi nemlig også en masse andre reparationer på dine Apple-produkter. Eksempelvis kan du også komme til os, hvis du har brug for en iPad-reparation eller MacBook-reparation.